7 aylık hamile evi terk ettim...

İnşallah, içimi çok rahatlattınız Allah razı olsun..
Erkeklerinin kadınları korkutmak ve manipule etmek için kullandıkları en etkili yöntem çoçuktur adam çoçuğu alırım der kadın siner.
Birdaha sizi bununla korkutmak istediğinde tamam al sen bak ben senden ayrılırsam kendime ayak bağı istemem diyerek şutlayacaksın. Birdaha bunu dillendirmez bile çünkü gezecek tozacak ben erkek halimle çoçuk bakacam diye tırsar bu tipler.

Kaç yıl oldu benim eşimin kuzenide habersiz çat kapı gelirdi sürekli telefon denen bir şey var dedim müsaitmiyiz değilmiyiz
Surat astım konuşmadım ayakları kesildi tabi eşiminde desteği vardı. Konu sahibinin eşi destek olacağına köstek olmuş karnı burnunda karısına

hamile olmasa da ne münasebet gece yarısı dan dan kapıda insanlar.
ayda yılda bir olur, kendini bilen insanlardır, 1 kere denk gelir anlarım. ama belli ki rahatsızlık veriyorlar.

Daha kötüsü ne biliyor musunuz.

Konu sahibi "gece 11 de arkadaşlarım geldi. Kocam çalışıyor. Yataktan kaldırdık diye surat astı" yazsaydı burdaki kadınların hepsi ama istisnasız hepsi kadını recm ederdi.

Arsızlığı yapan erkek olunca savunucusu illaki çıkıyor. Ama kadın olunca asla.

Hamile ve çalışan bir kadının "kocasının arkadaşlarına hizmet etmesi amacıyla" (çünkü kaldırılmasının başka bir amaci olamaz) gecenin bir saatinde yataktan kaldırılmasına hak veren zihniyetler vicdanıma dokundu.

insan insana bunu yapmaz zaten. kadını erkeği yok ki.
ana baba evinde bile arkadaşın gelse o saatte kimseyi kaldıramazsın uykusundan.
bu yapılanın adı saygısızlık.

bilmiyorum , çocuk olunca her şey daha da kötüye gidecek biliyorum. Ama en iyi avukatları tutup gerekirse kanunları değiştirirm o çocuğu senden alırım diyor.
Yaw he he
Çocuğuna çok düşkün biri olsa önce annesinin gönlünü yapar
3-5 kirli bardak için embesil gibi telefonlara yapışmaz
Hepsi boş laf, hiç birşey yapamaz. Yapamaz değil yapmaz bile, kolaydı öyle annesiz bebeyle uğraşmak çünkü.

Tuhaf bir iliskiniz var…yani ust uste neden gorusuluyor o aileyle? Fazla
Muhabbet tez ayrilik getirir derler..kendini bilen erkekte kadinda zaten bu kadar cok gorusmez baskalariyla.. neler duyuyoruz her gun tv de nette.. kasla goz arasinda biri digerinin karisini kocasini ayartiyo vs. Yabani degilim
Asla
Ama bu devrin insani
Tam
Bi pislik bence
Acilen esra erol izlemeyi bırakmalısın

E ama haksızsınız kusura bakmayın. Eşiniz öküz ama siz de çocuk gibi hareketlere girmişsiniz.
Şaka mısınız. Gecenin bir vaktinde gelen insana nasıl davranılır ki başka türlü. Dingonun ahırı mı orası, yaşayan var müsait mi değil mi hamile kadın ağrısı vardır yerinden kalkacak gücü yoktur hiç mi düşünülmez. Ve bu nasıl normal karşılanır

evet attım sonra eşime söyledim görüşmek istmeiyorum diye.

İlişkiniz hiç normal değil bence.
Çift olarak bir yere davet edildiyseniz bir kişi gitmek istemiyorsa yine gidilmez ama karşı tarafa haber vermeden önce konuşulur bu konu. Eşim böyle kafasına göre davransa ben de sinirlenirim.

Bunun dışında eşiniz çekilecek dert değil.
Kendi eli yok muymuş? 3 bardak yıkasa eline yapışmaz. Siz niye sırtlandınız ki bütün işleri?
Adam yıkanmamış bulaşık için sizi azarlayabileceğini sanıyor. İşin kötüsü siz de öyle sanıyorsunuz.

Ailenize söylemediğinize göre boşanmayı düşünmüyorsunuz. Evi niye terk ettiğinizi anlamadım o yüzden.
Ağzınız yüzünüz gerçekten dağılana kadar devam etmeyi düşünmüyorsunuzdur umarım.

Şaka mısınız. Gecenin bir vaktinde gelen insana nasıl davranılır ki başka türlü. Dingonun ahırı mı orası, yaşayan var müsait mi değil mi hamile kadın ağrısı vardır yerinden kalkacak gücü yoktur hiç mi düşünülmez. Ve bu nasıl bir normal karşılanır

Konu sahibinin eşi altı aydır lafını ediyormuş yani olay olduğunda bebekten belki haberi yoktu belki de daha 1 aylık gebeydi yani ortada bir hamile kadına eziyet yok. Şaka değilim haklıyken haksız duruma düşmesini eleştirdim konu sahibesinin. Arkadaşlar gidince ağzına mıçardım dedim ne demişim cınım kıcım ırkidişleri hep gilsin mi demişim yooo?

Merhaba arkadaşlar, kimseye aileme bile anlatamadığım için burdan yazdım. Eşim ile 4 yıldır evliyiz ve 7 aylık hamileyim. Asla yapmam dediğim şeyi yaptım ve evi terk ettiim. Sürekli görüştüğümüz evli arkadaşlarımız vardı. Evli arkadaşlarımız da bizi bir çiftle tanıştırdı , çok iyi insanlar ama bazı insanlarla enerjiniz tutmaz ya onlarla da tutmadı benim enerjim. Birkçaz kez eşim için yemeğe birlikte çıktık. 3 gün önce bizi tekrardan yemeğe davet ettiler, ev aldıkları için kutlama yemeğine. Ben de gitmek istemedim çünkü 2 haftadır üst üste çıktık ve yanlarında çok sıkılıyorum. Kibarca başka bir işimiz olduğu için gelemeyeceğimizi söyledim. Vay efendim söylemez olaydım eşim benim çok problemli biri olduğumu, kimseyle anlaşamaıdğımı, çevremde kimsenin olmadığından tutun benim yüzümden çevremizde kimsenin kalmayacağına kadar bana söylendi. Ki herkesle samimi olmayan ama sevdiğim insanlarla problemsiz ilişki yaşadığım bir yapım var. Bu yüzden aramız zaten limoniydi. Dün iş için evden erken çıktım bizden sonra eve usta gelecekti, bir önceki gece tansiyonum düştüğü için mufağın içindeki 3 bardağı yıkayamadım. Ben iş için evden eşimden erken çkıyorum. Eşim beni aradı ve usta gelecek o bardakları neden yıkamadın diye söylendi. İş yerinde arkadaşıma olayı anlatırken bir yandan eşimi arıyordum(arkadaşıma çok takıntılı titiz annesi sanki bu kadar takıntılı titiz mi dedim.) o arada telefonu açtı ve dediğimi duydu. Bana senin ağzını burnunu kırarım dedi. Telefonu yüzüne kapadım tekrar aradı duyuyor musun ağzını yüzünü kırarım dedi. Her yerden engelleyip dün gece ailemin evine gittim. Kız kardeşine mesaj attırdı, beni beklesin konusmadan gitmesin diye ama artık dayanabilecek gücüm kalmadı... Acaba çok mu ani karar verdim diyorum bir yandan ama öbür türlüsü bana psikolojik şiddet...
Kesinlik siz hamilesiniz çok hassas bir dönem değil 3 bardak kaldırmak evi af edersiniz pislik götürse ses etmemesi lazım bu ne bencillik bu ne ego burnu iyice sürmeden eve dönmeyin yani bu ne yaa okurken ben sinirlendim. Ağız yüz kıracaksmis sen kimsin bir gebeye esine bu şekilde konuşuyorsun engellemekle de en güzelini yapmışsın hadsizi

Çok ince bir ayrıntı var burada , benim de evime kim gelirse gelsin tabiki de güler yüzlü olurum , ama gece 23.30 da benim evime keyfi olarak ne benim bir arkadaşım gelebilir ne de eşimin bir arkadaşı . Hadi benim bir arkadaşım geldi diyelim , eşimi neden yataktan kaldırayım ki ?
Ya da eşimin bir arkadaşı geldiğinde eşim beni neden yataktan kaldırsın ki ? Hizmet etmem için mi , çok pardon gecenin o saatinde beni kaldıran eşe de gelen misafirine de saygı duymam ben.

Konuyu bambaşka bir yere çektiniz. Konu sahibi eşim beni kaldırdı illa gel dedi yazmamış ki onu nerden çıkarttınız? Yataktan kalktım yazmış sadece. Evde misafir varken eşine hadi sen ilgilen ben yatıyorum demek zaten hemen hemen surat asmakla eş değer. Adam buyrun gelin dememiş ki ona da çat kapı olmuş. Eşinin hatrına insan iki az uyuyabilir bunda bir şey yok bence. Kalkıp gelip surat asmakta gelenleri gördüğü halde yatmakta arkadaşlarına karşı eşini rencide etmek olur. Benim düşüncem böyle

vive
gecenın bır vaktı yılısık bulasık arkadasları geldı esımın cat kapı bende surat yaptım kı yuz bulmasınlar dıye dıyor

haklı degıl mı gercekten ? bız sureklı gelen kayınvalıde gorumce konularında bıle konu sahıplerıne tavrını koy demıyor muyuz
Gece 11’de evime çat kapı anam babam gelse “noluyoruz” derim. Kaldı ki arkadaş gelecek. Konu sahibi sadece surat yapmakla yetinmiş, sabırlı kadınmış. Bence tamamen haklı.

gece 11 buçukta çat kapı arkadaşları geldi, yatağımdan kalktım. Onlara surat yaptım(ki bir daha gelmesinler, çok bulaşıklar çünkü yüz versem hep gelirler.) Üstünden 6 ay geçti hala bu konuyu açar, beni asla haklı görmez
Kusura bakmayın ama adam tam bir ruh hastası. Bunla evli de kalınmaz, beraber çocukta büyütülmez.
Ne kadar bencil bir adam. Evine, mahremine gece 11.30’ta arkadaşını getiriyor. Sizi karısı olarak değil hizmetçisi olarak görüyor. Çok titizse de 3 bardağı kendi yıkasın. Eli armut mu topluyor? Çocuk sizde kalır. Merak etmeyin. Hiç bir hakim yeni doğmuş bebeği annesinden ayırmaz. Ama bu adam anlaşmalı boşanmaz. Size çok çektirir. Davanız uzun sürer.

Konuyu bambaşka bir yere çektiniz. Konu sahibi eşim beni kaldırdı illa gel dedi yazmamış ki onu nerden çıkarttınız? Yataktan kalktım yazmış sadece. Evde misafir varken eşine hadi sen ilgilen ben yatıyorum demek zaten hemen hemen surat asmakla eş değer. Adam buyrun gelin dememiş ki ona da çat kapı olmuş. Eşinin hatrına insan iki az uyuyabilir bunda bir şey yok bence. Kalkıp gelip surat asmakta gelenleri gördüğü halde yatmakta arkadaşlarına karşı eşini rencide etmek olur. Benim düşüncem böyle
Gece 11.30’ta ne münasebet eve arkadaşını getirecek. Dışarda ne zıkkım yerse yesin. Eve getiremez. Benden hiZmette bekleyemez.

bilmiyorum , çocuk olunca her şey daha da kötüye gidecek biliyorum. Ama en iyi avukatları tutup gerekirse kanunları değiştirirm o çocuğu senden alırım diyor.
kanun nasıl degıstırılır kocanız bılıyor mu acaba kanun ne bılıyor mu :KK70: şapsal ya

allah aşkına boyle konusan yetersız bırını cıddıye almayın hıc bırsey yapamaz. anne cocugunu babaya kendı ıstegıyle vermedıgı surece alamaz.
temızlıgım yemegım utum yapılsın arkadaslarım gelınce hazırlık yapan aıleme hızmet eden olsun bekarken heryere gıdılmıyor evlı arkadaslarımla rahat goruseyım dıye evlenmıs bu adam. calısıyorsunuz evın masraflarınada katkı var . neredeyse ustune para verıp almıssınız bunu bozuk cıkmıs

bu kadar kolay kanmayın sızde azıcık okuyun kendınızı de gelıstırın bır vatandas ve anne adayı olarak haklarınızdan haberınız yok yahu
bu arada umarım blof yapmıyorsunuzdur, gerı ıkı tatlı soz veya bır tehtıtle eve doneceksenız sakın evı terk etmeyın.

hanı hep yazdıgım ama lınclendıgım bır yorumum varya eş bıle olsa herkes yerını bılmelı
hah ıste bu o konu. adam yerını bılmıyor

bu arada bızımde pandemıden once evlı arkadaslarımızla gorusmelerımız olurdu esım gıtmek ıstemıyorsa bana sormasına bıle gerek yok işimiz var ya da planımız derdı sonra da bana arkadas aradı davet ettı ama bugun cıkasım yok boyle edım haberın olsun der
ya da ben gıtmek ıstemıyorsam esıme tutupda davet ettıler ama gıtmek ıstemıyorum sen ne dersın dıye sormam cunku bırımız gıtmek ıstemıyorsak zorla gıdecek degılız ya . ıstemıyor ıste... ılla da gıdıcez demenın alemı yok ? her cagırıldıgınız yere emır komuta gıbı gıtmek zorunda mısınız esınız ıstemıyorsa ılla gıdıcez dıye zorlar mısınız? sahsen esımle bız boyle yaparız ve hıc sorun yasamadık , bana en azından bır sorsaydın demeye gerek bıle duymadım cunku esımın gıdesı yoksa zaten gıtmeyız.

ınsanların evıne cat kapı gıtmem. kımsenınde gelmesını ıstemem ,oyle gece munasebetsızce habersız gelen bır arkadasım olsaydı esımı kaldırmazdım kendısı kalkarsada ozellıkle arkadasımın yanında canım sen gec uyu uykusuz kalma iş guc var malum saat gec derdım. o saatde cat kapı gelen kısı ayıp ne bılmedıgı ıcın sorun olmazdı nezaket heryerde herkese uygulanmaz. kısılerın bır sınırı olmalı herkese gel canım buyur dıyeceksenız ıstenılen saatde herkes kafasına gore gelebılecekse kapatmayın kapınızı acık kalsın ısteyen gırsın cıksın

Eşine de durum sürpriz olmuştur evet ama 6 ay boyunca bunu dile getirmesi ve az da olsa konu sahibi olan eşine hak vermemesi ve konu sahibinin başka yorumlarında da dile getirmiş olduğu eşin başkalarına hak verip konu sahibini her konuda haksız görmesi , kocanın nasıl bir karaktere sahip olduğunu gösterir bence. Koca konu sahibinde daha önce yaptıklarına istinaden hatır bırakmamış olabilir.

Merhaba arkadaşlar, kimseye aileme bile anlatamadığım için burdan yazdım. Eşim ile 4 yıldır evliyiz ve 7 aylık hamileyim. Asla yapmam dediğim şeyi yaptım ve evi terk ettiim. Sürekli görüştüğümüz evli arkadaşlarımız vardı. Evli arkadaşlarımız da bizi bir çiftle tanıştırdı , çok iyi insanlar ama bazı insanlarla enerjiniz tutmaz ya onlarla da tutmadı benim enerjim. Birkçaz kez eşim için yemeğe birlikte çıktık. 3 gün önce bizi tekrardan yemeğe davet ettiler, ev aldıkları için kutlama yemeğine. Ben de gitmek istemedim çünkü 2 haftadır üst üste çıktık ve yanlarında çok sıkılıyorum. Kibarca başka bir işimiz olduğu için gelemeyeceğimizi söyledim. Vay efendim söylemez olaydım eşim benim çok problemli biri olduğumu, kimseyle anlaşamaıdğımı, çevremde kimsenin olmadığından tutun benim yüzümden çevremizde kimsenin kalmayacağına kadar bana söylendi. Ki herkesle samimi olmayan ama sevdiğim insanlarla problemsiz ilişki yaşadığım bir yapım var. Bu yüzden aramız zaten limoniydi. Dün iş için evden erken çıktım bizden sonra eve usta gelecekti, bir önceki gece tansiyonum düştüğü için mufağın içindeki 3 bardağı yıkayamadım. Ben iş için evden eşimden erken çkıyorum. Eşim beni aradı ve usta gelecek o bardakları neden yıkamadın diye söylendi. İş yerinde arkadaşıma olayı anlatırken bir yandan eşimi arıyordum(arkadaşıma çok takıntılı titiz annesi sanki bu kadar takıntılı titiz mi dedim.) o arada telefonu açtı ve dediğimi duydu. Bana senin ağzını burnunu kırarım dedi. Telefonu yüzüne kapadım tekrar aradı duyuyor musun ağzını yüzünü kırarım dedi. Her yerden engelleyip dün gece ailemin evine gittim. Kız kardeşine mesaj attırdı, beni beklesin konusmadan gitmesin diye ama artık dayanabilecek gücüm kalmadı... Acaba çok mu ani karar verdim diyorum bir yandan ama öbür türlüsü bana psikolojik şiddet...
eşiniz kötürüm ya da eli kolu kırık sanırım Allah şifa versin ,haa yok değilse mücürüm değil ya yıkasaymış 3 bardağı. Hem hamilesin hem o halde çalışıyorsun o da 3 bardak için sana hesap soruyor çok afedersiniz site kuralları ama HÖST deseydin eşine. Aslında bu sitede şunu anladım hata böyle erkeklerde değil onları bi bok yerine koyup palazlandıran kadınlarda. Herkes duracağı yeri bilmeli. Siz kendinizi köle yaparsanız sahibiniz olmayı isteyen ahkam kesen 3 bardak yıkamaktan aciz asalaklar çok olur.

X