7 aylık hamile evi terk ettim...

Eşiniz dışarıya melek görünüp sizin düşüncelerinizi kişiliğinizi önemsemiyor bile. Eşim gelcek bana tezgahtaki bardağı yıkamadım diye fırça atcak ha, bu ne cesaret. Hamilesin hormonların var yorgun halsiz olabilirsin sürekli onla bunla takılmak zorunda mısın ? Dönme baba evinden ailen arkandaysa nolur mecbur hissetme o ayıya kendini..

Merhaba arkadaşlar, kimseye aileme bile anlatamadığım için burdan yazdım. Eşim ile 4 yıldır evliyiz ve 7 aylık hamileyim. Asla yapmam dediğim şeyi yaptım ve evi terk ettiim. Sürekli görüştüğümüz evli arkadaşlarımız vardı. Evli arkadaşlarımız da bizi bir çiftle tanıştırdı , çok iyi insanlar ama bazı insanlarla enerjiniz tutmaz ya onlarla da tutmadı benim enerjim. Birkçaz kez eşim için yemeğe birlikte çıktık. 3 gün önce bizi tekrardan yemeğe davet ettiler, ev aldıkları için kutlama yemeğine. Ben de gitmek istemedim çünkü 2 haftadır üst üste çıktık ve yanlarında çok sıkılıyorum. Kibarca başka bir işimiz olduğu için gelemeyeceğimizi söyledim. Vay efendim söylemez olaydım eşim benim çok problemli biri olduğumu, kimseyle anlaşamaıdğımı, çevremde kimsenin olmadığından tutun benim yüzümden çevremizde kimsenin kalmayacağına kadar bana söylendi. Ki herkesle samimi olmayan ama sevdiğim insanlarla problemsiz ilişki yaşadığım bir yapım var. Bu yüzden aramız zaten limoniydi. Dün iş için evden erken çıktım bizden sonra eve usta gelecekti, bir önceki gece tansiyonum düştüğü için mufağın içindeki 3 bardağı yıkayamadım. Ben iş için evden eşimden erken çkıyorum. Eşim beni aradı ve usta gelecek o bardakları neden yıkamadın diye söylendi. İş yerinde arkadaşıma olayı anlatırken bir yandan eşimi arıyordum(arkadaşıma çok takıntılı titiz annesi sanki bu kadar takıntılı titiz mi dedim.) o arada telefonu açtı ve dediğimi duydu. Bana senin ağzını burnunu kırarım dedi. Telefonu yüzüne kapadım tekrar aradı duyuyor musun ağzını yüzünü kırarım dedi. Her yerden engelleyip dün gece ailemin evine gittim. Kız kardeşine mesaj attırdı, beni beklesin konusmadan gitmesin diye ama artık dayanabilecek gücüm kalmadı... Acaba çok mu ani karar verdim diyorum bir yandan ama öbür türlüsü bana psikolojik şiddet...
İlk olay bu değil dimi?

Detay verebilirmisiniz rica etsem?
gece 11 buçukta çat kapı arkadaşları geldi, yatağımdan kalktım. Onlara surat yaptım(ki bir daha gelmesinler, çok bulaşıklar çünkü yüz versem hep gelirler.) Üstünden 6 ay geçti hala bu konuyu açar, beni asla haklı görmez

gece 11 buçukta çat kapı arkadaşları geldi, yatağımdan kalktım. Onlara surat yaptım(ki bir daha gelmesinler, çok bulaşıklar çünkü yüz versem hep gelirler.) Üstünden 6 ay geçti hala bu konuyu açar, beni asla haklı görmez

E ama haksızsınız kusura bakmayın. Eşiniz öküz ama siz de çocuk gibi hareketlere girmişsiniz.

Nerede ne konuşacağınızı bilmiyorsunuz saçmalıyorsunuz kimi zaman anlaşılan
Karşı tarafta da saçmalamış
Hiç yoktan saçma salak bir durum
Hamilelik hormonları ikinizinde sanırım

Eşiniz dışarıya melek görünüp sizin düşüncelerinizi kişiliğinizi önemsemiyor bile. Eşim gelcek bana tezgahtaki bardağı yıkamadım diye fırça atcak ha, bu ne cesaret. Hamilesin hormonların var yorgun halsiz olabilirsin sürekli onla bunla takılmak zorunda mısın ? Dönme baba evinden ailen arkandaysa nolur mecbur hissetme o ayıya kendini..
zaten el iyisi,ev delisi. Evlenmeden önce ne yaptım da ben bu kadar iyi biriyle evlendim diyordum. Ailem arkamda her zaman ,zaten kendim de çalışıyorum, ailemin maddi durumu da kötü değil yarın öbürgün oğlumla ayrı eve çıkmak istesem maddi olarak da yardım ederler

Ben ikinizi de hatalı buldum.
2 bardağı yıkamadın diye eş aranmaz, elin kolun var yıkar kaldırırsın.
Ama sizinde yetişkin bir kadın olarak defalarca evi terketmeniz normal değil.
Evi terketmeniz için gidip dava açacak kadar kararlı olmanız da gerekir.
Öbür türlü çocuk oyuncağına döner, evliliğinizi yıpratırsınız.
Gerçekten bitirdiğinizde, gitmek istediğinizde inandırıcılığınız olmaz.
Evet eşinizin davranışı ve tartışma alevlenince söyledikleri hoş değil.
Ama bu tartışmanın sonucunda oturup konuşulacak, yanlış anlaşılmalar düzeltilecek, tartışmalara ayar verilecek ve özürler dilenecekse bunu evi terketmeden de yapabilirdiniz.

E ama haksızsınız kusura bakmayın. Eşiniz öküz ama siz de çocuk gibi hareketlere girmişsiniz.
vive
gecenın bır vaktı yılısık bulasık arkadasları geldı esımın cat kapı bende surat yaptım kı yuz bulmasınlar dıye dıyor

haklı degıl mı gercekten ? bız sureklı gelen kayınvalıde gorumce konularında bıle konu sahıplerıne tavrını koy demıyor muyuz

psikolojik şiddet çok fazla. Gitmek istediğimde çocuk doğunca bende kalması için her şeyi yaparım kanunlar değişir gerekirse diyip beni durdurdu.

🙄 böyle biri ile anne baba olma karari nasil aldiniz acaba. Bence gitmeniz iyi olmus. Bence siddeti dillendirip duran bir gün gercekten de uygular. Hayvan herif ya. Gerci hayvanlar bile böyle davranmiyor da lafin gelisi iste

Görüşmek istemediğiniz insanlarla görüşmek zorunda değilsiniz.
Tamam sosyal olun,gezin,yemeğe gidin,arkadaşlarınız olsun ama ben gerçekten muc muc ilişkileri sevmiyorum.
Ama birileri davet etse bende eşime bizi de davet ettiler ne dersin ama ben istemiyorum derim.
3 bardağın lafı mı olur ya.
İnanın ben gece bulaşıkları yikamadim sabah kalktım çay yaptım yıkadım.normaldir bence bu olabilir
Birde çalışıyorsun,hamilesin ne olacak 3 bardaktan.
Bu şiddet uygularım demek çok ayrı bişey
Birde önceden de söyledi diyorsunuz
Bence ailenin evine gitmekle iyi yapmışsınız.
Şimdi böyle sinirliyse doğum yapınca ne olacak.
Diğer insanlar için seni kıran insan seni kırmaktan,kavga etmekten hiç çekinmez.

Ben ikinizi de hatalı buldum.
2 bardağı yıkamadın diye eş aranmaz, elin kolun var yıkar kaldırırsın.
Ama sizinde yetişkin bir kadın olarak defalarca evi terketmeniz normal değil.
Evi terketmeniz için gidip dava açacak kadar kararlı olmanız da gerekir.
Öbür türlü çocuk oyuncağına döner, evliliğinizi yıpratırsınız.
Gerçekten bitirdiğinizde, gitmek istediğinizde inandırıcılığınız olmaz.
Evet eşinizin davranışı ve tartışma alevlenince söyledikleri hoş değil.
Ama bu tartışmanın sonucunda oturup konuşulacak, yanlış anlaşılmalar düzeltilecek, tartışmalara ayar verilecek ve özürler dilenecekse bunu evi terketmeden de yapabilirdiniz.
defalarca evi terk etmedim, bu ilk.

Konu sahibinin sakladığı şeyler var bence. Eksik anlatıyor.
Adam bir kere kontrol manyağı. İki bardak lavaboda kaldı diye arıyor. arayacağına onu alıp kendi yıkayabilir. Öfke kontrolü de yok çok rahat şekilde küfür edebiliyor. saklıyor çünkü böyle ir adamdan hamile kaldığı için insanların kızacağını biliyor

23.30'da haber vermeden keyfine gelen arkadaş grubu için, hamile ve çalışan bir kadının yataktan kaldırılması normal ama kişinin surat asması anormal mi yani ? Yazdığınız yoruma ben şuan şok içindeyim.

X