7 aylık bebeğin babada haftasonu yatılı kalması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oylesinwbirisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
4.310
4.800
24
Öncelikle hepinize merhaba. Kızlar ben eşcinsel olduğunu öğrendiğim eşimden yeni boşandım. Babam ısrarla onun parasını istemem anlaşmalı olsun bitsin dedi ve kanıtlarım olmasına rağmen bir an önce boşanıp kurtulmak istedim. Açıkçası parası da hiçbir şeyi de umrumda değildi o an tek düşündüğüm hayatımdan def olup gitmesiydi. Öyle bir adamdi ki yani davranışlarını gören herkes imrenirdi..Bu adam karpuz çekirdeklerini sevmiyorum diye benim için temizleyen biriydi. Bir rüyadır kapılıp gittim anlayacağınız.. Gördüğüm bütün erkeklerden farklıydı koşulsuz sevdiğini hissediyordum meğer adamın koşulsuz sakladığı şeyler varmış. 2 yıllık evliliğimizi 2500tl nafaka ve babanın bebeğim sütten kesilinceye dek pazar günleri saat 10.00'dan akşam 18.00'a kadar anne refakati ile görüşmesine anlaşarak boşandık. Gel görelim mahkeme kararı değiştirmiş ve 7 aylık bebeğin her ayın tekli cumartesileri yani mesela Kasım ayının 1.ve 3.haftasinda cumartesi sabah 10dan pazar günü akşamı 1800'a kadar babada kalacağı kararlaştırılmış. Avukatim da sağolsun kendisi bile fark etmemiş ve istinaf dilekçesini sunmuş. Kararı öğrenince şoka girdim, böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? Karara itiraz ettik pazartesi ayrıca avukatım hakimle de görüşecek kendiside yanlışlıkla olduğunu savundu. Benim aklım almıyor yanlışlık değilse eğer 7 aylık bebeğin babada yatılı kalmasına hangi gerekçeyle karar verilebilir? benim bebeğim sürekli emen çocuk ayrıca diş çıkartma sürecinde bensiz durmasına ihtimal bile veremiyorum. Bugün babasinda kalıyor ve bu saate kadar bir umut dayanamayıp getirmelerini bekledim lakin kimse arayıp sormadı..Kızlar bu nasıl karar bu bebeğin tek ihtiyacı anne sütü değil ki..Tam ayrılık kaygılarının başladığı zamanlar ve bu çocuk tamamıyla anneye muhtaç. Siz söyleyin eğer yanlışlık değilse bı usulsüzlük söz konusu müdür?

Çok üzüldüm gerçekten ama dediigm gibi böyle bir şeyi 7 aylık anneye ihtiyacı olan ve emen bı bebek den bahsediyorsun anneden nasıl ayirabilir bu durumda ne kadar normal anlayamadım tamam baba görmesini anladım da kalma nedir bu daha bebek anneye muhtaç valla inşallah biran önce bir sonuca varılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…