Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar arkadaşlar 7 aylık bebeğim var emziriyorum ve bebeğim alerjik bir bebek başka çocuk istemediğim için üç aylık iğne vurdurdum 2 ay oldu ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim şok oldum başına böyle bişey gelen var mı
Hicbir korunma yöntemi yüzde yüz başarılı değil malesef, burada görmediğimiz durumlar değil, bikac hafta önce bı doktorun da sayfasinda gördüm iğne ve başka bı korunma yöntemi daha kullanırken hamile kalmış hastasının doğumunu yaptırıyordu..
Merhabalar arkadaşlar 7 aylık bebeğim var emziriyorum ve bebeğim alerjik bir bebek başka çocuk istemediğim için üç aylık iğne vurdurdum 2 ay oldu ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim şok oldum başına böyle bişey gelen var mı
Ne desem bilemedim biz çabalıyoruz olsun diye olmuyor rabbim verdiyse yapacak bişey yok iğneye rağmen hamile kaldiysaniz bu dünyada nasibi varmış bebeğinizin
Ne desem bilemedim biz çabalıyoruz olsun diye olmuyor rabbim verdiyse yapacak bişey yok iğneye rağmen hamile kaldiysaniz bu dünyada nasibi varmış bebeğinizin
Bende öyle diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum bu benim dördüncü hamleliğim nasıl yeterim hepsine diye düşünmekten kafayı yedim