7 aylık bebeğimi kayınvalidem sürekli istiyor.

Ve hâla eşinizle ortak nokta bulamadığınız için gönderiyorsunuz.
Cesaretinize ne demeli bilmiyorum.
Emzirmediğini biliyor musunuz görümcenizin?

Bu şaka mı? Ya da neyin kafası? Tamam onların da torunu vs de eşya mı bu nasıl yani vermek ? He hep onlarda kalır onlar bakıyordur siz bakmıyorsunuzdur tamam ama görev gibi ben çocuğumu hergün kim olursa olsun başkasına neden göndereyim.Kendi annem istese ona da tepki gösteririm.Sevdiniz tamam hergün sevmek ne bırakın da ben de annesi olarak biraz da ben seveyim.Bir de trip yiyorsunuz 1 saat için hiç almayayım diye,hiç alma diceksiniz o öyle diyince.Eşiniz de kendi bilir ister kızar,istee hak verir.

Burada bence kayınvalidenizin davranışları önemli.
Mesela benim kayınvalidem yakında otursaydı, "kızım 1 2 saat bakalım sen dinlen" derdi, veya gelip bizde bakarlardı. O zaman durum başka olurdu.
Ama saatlerce onlarda kalması, sizin fikrinizi önemsememeleri, olmamış çok yanlış. Artı olarak sizden habersiz görümcenizin emzirme olasılığı da var.

Okudukça sinir krizi geçirdim çünkü zamanında bana da yapıldı şu an 14 yaşında olan büyük kızıma.Çat kapı gelmeler,çok özlüyoruz,nefes alamıyoruz onsuzlar ama tabi hiçbirinde bırakmadım evladımı,ben evdeyken sevdiler ama yine de bir cinnet hepsini çözdü.Sakın eşini dinleme,saf olma,burdaki yorumlar çok doğru herseferinde bir bahane bul,gece gece sinirlerim bozuldu

En baştan izin vermeyecektin...

Allah yardimcin olsun karşında anlayışsız insanlarla olmak çok zor
Eşinde destekçi değil tamamen yalnız kalmışsın
Bende senin gibiyim hayır diyemiyorum ama kendimize zarar
Her cagirdiklarinda gitme ve bebisle git her seferinde arada da siz gelin de
Sen ne kadar toparlayici ol sorun olmasın De seni huzursuz edecek olan yine eder

Ve hâla eşinizle ortak nokta bulamadığınız için gönderiyorsunuz.
Cesaretinize ne demeli bilmiyorum.
Emzirmediğini biliyor musunuz görümcenizin?
Ben 2 çocuğu buyuttugum halde 1 saat bir yere gitsem aklim kaliyor. Hergun 7 aylik bebek babanneye gidiyor sebebsiz. Bence görümcesine emzirtiyo olabilirler

Eş kişisi ayri vaka zaten. Niye vermiyorsun ne demek? Şeker istiyor sanki kardeşi veya annesi? Bebek ya bu? Annesinden daha iyi kim bakabilir? Ay kimbilir neler yapıyorlar çocuğa orda?
Nolur verme bak dişini goster. Vallahi ben huzursuz oldum bütün gün. Çocuk benim arkadaş vermiyorum bitti. Çok susmussun, tepeme cikmislar.

Ben 2 çocuğu buyuttugum halde 1 saat bir yere gitsem aklim kaliyor. Hergun 7 aylik bebek babanneye gidiyor sebebsiz. Bence görümcesine emzirtiyo olabilirler
Kesin orası ya. Allah'ım neler duyucaz daha diyorum? Her gün başka bir şey çıkıyor.

Nasıl bir insan çocuğu annesinden ayırmaya içi el verir? Kendi de anne yani. Yazık günah.

Kocası da aç kalsin yemesin yemek. Valla ben yeri geldi 2 3 hafta yemek yapamadım bebek bakmaktan. Eşim dışardan söyledi hep. Canın sağolsun nolcak isteriz dedi.

Ay okurken içim sıkıştı valla. Benim kızım 21 aylık en fazla 1-2 saat bırakmışımdır ananesi veya babannesiye. O da kendi evimde ve sayılıdır yani hastane işim varsa mesela. Çocuğunuzun size ihtiyacı var. Yemek yapmayıverin bi akşamda, yada evi süpürmeyin yani ama çocuğunuz daha çok küçük. Elbette babaanne veya ananesi sevmek vakit geçirmek isteyebilir yada sizin kendinize vakit ayırmanız gerekebilir. Fakat bu sizin gözetiminizde olsun. Gerçekten çok üzüldüm. Umarım gereken tavrı hem eşinize hemde ailesine gösterirsiniz.

Şimdiden alisirlarsa sonrası sıkıntı . İki ev arasında büyüyen çocuk sizin sozunuzu dinlemeyecek ,her iki evin kültürünü alacaktır.

Kiziniz babaannesine düskün mü benimki bunu sadece 20 gun kadar yaptı sonra alamadi kesinlikle ama kızım ona cok düşkün cok moralım bozuluyor onu görünce beni görünce sevindiginden daha cok seviniyor bazen ondan bana gelmek istemiyor her gün görmemesine ragmen ayda iki üc ancak görüyor ama deliriyor adeta onu görünce

Düşkün değil çok şükür ama büyüdü artık kızım,küçüğü bilemicem şimdilik.Sizin çocuğunuz ne kadarlık?

Bu cümleyi kurmaya cüret eden gizli gizli yapar, ileride çocukla ilgili tüm kararlara da karışır.
Anneye sen kim oluyorsun bile derler, anne de tahminimce ses çıkaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…