- 19 Mayıs 2024
- 219
- 81
- 26
-
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
Yazık size. Biseksüel olması normal değil diyorum okuduğunuzu anlayacak seviyede değilsiniz size laf anlatamam ama şifalar diliyorum umarım zihniyetiniz temizlenirSiz çocuğunuzun önünde seks mi yapıyosunuz? Ne alakası var. Cahil cahil cümleler kurmayın hastalıkmış da tedaviymiş de.kaldı ki adam eşcinsel değil kuvvetli muhtemel karısını aldatmış bir biseksüel ama ne demek olduğundan haberiniz olduğunu da sanmıyorum. Klişe ama yıl olmuş 2024 önce biraz kendinizi geliştirin, dünya sizin bakış açınız etrafında dönmüyor, saygısızlaşmayın
Aldım ama çok feci haldeydi. Gozaltlari mosmor ve göz kapakları şişmiş ağlamaktan. Avukatım da hakimle görüşmüş ancak hakim bu kararı değiştiremeyiz yeni bir dava açın demiş. Avukatım değiştirerek dava acicam en azından hakim geçici olarak duzeltirBebeğinizi geri aldınız mı merak ettim
O aptal avukatı değiştirmezseniz bu iş daha uzarAldım ama çok feci haldeydi. Gozaltlari mosmor ve göz kapakları şişmiş ağlamaktan. Avukatım da hakimle görüşmüş ancak hakim bu kararı değiştiremeyiz yeni bir dava açın demiş. Avukatım değiştirerek dava acicam en azından hakim geçici olarak duzeltir
usulsüzlük diyemem ama avukatınız dünyanın parasını alıyor takibini yapmalıydı evlenir evlenmez hamile kalmışsınız kusura bakmayın ama yani sizinki de pek dogru bir zaman değilÖncelikle hepinize merhaba. Kızlar ben eşcinsel olduğunu öğrendiğim eşimden yeni boşandım. Babam ısrarla onun parasını istemem anlaşmalı olsun bitsin dedi ve kanıtlarım olmasına rağmen bir an önce boşanıp kurtulmak istedim. Açıkçası parası da hiçbir şeyi de umrumda değildi o an tek düşündüğüm hayatımdan def olup gitmesiydi. Öyle bir adamdi ki yani davranışlarını gören herkes imrenirdi..Bu adam karpuz çekirdeklerini sevmiyorum diye benim için temizleyen biriydi. Bir rüyadır kapılıp gittim anlayacağınız.. Gördüğüm bütün erkeklerden farklıydı koşulsuz sevdiğini hissediyordum meğer adamın koşulsuz sakladığı şeyler varmış. 2 yıllık evliliğimizi 2500tl nafaka ve babanın bebeğim sütten kesilinceye dek pazar günleri saat 10.00'dan akşam 18.00'a kadar anne refakati ile görüşmesine anlaşarak boşandık. Gel görelim mahkeme kararı değiştirmiş ve 7 aylık bebeğin her ayın tekli cumartesileri yani mesela Kasım ayının 1.ve 3.haftasinda cumartesi sabah 10dan pazar günü akşamı 1800'a kadar babada kalacağı kararlaştırılmış. Avukatim da sağolsun kendisi bile fark etmemiş ve istinaf dilekçesini sunmuş. Kararı öğrenince şoka girdim, böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? Karara itiraz ettik pazartesi ayrıca avukatım hakimle de görüşecek kendiside yanlışlıkla olduğunu savundu. Benim aklım almıyor yanlışlık değilse eğer 7 aylık bebeğin babada yatılı kalmasına hangi gerekçeyle karar verilebilir? benim bebeğim sürekli emen çocuk ayrıca diş çıkartma sürecinde bensiz durmasına ihtimal bile veremiyorum. Bugün babasinda kalıyor ve bu saate kadar bir umut dayanamayıp getirmelerini bekledim lakin kimse arayıp sormadı..Kızlar bu nasıl karar bu bebeğin tek ihtiyacı anne sütü değil ki..Tam ayrılık kaygılarının başladığı zamanlar ve bu çocuk tamamıyla anneye muhtaç. Siz söyleyin eğer yanlışlık değilse bı usulsüzlük söz konusu müdür?
Bunlar ne gerizekalı insanlar. Karar var diye kendi vicdanlarını da mı unuttular?Aldım ama çok feci haldeydi. Gozaltlari mosmor ve göz kapakları şişmiş ağlamaktan. Avukatım da hakimle görüşmüş ancak hakim bu kararı değiştiremeyiz yeni bir dava açın demiş. Avukatım değiştirerek dava acicam en azından hakim geçici olarak duzeltir
Hepsini de cimere şikayet edicem. Degistiremeyeceginiz kararları kontrol etmiyor musunuz hiç? Hele avukatıma değinmek istemiyorum zaten çıldıracağım artik
Hamile kaldığımda 1 senelik evliydik. Yine de erken normalde bende kızardım başkası olsa ama oldu işteusulsüzlük diyemem ama avukatınız dünyanın parasını alıyor takibini yapmalıydı evlenir evlenmez hamile kalmışsınız kusura bakmayın ama yani sizinki de pek dogru bir zaman değil
Pardon birbirlerini sevmisler çok iyi anlaşıyor mutlu bir evlilikleri varmış bir sene sonra çocuk düşünüp yapmışlar neyi yanlış kızın hiç bir suçu yok burdausulsüzlük diyemem ama avukatınız dünyanın parasını alıyor takibini yapmalıydı evlenir evlenmez hamile kalmışsınız kusura bakmayın ama yani sizinki de pek dogru bir zaman değil
Bunu kanıt olarak video ya da foto aldınız mı? Çocuğu ne halde teslim ettiler diye her şey için kanıtlı ilerlemeniz gerek atlamayın hiç bir şeyi.Aldım ama çok feci haldeydi. Gozaltlari mosmor ve göz kapakları şişmiş ağlamaktan. Avukatım da hakimle görüşmüş ancak hakim bu kararı değiştiremeyiz yeni bir dava açın demiş. Avukatım değiştirerek dava acicam en azından hakim geçici olarak duzeltir
Evet fotoğraf ve video çektim özellikle gözleriniBunu kanıt olarak video ya da foto aldınız mı? Çocuğu ne halde teslim ettiler diye her şey için kanıtlı ilerlemeniz gerek atlamayın hiç bir şeyi.
Ayrıca durumunuza çok üzüldüm inşallah bir an önce düzelir bu durum