• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliyim .İşte çok sevdiğim evimden bazı kareler

Her yer siyah ağırlıklı siyah renk dekorasyonlarda pek önerilmiyor, insanı depresif bir ruh haline soktuğundan. Perdeler siyah yerine beyaz fon, yatak odası daha farklı renk olsaydı hoş olurdu..

Evinizi dekore ederken seçtiğiniz renkler duygu durumunuzu etkileyebilir.Yazımızda bunun sebeplerini öğrenebilirsiniz.

MAVİ
Çağrıştırdıkları : Sakinlik, rahatlık, sadakat, otorite
En iyi kullanım alanları : Yatak odaları, banyo ve çalışma odaları
Dezavantajları : Kullanıldığı mekanlara soğuk bir hava verebilir.Bu duyguyu azaltmak için mat mavi tonları kullanabilirsiniz.

SARI
Çağrıştırdıkları : Günışığı, enerji,
En iyi kullanım alanları : Mutfak, yemek odaları ve kuzeye bakan odalar
Dezavantajları : Yatak odasında kullanmak için huzurlu bir renk değildir.

MOR
Çağrıştırdıkları : Yaratıcılık, verimlilik, haz
En iyi kullanım alanları : Yatak odaları
Dezavantajları : Bunaltıcı olabilir.

LEYLAK
Çağrıştırdıkları : Ruhani duygular, dişilik
En iyi kullanım alanları : Yatak odaları ve stresten uzak bir duygu yaratmak için banyolar
Dezavantajları : Kullandığınız mekanlar sönük kalabilir.Canlandırmak için siyah ve/veya gümüş renklerle kontrast yaratabilirsiniz.

YEŞİL
Çağrıştırdıkları : Doğa, enerji, sakinlik, huzur, denge, güvenlik
En iyi kullanım alanları : Yatak odaları, oturma odaları
Dezavantajları : Dekorasyonda çok fazla yeşil kullanımı kendinizden gereğinden fazla hoşnut olmanızı ve tembellik yapmanıza sebep olabilir.Bu duyguyu dengelemek için turuncu ve kırmızı renklerle kontrast yaratabilirisiniz.

TURUNCU
Çağrıştırdıkları : İstikrar, rahatlık, sıcaklık
En iyi kullanım alanları : Oturma ve yemek odaları
Dezavantajları : turuncu kullanıldığı mekanları olduğundan küçük gösterebilir bu yüzden odanın yeterince ışık aldığından emin olun.

PEMBE
Çağrıştırdıkları : Aşk
En iyi kullanım alanları : Yatak odalarında huzurlu ve dinlendirici bir hava yaratmak için kullanabilirsiniz.Mora yakın, parlak tonları tutkuya yönlendirebilir.
Dezavantajları : Yatak odanız aşırı tatlı ve fazla “teenage” odası gibi görünebilir.Bunu azaltmak için koyu renklerle kontrast yapabilirsiniz

SİYAH
Çağrıştırdıkları : Ölüm, tuhaflık.Siyah bir renk değildir, tüm renkleri emer ve hiçbirini geri yansıtmaz.
En iyi kullanım alanları : Modern dekorasyon alanları
Dezavantajları : Depresif bir duygu yaratacağından ana renk olarak kullanmayın.Parlak pembe ve diğer canlı renklerle kontrastı hoş olabilir.

KIRMIZI
Çağrıştırdıları : Tehlike, tutku, enerji, sıcaklık, macera, iyimserlik
En iyi kullanım alanları : İştahınız harekete geçirmek, sıcak ve canlı bir ortam yaratmak için yemek odaları
Dezavantajları : Dekorasyonda çok fazla kırmızı kullanımı baş ağrısına sebep olabilir.Mesela bir duvarınız kırmızıya boyayabilir ve aksesuarlarla dekore edebilirsiniz.Bebek odalarında kırmızı kullanmayın.

KAHVERENGİ
Çağrıştırdıkları : Güvenlik, istikrar
En iyi kullanım alanları : Oturma odaları
Dezavantajları : Mental olarak teşvik edici olmasını sağlamak için yeşil veya maviyle beraber kullanabilirsiniz.

7045.jpg

Güzel günlerde oturun evinizde her şey çok güzel..Yatak odanıza ba-yıl-dım!! Nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

canim cok güzel dösemissin sade ve kullanisli gözü yoran hic birsey yok güle güle oturun

Güzel günlerde oturun evinizde her şey çok güzel..Yatak odanıza ba-yıl-dım!! Nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

samsun onur mobilya istanbul fuarında sergilenen ve en iyiler arasında seçilen bir yatak odası:nazar::nazar: ben çok memnunum yakından daha güzel fotoda güzel çıkmamış aslında

gule gule otr canım
cok cok begendım

bı kac sorum olucak,

bende sıyah beyaz agırlıklı ev dosucem
mutfak dolaplarım beyaz ara fayanslarıda cakıl tası sectım kullanımı nasıl zor temızlıgı falan dıe yorumlar duydum ve cam ocak alıcam bende senınkıdnen
temızlıgını nasıl yapıosun,zormu sıkayetcımısın
gercı cok ıstıorum o ocaktan

camasrlıgını cok begendım ve yatak odana bayıldım bende beyaz ıstıorum ama bı kac gundur gezıorum sıtyah beyaz hep duz beyaz bulamadım sımdılık

tekrar gule gule otur ıns harıka hersey agzınınız tadı bozulmasın

canım yatak odası halıların markası ne.benim düğüne var daha ama yatak odamı aldım siyah beyaz.halılarda süpermiş geometrik desenli çiçek desenli halıları sevmiyorum.battaniyede güzelmiş siyah battaniyeler genelde aşırı desenli ben her zman sadelikten yanayım yatak odanı çok beğendim benim için fikir oluyor böle şeler evin içinde nasıl duracağını kestirebiliyorum en azından.güle güle kullan eşyalarını mutluluklar dilerim ömür boyu..

iyiyim canım sen nasılsın evet ben pek giremiyorum nete fırssat olmuyor beğendin demek sevindim canım çok saol sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ben iş ve ev arasında mekik dokuyorum hafta sonları geziyorum

bende iyim cnm sağol sonra eklemişsin çamaşırlığına bayıldım nereden aldın :))

ben evdeyim cnm çalışmıyorum girmeye çalışıyorum siteye

Back
X