7 aylık hamile evi terk ettim...

Tuhaf bir iliskiniz var…yani ust uste neden gorusuluyor o aileyle? Fazla
Muhabbet tez ayrilik getirir derler..kendini bilen erkekte kadinda zaten bu kadar cok gorusmez baskalariyla.. neler duyuyoruz her gun tv de nette.. kasla goz arasinda biri digerinin karisini kocasini ayartiyo vs. Yabani degilim
Asla
Ama bu devrin insani
Tam
Bi pislik bence
Ne alaka ya fazla televizyon izlemişsiniz ne biçim pencereniz var olaya baka baka burdan mi baktınız birbiriniz karısını kocasını ayartmak nedir
Insan şerefsizse şerefsizdir onu kimse ayartmamıştır

Eşine de durum sürpriz olmuştur evet ama 6 ay boyunca bunu dile getirmesi ve az da olsa konu sahibi olan eşine hak vermemesi ve konu sahibinin başka yorumlarında da dile getirmiş olduğu eşin başkalarına hak verip konu sahibini her konuda haksız görmesi , kocanın nasıl bir karaktere sahip olduğunu gösterir bence. Koca konu sahibinde daha önce yaptıklarına istinaden hatır bırakmamış olabilir.

Konu sahibinin kocası onda hatır bırakmadıysa çocuk yapmak yerine boşanabilirdi. Tarihler tam hamile kaldığı döneme denk geliyor bu olay için söylüyorum. Kocanın nasıl bir karaktere sahip olduğu zaten ortada. Neyse belli ki farklı düşünüyoruz

kanun nasıl degıstırılır kocanız bılıyor mu acaba kanun ne bılıyor mu :KK70: şapsal ya

allah aşkına boyle konusan yetersız bırını cıddıye almayın hıc bırsey yapamaz. anne cocugunu babaya kendı ıstegıyle vermedıgı surece alamaz.
temızlıgım yemegım utum yapılsın arkadaslarım gelınce hazırlık yapan aıleme hızmet eden olsun bekarken heryere gıdılmıyor evlı arkadaslarımla rahat goruseyım dıye evlenmıs bu adam. calısıyorsunuz evın masraflarınada katkı var . neredeyse ustune para verıp almıssınız bunu bozuk cıkmıs

bu kadar kolay kanmayın sızde azıcık okuyun kendınızı de gelıstırın bır vatandas ve anne adayı olarak haklarınızdan haberınız yok yahu
bu arada umarım blof yapmıyorsunuzdur, gerı ıkı tatlı soz veya bır tehtıtle eve doneceksenız sakın evı terk etmeyın.
5GB internetiyle onedio galerilerinden okuyup öğrendiği hukuk bilgisiyle kanun değiştirecek zaar 🤣

bilmiyorum , çocuk olunca her şey daha da kötüye gidecek biliyorum. Ama en iyi avukatları tutup gerekirse kanunları değiştirirm o çocuğu senden alırım diyor.
Kanunları mı değiştirmiş? 🤣 siz kiminle evlisiniz ,şu an biz kimden bahsediyoruz ? 👀

konu sahibicim eğer sen kocanı kendi arkadaşlarınla vakit geçirmeye, samimi olmaya zorlasaydın veya gecenin 11inde kocandan habersiz eve arkadaşlarını doldursaydın burda linçlerden linç yerdin 🤗 kocan senin arkadaşlarınla görüşmek veya onlara güleryüz göstermek zorunda değiiiiil !!!! derlerdi

Ama senin fikrini bile almadan eve milleti dolduran kocana ve arkadaşlarına güleryüz göstermeli, hizmette kusur etmemelisin. Kocan senden habersiz eve birilerini çağırsa bile sen birilerinin davetini reddederken kocana sormalısın. kocan seni düşünmese bile sen onu düşünmeli ve arkadaşları yanında rencide edecek bir davranışta yapmamalısın. Çünkü koca bu boru mu? Gerekirse uykundan kalkacaksın ama o koca rencide olmayacak o kadar !!!!!!

Kuzum tavır böyle koyulmaz ki yani bilmiyorum ben eşimi arkadaşlarının yanında rencide etmek istemem. Ha sonra ağzına mıçarım o ayrı ama ben konu sahibesini biraz çocuksu buldum triple iş yürümez ki.
Kadına ağzını burnunu kırarım diyor. Kadın bu söze trip mi atmış oluyor.? Ne tribi Allah aşkına?

Valla benim evime 23:30 da çat kapı misafir gelse zaten eşim de ben de pijamayla açarız kapıyı. Çalışan insanlar saat kaçta yatıyor ki? Uyumuş oluruz yataktan kalkarız kapı çalınınca da korkuyla karşılarım. Normal bir olay değil bizim için. Yılışık yılışık “oturmaya geldik yav” diyen biri olsaydı da direk terslerdim. Eşim de terslerdi. Bunun savunulacak bir tarafı yok. He bazı insanlar aşırı sosyalliği sever, gece kuşudur uyumaz, iki kişi öyle birbirini bulmuştur o ayrı ama normal bir durum değil sıradan insanlar için.

Hele hele bulaşık yıkamadım diye beni arayacak eşim :p ben bunu ciddiye almaz gülerdim. Siz çok yüz vermişsiniz eşinize. Hem hamileyim, hem çalışacağım bir de evde iş yapacağım. Az ye de kendine hizmetçi tut derdim ciddiyse de. Eşinizi tepenize çıkartıyorsunuz sonra başınıza neler geliyor.

Bir de kimin ağzını yüzünü kırıyormuş? Bir de acele karar vermişsiz diyenler var. Arkadaşlar şiddet tehditi basit bir durum değildir. Anasından doğduğuna pişman olmalı o adam bu laf için bile. Eve yalnız dönmeyin. Can güvenliğiniz yok bence. Çok dikkat edin. Hamile halinizle sizi sokakta bile dövse çok tehlikeli olur bebek için. Ailenize haber verin hemen. Alabiliyorsanız doğum izni alın (32.haftadan itibaren alınabiliyor diye biliyorum) ya da anneniz yanınıza gelsin bir yere yerleşin.

Kısa sürede kurtulursunuz inşallah.

Ne alaka ya fazla televizyon izlemişsiniz ne biçim pencereniz var olaya baka baka burdan mi baktınız birbiriniz karısını kocasını ayartmak nedir
Insan şerefsizse şerefsizdir onu kimse ayartmamıştır
Yoo alakasi yok🙄😐 burda bile ne topicler var bak oku bacim
Tutan
Mi var? Adamin dedesi babasi yapiyorsa arkadasin mi yapmayacak? Her hafta her hafta ayni kisilerle gorusmenin mantigi nedir yani🙄 anan mi baban mi, babamin oglu mu🙄😐😂

Ben evi terk edecek bir durum göremedim .Bence hormonların da etkisi ile fevri ve duygusal davranmissiniz .Sonuçta annesine laf söylemişsiniz , kim olsa tepki verir .Adam bir şey de yapmamış .O an sinirle öyle söyledi belki .Şiddet eğilimi var mı ki?Olsa yazardiniz heralde .Hiç hayatınızda önemi olmayan insanlar için bu kadar şey yaşamanız da garip geldi bana.Yok bardaklar yıkanmamış .Çocukça şeyler .

Kadına ağzını burnunu kırarım diyor. Kadın bu söze trip mi atmış oluyor.? Ne tribi Allah aşkına?

Konunun ilk sayfasına bakarsanız kocası hakkında yazdığımı görürsünüz. Misafir olayı 6 ay önce olmuş, ben zaten kocasına öküz dedim kocanın iler tutar yanı yok ama konu sahibi de çocukça davranmış (bana göre) sapla samanı karıştırmayın lütfen.

Bu arkadaş muhabbetine kaç kişinin yuvası dağıldığını biliyorum. Zaman öyle hızlı akıyor ki ev iş derken birilerine zaman ayırmak zorlaşıyor. Bunu eşinizle net konuşmanız gerekirdi. Hoşlanmadığınız şey ne bilsin. Böyle trip atarak çözemezsiniz.

Bu arkadaş muhabbetine kaç kişinin yuvası dağıldığını biliyorum. Zaman öyle hızlı akıyor ki ev iş derken birilerine zaman ayırmak zorlaşıyor. Bunu eşinizle net konuşmanız gerekirdi. Hoşlanmadığınız şey ne bilsin. Böyle trip atarak çözemezsiniz.
Gel gel beraber linçlenelim 🤦🏻‍♀️

eşiniz hödüğün önde gideni. 3 tane bardak için zır zır arayacağına yıkayıverseymiş. zaten durum ortada çok bir şey yazmama gerek yok yalnız sizde bunları yaşarken bir yandan iş arkadaşınıza neden durumu anlatıyorsunuz ki? böyle şeylerin iş arkadaşlarına anlatılmayacağı kanaatindeyim.

Olur 😅 hanım kızımızın neler yaptığını bilmiyoruz surat dışında. Acaba eşi kimseyle anlaşamadığı konusunda haklı mı. Eşin dedikodusu yapılır ama en sıkı dostuna😅 iş arkadaşına asla yapılmaz.

Eş hödük onda hemfikiriz ama kızımız da bana biraz çocuksu geldi. Böyle yazdım diye seri eksileniyorum 🤦🏻‍♀️

X