- 12 Temmuz 2006
- 55.537
- 212.946
- 52
-
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
Ama adamın cinsel yönelimi için kavga etmenizin konu sahibine bir yararı da yok değil mi?Mune abla mevzu adamin yalanlari ve mahkemeye sunulmamasi + organize bir orgutlenme ile isi istinaf surecine getirip anneyi uzmek ugruna bebegi magdur etmek ve ac birakmak sut sagma firsati bile vermeden anneden koparmak bu adamin guzellenecek tarafi mi var Allah askina kadin ztn uyusmus gibi kagit ustunde hataya inanmisti avukati degistirmeyi bile akil edememis uzuntuden
Ama adamın cinsel yönelimi için kavga etmenizin konu sahibine bir yararı da yok değil mi?
Mahkemeye sunulması konu sahibinin insiyatifindeymiş yapmamış.
Burada önemli olan 7 aylık bebekle ilgili verilen yanlış mahkeme kararı, bu da öncelikle konu sahibinin avukatının da sorumluluğuydu, sorumluluğunu yerine getirememiş veya başka bir durum var bilemem.
“anneyi uzmek ugruna bebegi magdur etmek ve ac birakmak sut sagma firsati bile vermeden anneden koparmak bu adamin guzellenecek tarafi mi var”
Bu cümlelerinin adamın cinsel yönelimiyle ne alakası var? Adam biseksüel diye mi eziyet ediyor yoksa vicdansız olduğu için mi?
Bunu heteroseksüel bir sürü erkek yapıyor zaten, eski eşine eziyet için çocuğuna her türlü vicdansızlığı yapan hetero erkek kaynıyor memleket.
Velhasıl ahlaksız ve vicdansız olmak karakter meselesidir cinsel yönelimle alakası yoktur.
Çok iyi ve duygusal olduğu için 7 aylık emen bebeği annesinden alıp, ağlata ağlata uyutmuş, gözlerini mosmor etmiş.Ben escinsellerin suana kadar kimseye bi zarari dokundugunu görmedim, aksine escinsel erkekler daha duygusal oluyorlar. Escinsel olmasi iyi bi baba olamayacagi anlamina gelmiyor, iki seyi ayirmak lazim. Zaten siz de cinsel yöneliminden dolayi ayrilmissiniz, bebeginize kötü bi baba oldugu icin degil. Bu saatten sonra cocugunuzun babasiyla dost olmaya calisin, cocugunuzun psikolojisi icin de en hayirlisi bu.
Adam konu sahibini kandırıp evlenmiş, çocuk yapmış yalancı bir pisliğin teki. Üstüne 7 aylık bebeği gece annesinden ayıracak kadar merhametsiz.Ben ztn tek kotu demedim escinsel kotu kalpli birini gormedim diyenlere kor musunuz diye isyan edesim geldi banane kim ne yaparsa yapsin benim escinselligi ile alakali olumsuz yorumum yok sadece buyuk bir yalan bunu niye mahkemeye sunmadiniz dedim + escinseller iyidir merhametlidir diyenlere guzellemeyin diye isyan ettim arada fark var diye dusunuyorum.
Ben sapik yada escinsel diye babaya verilmez diyenlerden degilim o cocugun babasi oldugu gercegini degistirmez ama bu adam poncik escinsel degil iste cocugu sabaha kadar aglatmis annesi uyku ilaci diyor adamin kendi kotu merhametsiz ve bencil
Bu nasıl bir tezdir yarabbim hangi akademik bilimsel veriye dayanıyor. Hiç evlenmeyen milyonlarca kadın veya erkek var kimse de sen eşcinselsin o yüzden evlenmedin puuu diye toplumdan tecrit etmiyor. Bu mantıkla katillerle bile empati kurulur. Paravan evlilik yapan kimsenin yüzünden değil kendi ahlaksızlığı için yapıyordur. Aldatan erkek veya kadın ne kadar ahlaksızsa yönelimi farklı olup gizleyerek evlenen de aynı şekilde ahlaksızdır. Pozitif ayrımcılığa gerek yokGay diye sizin gibi pedofillikle suçlayan insanlar yüzünden escinseller paravan evlilik yapıyor. Sizin çocuğunuz gay olduğunda da böyle başka kadınların başını yakacak işte en büyük suçlu sizin gibi nefret dolu insanlar. Sizin gibiler yüzünden konu sahibi böyle acılar çekmiş. Halbuki her şeye rağmen çocuklarını destekleyen insanlar olsanız sizin gibilerin yetiştirdiği veledler başkalarının canını bu şekilde yakmaz. Sizlere yaranmak için yalan evlilikler yapmazlar vebali tüm nefret dolu insanların üstüne olsun. Bir de beğenmedim ifadesi bırakıyorsunuz utanmadan
Adam konu sahibini kandırıp evlenmiş, çocuk yapmış yalancı bir pisliğin teki. Üstüne 7 aylık bebeği gece annesinden ayıracak kadar merhametsiz.
Eşcinsel diye bunu görmezlikten gelmek, aman da duygusallar demek akıl tutulmasından başka bir şey değil.
Mesleği bırakmasaydım ve tabi aynı şehirde olsaydık hızlıca hallederdim bu işi. Bakın adı, sanı önemli değil avukatın, ne kadar ünlü olduğu vs. Boşanma davalarına, aile hukukuna bakan, çok sık aile mahkemeleri duruşmalarına giren avukat gerek size. Yoksa yine çok uzar.Aldım ama çok feci haldeydi. Gozaltlari mosmor ve göz kapakları şişmiş ağlamaktan. Avukatım da hakimle görüşmüş ancak hakim bu kararı değiştiremeyiz yeni bir dava açın demiş. Avukatım değiştirerek dava acicam en azından hakim geçici olarak duzeltir
Ama doktora hastaneye götürmedin öyle mi, hmm ok.Evet fotoğraf ve video çektim özellikle gözlerini
Bu adamın karakterindeki çirkinlikler, yazdılarınızın yine eşcinsellikle alakası yok, ayrıca uyku ilacı verilmişse veya böyle ciddi bir iddia söz konusuysa bence anne bebeği hastaneye götürüp kapsamlı bir muayene ve tahlil istemeliydi, bu gibi tavsiyeler vermek yerine adam eşcinsel vay kadını kandırmış denilen yorumların etrafında dönüp durursanız üyenin de bu yönde takılı kalmasına neden olursunuz, oysa vereceğiniz tavsiye direkt bebek için hastaneye götürmelisiniz, şüphelerinizden bahsedip muayene kan ve idrar tahlili istemelisiniz, tekrar dava açıp dava dosyanıza bebeğin muayene sonrası bulgularının olduğu raporu eklemelisiniz vs vs olmalı bence.bu adam poncik escinsel degil iste cocugu sabaha kadar aglatmis annesi uyku ilaci diyor adamin kendi kotu merhametsiz ve bencil
Bu adamın karakterindeki çirkinlikler, yazdılarınızın yine eşcinsellikle alakası yok, ayrıca uyku ilacı verilmişse veya böyle ciddi bir iddia söz konusuysa bence anne bebeği hastaneye götürüp kapsamlı bir muayene ve tahlil istemeliydi, bu gibi tavsiyeler vermek yerine adam eşcinsel vay kadını kandırmış denilen yorumların etrafında dönüp durursanız üyenin de bu yönde takılı kalmasına neden olursunuz, oysa vereceğiniz tavsiye direkt bebek için hastaneye götürmelisiniz, şüphelerinizden bahsedip muayene kan ve idrar tahlili istemelisiniz, tekrar dava açıp dava dosyanıza bebeğin muayene sonrası bulgularının olduğu raporu eklemelisiniz vs vs olmalı bence.
Aradaki meseleler değil asıl mesele üzerine yoğunlaşılması gerekir.
Olabilir ancak çocugun yanında da başka şeyler yapabilir ya da bir arkadaşı eve gelebilir buna güvenebilir misiniz?Eşcinsel demiş. Pedofili ayrı bir şey.
Eşcinsel de olsa babadan çocuğu joruyamazsinizHic inanmadim, escinsel adamdan sirf cocugu korumak icin bosanirken mahkemeye sunar her anne.
Kanunen mümkün değil eşcinsel diye babayı göstermeme ya da yatılı kalmasına engel olma gibi bir durum söz konusu değil.Eşcinsel de olsa babadan çocuğu joruyamazsiniz
MerhabaMesleği bırakmasaydım ve tabi aynı şehirde olsaydık hızlıca hallederdim bu işi. Bakın adı, sanı önemli değil avukatın, ne kadar ünlü olduğu vs. Boşanma davalarına, aile hukukuna bakan, çok sık aile mahkemeleri duruşmalarına giren avukat gerek size. Yoksa yine çok uzar.
Size ne desem bilemedim gerçekten. Bebeğim geldiğinden beri onunla ilgilenmekten yazamıyorum zaten kafanızda kurmayı biraksaniz mi acaba? Ben dün zaten bebeğimi hastaneye götüreceğimi söyledim. kadın mağdur oluyor yine kadını sucluyoruz, harika bir toplumuz.Ama doktora hastaneye götürmedin öyle mi, hmm ok.
İnsani yaklaşım ile. Davayı açıp duruşma gününü beklersen vay haline. Gidip durumun önemini anlatmak gerek hakime.Merhaba
Sadece bilgi amaçlı soruyorum. Hakim karar değişmez, yeniden dava açın demiş. Siz nasıl hızlı çözeceksiniz? Belki konu sahibine de bilgi olur
Keşke aynı ilde yasasaydik ve mesleği bırakmamış olsaydinizİnsani yaklaşım ile. Davayı açıp duruşma gününü beklersen vay haline. Gidip durumun önemini anlatmak gerek hakime.