7 aylık hamile evi terk ettim...

evet ailem ne karar verirsen ver arkandayız diyorlar. Maddi durumu iyi , maddi maneevi her şeyimi ortaya koyup o çocuğu senden alırım diyor
Hiçbir şey yapamaz. Sadece olayları ispat etmeye çalışın siz.

Ben de alıntıladığınız yoruma katılıyorum. Haber vermeden gelinmiş konu sahibinin kocası buyrun gelin diye aramamış. Orda surat yapmak demek konu sahibinin kocasını küçük düşürmesi demek. Sonrasından kocasıyla konuşur bak arkadaşlarına söyle çat kapı gelmesinler der anlatır kendini ki haklı da ama çocuk gibi surat asmak doğru bir tavır değil

Benim evime gece o saatte keyfi olarak kim gelirse gelsin güler yüzle karşılayamam.

Ülke gündemine sizden daha vakıf olduğum kesin. Üslubunuz ve kullandığınız kelimeler zaten kişiliğinizi ele veriyor. Hala aynı fikirdeyim siz herkese potansiyel tehlike gözüyle bakmaya devam edin bende kendi hayatıma devam edeyim.
Ne alaka😐😂 benim
Kadar vakif oldugun icin pembis pembis goruyorsun herseyi demek😐😂 ayrica neden ustune aliniyorsun herseyi🙄😂 ulkede olan seyler bunlar guvenmiyorum
Kimseye.. ayrica uslubum hep bu sekildeydi begenmeyen yazmasin😐😂😂

evet ailem ne karar verirsen ver arkandayız diyorlar. Maddi durumu iyi , maddi maneevi her şeyimi ortaya koyup o çocuğu senden alırım diyor

Ne kadar iyi maddi durumu? Koç, Sabancı mı bu adam en iyi avukatlardan ordu kursun. Onlar bile kanun yaratamaz gerçi. Neyini ortaya koyarsa koysun çocuğu sizden alamaz, imkansız öyle bir durum.

İyide evden gidilecek bir durum değilki. Kim olsa annesi için öyle denilse tepki verir. Yakalanman kötü olmuş. Ağzını burnunu kıracak değilya sinirle söylemiş. Evde biraz tartışılır geçilirdi. Karşınızda bitki yok insan var kafanıza göre ufak şeylere göre evden çekip gidilmez. Belliki döneceksiniz çünkü ayrılık sebebi değil. Ayrilmayacaksaniz evden gidilmez erkek kafasında zaten döner diye önemsemez birdaha konusu tedirgin bile etmez.
Gafaya bak pırıl pırıl 🤦🏻‍♀️

Benim evime gece o saatte keyfi olarak kim gelirse gelsin güler yüzle karşılayamam.

O sizin görüşünüz, farklı düşünüyoruz demek ki. Ben evime gelen misafire kim gelirse gelsin güler yüz gösteririm. Surat asmayı saygısızlık olarak görüyorum hele ki benim değil eşimin arkadaşıysa onun hatrı için, eşimi rencide etmemek adına bir kat daha özen gösteririm

İyide evden gidilecek bir durum değilki. Kim olsa annesi için öyle denilse tepki verir. Yakalanman kötü olmuş. Ağzını burnunu kıracak değilya sinirle söylemiş. Evde biraz tartışılır geçilirdi. Karşınızda bitki yok insan var kafanıza göre ufak şeylere göre evden çekip gidilmez. Belliki döneceksiniz çünkü ayrılık sebebi değil. Ayrilmayacaksaniz evden gidilmez erkek kafasında zaten döner diye önemsemez birdaha konusu tedirgin bile etmez.
:KK20::KK20: pek aklî selim yorum olmamış yalnız.

Ayrılmalısın bence. Buradaki yorumlara da çok şaşırdım. Konu sahibinin eşi evlilik nedir bilmiyor. Hala dışarıdaki insanlar için evindeki insanı kırma derdinde. Eşini benimseyememiş. Ayrıca ağzını burnunu kırarım ne ya recep ivedik mi bu kişi? Bunu söylemek için iki kere araması da çok gıcık. Gece 11.30 da aniden gelen arkadaş çevresi de zaten eşinize saygı duymadıkları için öyle aniden gelebiliyorlar. Yani adam dışarıya fedakar, verici hatta ezik bile olabilir ama evde kükreyen bir aslan.

vive
gecenın bır vaktı yılısık bulasık arkadasları geldı esımın cat kapı bende surat yaptım kı yuz bulmasınlar dıye dıyor

haklı degıl mı gercekten ? bız sureklı gelen kayınvalıde gorumce konularında bıle konu sahıplerıne tavrını koy demıyor muyuz

o saatte konu sahibinin arkadaşları gelse ve kocası uyanmak zorunda kalsa eminim surat asmaktan fazlasını yapardı adam.
konu sahibi o kısımda çok haklı.

konu sahibi de bitki değil ama kocası istemediği ortamlarda bulunmaya zorluyor, gece yarısı gelen arkadaşları için karısını uykudan kaldırıyor.
bu adamla mı yaşamaya devam etsin ?

bilmiyorum , çocuk olunca her şey daha da kötüye gidecek biliyorum. Ama en iyi avukatları tutup gerekirse kanunları değiştirirm o çocuğu senden alırım diyor.
Hiçbir şey yapamaz gözünüzü korkutuyor aklı sıra. Kendileri adalet bakanı filan mı kanun değiştiriyor çok komik
Sakın o eve geri dönmeyin

O sizin görüşünüz, farklı düşünüyoruz demek ki. Ben evime gelen misafire kim gelirse gelsin güler yüz gösteririm. Surat asmayı saygısızlık olarak görüyorum hele ki benim değil eşimin arkadaşıysa onun hatrı için, eşimi rencide etmemek adına bir kat daha özen gösteririm

Çok ince bir ayrıntı var burada , benim de evime kim gelirse gelsin tabiki de güler yüzlü olurum , ama gece 23.30 da benim evime keyfi olarak ne benim bir arkadaşım gelebilir ne de eşimin bir arkadaşı . Hadi benim bir arkadaşım geldi diyelim , eşimi neden yataktan kaldırayım ki ?
Ya da eşimin bir arkadaşı geldiğinde eşim beni neden yataktan kaldırsın ki ? Hizmet etmem için mi , çok pardon gecenin o saatinde beni kaldıran eşe de gelen misafirine de saygı duymam ben.

bilmiyorum , çocuk olunca her şey daha da kötüye gidecek biliyorum. Ama en iyi avukatları tutup gerekirse kanunları değiştirirm o çocuğu senden alırım diyor.
Hösstt!

Çok mu ensesi kalın eşinizin? Şu palavralara inandığınız için kaldım demeyin nolur.

Bir de konu ile ilgili genel olarak eşinizin karakterini sağlam bulmadım. Böyle el aşığı adamlardan irite oluyorum.

o saatte konu sahibinin arkadaşları gelse ve kocası uyanmak zorunda kalsa eminim surat asmaktan fazlasını yapardı adam.
Kaç yıl oldu benim eşimin kuzenide habersiz çat kapı gelirdi sürekli telefon denen bir şey var dedim müsaitmiyiz değilmiyiz
Surat astım konuşmadım ayakları kesildi tabi eşiminde desteği vardı. Konu sahibinin eşi destek olacağına köstek olmuş karnı burnunda karısına

Daha kötüsü ne biliyor musunuz.

Konu sahibi "gece 11 de arkadaşlarım geldi. Kocam çalışıyor. Yataktan kaldırdık diye surat astı" yazsaydı burdaki kadınların hepsi ama istisnasız hepsi kadını recm ederdi.

Arsızlığı yapan erkek olunca savunucusu illaki çıkıyor. Ama kadın olunca asla.

Hamile ve çalışan bir kadının "kocasının arkadaşlarına hizmet etmesi amacıyla" (çünkü kaldırılmasının başka bir amaci olamaz) gecenin bir saatinde yataktan kaldırılmasına hak veren zihniyetler vicdanıma dokundu.

X