7 aylık bebeğin babada haftasonu yatılı kalması

Yazık size. Biseksüel olması normal değil diyorum okuduğunuzu anlayacak seviyede değilsiniz size laf anlatamam ama şifalar diliyorum umarım zihniyetiniz temizlenir

Bebeğinizi geri aldınız mı merak ettim
Aldım ama çok feci haldeydi. Gozaltlari mosmor ve göz kapakları şişmiş ağlamaktan. Avukatım da hakimle görüşmüş ancak hakim bu kararı değiştiremeyiz yeni bir dava açın demiş. Avukatım değiştirerek dava acicam en azından hakim geçici olarak duzeltir

O aptal avukatı değiştirmezseniz bu iş daha uzar

usulsüzlük diyemem ama avukatınız dünyanın parasını alıyor takibini yapmalıydı evlenir evlenmez hamile kalmışsınız kusura bakmayın ama yani sizinki de pek dogru bir zaman değil

Bunlar ne gerizekalı insanlar. Karar var diye kendi vicdanlarını da mı unuttular?

Kayınvaliden vs. Hepsi akıl tutulması yaşamış sanki. 7 aylık bebeği zorla verseler bile insan annesinde bırakır. Çok hırslı ve beyinsizler.

Bebeğiniz için elinizden geleni ardınıza koymayın.. Her şeyi kanıtlı nmbir şekilde Hakime sunun çocuğun yüzünü bile göremesinler.

usulsüzlük diyemem ama avukatınız dünyanın parasını alıyor takibini yapmalıydı evlenir evlenmez hamile kalmışsınız kusura bakmayın ama yani sizinki de pek dogru bir zaman değil
Pardon birbirlerini sevmisler çok iyi anlaşıyor mutlu bir evlilikleri varmış bir sene sonra çocuk düşünüp yapmışlar neyi yanlış kızın hiç bir suçu yok burda

Bunu kanıt olarak video ya da foto aldınız mı? Çocuğu ne halde teslim ettiler diye her şey için kanıtlı ilerlemeniz gerek atlamayın hiç bir şeyi.
Ayrıca durumunuza çok üzüldüm inşallah bir an önce düzelir bu durum

Heteroseksüel bir kadını gay olduğunu söylemeyerek kandırıp evlenmiş bir adamı hiç güzelleyemeyeceğim.
Aynısı bana yapılsa çocuğum için bile olsa dost most olmam böyle biriyle.
Benim seçim hakkımı elimden almış birine hiçbir iyi seçenek sunmam.
Yok heterolardan daha duygusal oluyorlarmış falan, adam kadını kandırmış daha duygu diyorlar. Her homoseksüel aynı mı? Cinsel yönelim otomatik olarak anaçlık duygusallık iyilik mi getiriyor? Bu ne saçmalık?
Hele hele süt bebesini annesinden ayıran adamla hiç empati kuramayacağım. Ben mağdurla empati kuruyorum kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…