• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliyim eşimle aram kötü ama bebek istiyorum....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygusuzkadinx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
36
-64
18
23
Eşimle aram kötü ailem boşanmam istiyor sakın ondan çocuk yapma diyorlar onun ailesi de beni istemiyor eşimle de çok mesafeliyiz cinsellik bile ayda yılda bir yanaşmıyor.. Bende artık çok bunaldım bebek istiyorum eşimi sevip sevmediğimden emin değilim çok yalancı ve samimi değil zorunluluktan evlendim.. Çocuk olursa da ben merkezli buyutucem eşime ve herkese karşı onuda mesafeli yetistiricem bana yoldaş olsun.. Yaşım 23 siz ne düşünüyorsunuz...

Eşimle aram kötü ailem boşanmam istiyor sakın ondan çocuk yapma diyorlar onun ailesi de beni istemiyor eşimle de çok mesafeliyiz cinsellik bile ayda yılda bir yanaşmıyor.. Bende artık çok bunaldım bebek istiyorum eşimi sevip sevmediğimden emin değilim çok yalancı ve samimi değil zorunluluktan evlendim.. Çocuk olursa da ben merkezli buyutucem eşime ve herkese karşı onuda mesafeli yetistiricem bana yoldaş olsun.. Yaşım 23 siz ne düşünüyorsunuz...
Kendi isteğiniz için ve yalnız kalmamak için çocuk sahibi olmak bencillik olur. Yaşınız da çok genç. Eşinizle aranız kötü, zaten cinsellik ayda 1 bile olmuyormuş. Yalancı,samimi olmayan ve zorunluluktan evlendiğiiniz birinden çocuk yapmak mantıklı mı sizce? Korunun ve boşanın bence. Böyle hayat gitmez.

Kendi bencilliğinden kaynaklı kullanmak istediğin bebeğinin suçu ne ? Bence ailen haklı çocuk yapma böyle bir ortamda ne senin ne de eşinin iyi bir ebeveyn olacağınızı düşünmüyorum

Bu ne çeşit bir bencillik ya? Her çocuk sevgi dolu bir ailenin içine doğmak ister sizin ne hakkınız var böyle bir evliliğe bebek getirmeye? Ne hakkınız var bana yoldaş olsun mantığıyla babaya mesafeli olacak çocuk yetiştirmeye?
23 yaş nedir ayrıca, önce kendiniz mi büyüseniz?

Akli dengen yerinde mi ? Böyle bir ortama bebek mi dünyaya getireceksin? Ben merkezli değil büyütmek ne yav bencil misin sen? O çocuğun psikolojisi ne olacak? Dümdüz cahillik. İnşallah hamile falan kalmazsın şu süreçte çocuğa yazık.
Ne ilgisi var evliliğin kötü gitmesi benim. Suçum değil annelik hakkımı elimden almaz bu durum... Çocuğumu alırım büyütürüm çekip çıkar giderim zaten eminim ki çocuk da böyle bir babası olsun istemezdi ben ona hem. Anne hem. Baba olurum. Boşanmak da okadar kolay değil

Ne ilgisi var evliliğin kötü gitmesi benim. Suçum değil annelik hakkımı elimden almaz bu durum... Çocuğumu alırım büyütürüm çekip çıkar giderim zaten eminim ki çocuk da böyle bir babası olsun istemezdi ben ona hem. Anne hem. Baba olurum. Boşanmak da okadar kolay değil
Kızım sen kendinde misin? Adamdan bir parça yapmayı düşünüyorsun ama adamı istemiyorsun? Boşan başkasından yap çocuğu o zaman. Babaya mesafeli çocuk yetiştirmek ne köpek kedi mi bu kobay mı yetiştiriyosun? 23 yaşındasın belli ki okul yok tahsil yok dümdüz cahilsin. Hayatı çocuk yetiştirmeyi kolay mı sanıyorsun? Ver mamayı sussun iki pışpışla uyusun mu sanıyorsun? Hayret bir şey ya

Küçücük çocuğu baba ve ailesine karşı mı dolduracaksınız? Yoldaş olsun diye bebek istemek nedir o sizin akranınız mı Allah aşkına? Küçücük bebeği bu aile içi travmalara sürüklemek onu mutsuz bir eve doğurup büyütmek neden? Saçmalamayın vazgeçin şu düşüncelerden mutsuzsanız madem boşanın kendi hayatınızı işinizi elinize alın. Çıkın şu kafadan

Pişman olursun net..Çocuksuz ayrılmak ve çocuklu ayrılmak aradaki o büyük farkı bilmiyorsun.Bilsen şu durumda asla düşünmezdin.

Kesin hamile kalırsın. Burada senelerce çabalayan, tüp bebeklerle uğraşan, bir türlü evlat sahibi olamayan belki de bu dünyada görüp görebileceğin çok iyi anne baba olabilecek onca insan evlat sahibi olamaz, sonra sizin zihniyetinizdeki insanlar hemen hamile kalır. Hayat da böyle bir şey ne diyeyim...
Hanımefendi kendiniz bile mecburiyetten evlendim demişsiniz, bir çocuğa nasıl bakacaksınız. Yarin öbür gün eşiniz sizi kapı dışarı etse bebekle ne yapacaksınız. Bir de bencil yetiştiricem demişsiniz, eminim büyür bu kafayla size de kesin yoldaş olur.

Boşanmak kolay. Madem bu kadar anne olmak istiyorsun ,eşini de sevmiyorsun boşanırsın, bir gün başkasını sevip evlendiğinde ondan düşünürsün çocuk sahibi olmayı. Öncelikle senin psikolojik destek alman gerekiyor. Mantıklı düşünmüyorsun şuan.

Kızım sen kendinde misin? Adamdan bir parça yapmayı düşünüyorsun ama adamı istemiyorsun? Boşan başkasından yap çocuğu o zaman. Babaya mesafeli çocuk yetiştirmek ne köpek kedi mi bu kobay mı yetiştiriyosun? 23 yaşındasın belli ki okul yok tahsil yok dümdüz cahilsin. Hayatı çocuk yetiştirmeyi kolay mı sanıyorsun? Ver mamayı sussun iki pışpışla uyusun mu sanıyorsun? Hayret bir şey ya
Hemşireyim tahsille ne alakası var konunun bence esas cahil olan sizsiniz herkesin kendi hayatı kendi tercihi....

Bu ne bencillik , çocuk böyle bir hayata gelmeyi istiyor mu acaba ! Allah akıl versin sana ...

Hemşireyim tahsille ne alakası var konunun bence esas cahil olan sizsiniz herkesin kendi hayatı kendi tercihi....
Meslektaş olduğumuz için hicap duydum. Boşanmak zor ama mutsuz evliliğe çocuk getirip o benim yoldaşım diye babaya düşman etmek kolay öyle mi?

Babasına mesafeli yetiştirilmek üzere planlanan çocuk size mantıklı mı geliyor? Napacaksınız aynı ev içinde selam verdirtmeyecek misiniz çocuğa?
Bu şekilde eşini istediği kıvama getireceğini sanıyor, o kadar cahil ki ne anlatsan boş, umarım Allah izin vermez de bebek falan olmaz ...

bence ailende ayrıl diyorsa çocuk olmadan bitirmen ve senin beklentileri karşılayıp, sana değer veren birine belki biraz kendizi topladıktan sonra şans verirsin. Ama kimse durduk yere ayrıl demez evladına demekki senin fark edip göremediğinde şeylerin farkındalar bitmrsi senin için en iyisi olucak belkide.. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

Ay sen deli misin , boşan düzgün bir adamla evlen yine anne ol , ne demek boşanmak zor, tövbe tövbe ağzımı bozacam sabah sabah...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back