- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
ne alaka be? nasıl sınır oldum hele o gorumceme emzır dedı yazmıssın ya boga gıbı burnumdan soluyorum.ne munasebet be? senın olmadıgın yerde 6 7 ayık cocugun ne ısı var? alıp alıp gıtmelerı ne alaka sen yoruldum bak derken bıle evıne cagırırsın bırıne bırakmazsın? yanı sabahın 7 sınde orda napıcaklarmıs? cocugu kendılerıne alıstırıp senı postalamayı dusunuyo da olabılır bu kayınvalıde . aklındadbulunsun. sumsuk sumsuk dururum da cocugum konusu oldu mu kaplandan beter olurum ses cıkarmak neymıs gorurler. ben de susuyodum . artık susmuyorum bak nefret etsın benden hıc bı yerım eksılmedı senın de eksılmez..Merhaba arkadaşlar, 6 aylık bir oğlum var. Kayınvalideme çok yakın oturuyorum. Habire gelip gidip oğlumu istiyorlar. Neredeyse her gün. Bu güne kadar akşamları gelip alıyorlardı saat 7 gibi 2-3 saate geri getiriyorlardı. Bu gün eşime söylemiş sabah işe giderken oğlanı bana bırak diye. Saat sabah 7 den itibaren ikindiye kadar 6 aylık bebeğin annesinden ayrı kalması doğru mu? Kayınvalideler sizden cevap bekliyorum. Kendimi sürekli yatıştırmaya çalışıyorum ama asla içime sinmiyor. Ben mi büyütüyorum kafamda aşırı merak ediyorum.