7 aylık bebeğin babada haftasonu yatılı kalması

Ama adamın cinsel yönelimi için kavga etmenizin konu sahibine bir yararı da yok değil mi?
Mahkemeye sunulması konu sahibinin insiyatifindeymiş yapmamış.
Burada önemli olan 7 aylık bebekle ilgili verilen yanlış mahkeme kararı, bu da öncelikle konu sahibinin avukatının da sorumluluğuydu, sorumluluğunu yerine getirememiş veya başka bir durum var bilemem.

“anneyi uzmek ugruna bebegi magdur etmek ve ac birakmak sut sagma firsati bile vermeden anneden koparmak bu adamin guzellenecek tarafi mi var”

Bu cümlelerinin adamın cinsel yönelimiyle ne alakası var? Adam biseksüel diye mi eziyet ediyor yoksa vicdansız olduğu için mi?
Bunu heteroseksüel bir sürü erkek yapıyor zaten, eski eşine eziyet için çocuğuna her türlü vicdansızlığı yapan hetero erkek kaynıyor memleket.

Velhasıl ahlaksız ve vicdansız olmak karakter meselesidir cinsel yönelimle alakası yoktur.

Ben ztn tek kotu demedim escinsel kotu kalpli birini gormedim diyenlere kor musunuz diye isyan edesim geldi banane kim ne yaparsa yapsin benim escinselligi ile alakali olumsuz yorumum yok sadece buyuk bir yalan bunu niye mahkemeye sunmadiniz dedim + escinseller iyidir merhametlidir diyenlere guzellemeyin diye isyan ettim arada fark var diye dusunuyorum.
Ben sapik yada escinsel diye babaya verilmez diyenlerden degilim o cocugun babasi oldugu gercegini degistirmez ama bu adam poncik escinsel degil iste cocugu sabaha kadar aglatmis annesi uyku ilaci diyor adamin kendi kotu merhametsiz ve bencil

Çok iyi ve duygusal olduğu için 7 aylık emen bebeği annesinden alıp, ağlata ağlata uyutmuş, gözlerini mosmor etmiş.
Olur olmadık yerlerde eşcinsel güzellemesi yapan insanları hiç sağlıklı bulmuyorum.

Adam konu sahibini kandırıp evlenmiş, çocuk yapmış yalancı bir pisliğin teki. Üstüne 7 aylık bebeği gece annesinden ayıracak kadar merhametsiz.
Eşcinsel diye bunu görmezlikten gelmek, aman da duygusallar demek akıl tutulmasından başka bir şey değil.

Bu nasıl bir tezdir yarabbim hangi akademik bilimsel veriye dayanıyor. Hiç evlenmeyen milyonlarca kadın veya erkek var kimse de sen eşcinselsin o yüzden evlenmedin puuu diye toplumdan tecrit etmiyor. Bu mantıkla katillerle bile empati kurulur. Paravan evlilik yapan kimsenin yüzünden değil kendi ahlaksızlığı için yapıyordur. Aldatan erkek veya kadın ne kadar ahlaksızsa yönelimi farklı olup gizleyerek evlenen de aynı şekilde ahlaksızdır. Pozitif ayrımcılığa gerek yok

Bende bu noktalarin neden konusulmadigini anlamiyorum anlayamadim konu sahibi uzuntuden mahvolmus yasadigi durum cok ciddi haftasonu bile bir kac kisi yazdi o kagit hatasina tutunmaya calisiyordu
adam gibi akil verilmesi gerek dost olun tavsiyesi var akil almiyor cok ilginc

Mesleği bırakmasaydım ve tabi aynı şehirde olsaydık hızlıca hallederdim bu işi. Bakın adı, sanı önemli değil avukatın, ne kadar ünlü olduğu vs. Boşanma davalarına, aile hukukuna bakan, çok sık aile mahkemeleri duruşmalarına giren avukat gerek size. Yoksa yine çok uzar.

bu adam poncik escinsel degil iste cocugu sabaha kadar aglatmis annesi uyku ilaci diyor adamin kendi kotu merhametsiz ve bencil
Bu adamın karakterindeki çirkinlikler, yazdılarınızın yine eşcinsellikle alakası yok, ayrıca uyku ilacı verilmişse veya böyle ciddi bir iddia söz konusuysa bence anne bebeği hastaneye götürüp kapsamlı bir muayene ve tahlil istemeliydi, bu gibi tavsiyeler vermek yerine adam eşcinsel vay kadını kandırmış denilen yorumların etrafında dönüp durursanız üyenin de bu yönde takılı kalmasına neden olursunuz, oysa vereceğiniz tavsiye direkt bebek için hastaneye götürmelisiniz, şüphelerinizden bahsedip muayene kan ve idrar tahlili istemelisiniz, tekrar dava açıp dava dosyanıza bebeğin muayene sonrası bulgularının olduğu raporu eklemelisiniz vs vs olmalı bence.

Aradaki meseleler değil asıl mesele üzerine yoğunlaşılması gerekir.

Ben ztn bunlari yazdim avukata dava ac rapor al gibi gibi...

Isyan ettigim msjlar baska idi ayni seyi soyluyoruz ama gidipte kadina dost olmalisin hic kotusunu gormedim duygusal olurlar demeyi akil almiyor tabi ki uyaracagiz kadinin akli gitmis ztn
Ustune biz nefret saciyor oluyoruz adam cok duygusal oldugundan sabaha kadar aglatmis herhalde ne diyim ortada 4 gun sonra yine kabusu yasayacak bir bebek var dusundukce icim parcalaniyor ben sık sık bu konuya girmeyecegim artik..

Merhaba
Sadece bilgi amaçlı soruyorum. Hakim karar değişmez, yeniden dava açın demiş. Siz nasıl hızlı çözeceksiniz? Belki konu sahibine de bilgi olur

Ama doktora hastaneye götürmedin öyle mi, hmm ok.
Size ne desem bilemedim gerçekten. Bebeğim geldiğinden beri onunla ilgilenmekten yazamıyorum zaten kafanızda kurmayı biraksaniz mi acaba? Ben dün zaten bebeğimi hastaneye götüreceğimi söyledim. kadın mağdur oluyor yine kadını sucluyoruz, harika bir toplumuz.

Merhaba
Sadece bilgi amaçlı soruyorum. Hakim karar değişmez, yeniden dava açın demiş. Siz nasıl hızlı çözeceksiniz? Belki konu sahibine de bilgi olur
İnsani yaklaşım ile. Davayı açıp duruşma gününü beklersen vay haline. Gidip durumun önemini anlatmak gerek hakime.

Ayrıca kızlar bu uyku ilacı şüphelerimden bahsetmiştim özele götürdük hiçbir şey çıkmadı. Amcamın tanıdığı avukatlar var yarın görüşüp karar vereceğiz çok dua edin lütfen. Ayrica eşcinsel olmasini ben atlattım artık kendi içimde hallettim normal aldatma olsaydı bile biz bosanacaktik. Mahkemeye sunsaydiniz diyorsunuz beni bu konuda suçlayanlar var mahkemeye babanın eşcinsel olduğunu sunsam bile böyle bir degisiklik yapıldığı takdirde yine hiçbir şey degismeyecekti. Burdaki tek suçlu benim avukatım.

Bi daha bebegini yatili olarak verme kanim dondu ya minicik bebek daha disleri cikmamis 2 gun anneden ayri ne demek ya
O yalanci pislik babasina da asla guvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…