İnsanı böyle strese sokarlarsa tabi sütünüz az olur.Evli bi görümcem var aynı gün doğum yaptık onun 3. Bebeği oldu. Geçen gün kayınvalidem al sen bi emzirsene diyordu görümceme. Mutfaktan odaya geçerken duydum. Tamam her ne kadar sütüm olmasa da asla istemem bir başkası bebeğimi emzirsin. Solgar ve bestlak kullandım 2 hafta önce bittiler. Günde 3 litre su da tüketiyordum. Bir sürü süt çayı içtim ama hiç bir işe yaramadı. Malesef
Saçma ötesi annesinin olmadığı yerde bebeğin işi yok. Ozluyosa gelsin görsün gitsin. Siz nasıl izin verdinizMerhaba arkadaşlar, 6 aylık bir oğlum var. Kayınvalideme çok yakın oturuyorum. Habire gelip gidip oğlumu istiyorlar. Neredeyse her gün. Bu güne kadar akşamları gelip alıyorlardı saat 7 gibi 2-3 saate geri getiriyorlardı. Bu gün eşime söylemiş sabah işe giderken oğlanı bana bırak diye. Saat sabah 7 den itibaren ikindiye kadar 6 aylık bebeğin annesinden ayrı kalması doğru mu? Kayınvalideler sizden cevap bekliyorum. Kendimi sürekli yatıştırmaya çalışıyorum ama asla içime sinmiyor. Ben mi büyütüyorum kafamda aşırı merak ediyorum.
aynısını yazmaya gelmiştim.Bunlar çocuğu görümce emzirsin diye çağırıyor olmasın? Sinir oldum sabah sabah.
Kafaları mi güzel bu insanların? bu ne böyle.Asla bir tepki gösteremiyorum. 2 gün önce akşam saat 7 de aldı görümcem dedim ki " saat 8 e kadar getirin çünkü 8 de uykuya yatırıyorum sonra uyku düzeni bozuluyor ve huysuzluk yapıyor" bi garip haller edalar içinde "hiç almıyım o zaman 1 saat için" demeye başladı o sırada eşim dedi " al ya götür 1-2 saate getirirsin" diye. Görümcem gidince de "almayın diyosun resmen ne olcak" dedi. Yani eşim de bu konuda asla benim tarafımda değil. Dolayısı ile hiç ağzımı açamıyorum. 3 yıllık evliyim
Okurken sinirlendim. Affederisniz ama gerizrkalı mı bumlar ya. Annesi, sizsiniz ve isz neyi uygun görürseniz öyle olmalı. Ciddi Saygısızlık. Siz de her seferind ebşr bahane uydurun. Banyo yaptırıcam, şimdi onla bilmem ne işim var vs. Surat asarlarsa da assınlar. Aslında alıp götürme durumu en başyan yanlış, gerekirse gleip sevip gitsinler. Alıp götürmek nedir ya. Üstüne annrsine surat. PesAsla bir tepki gösteremiyorum. 2 gün önce akşam saat 7 de aldı görümcem dedim ki " saat 8 e kadar getirin çünkü 8 de uykuya yatırıyorum sonra uyku düzeni bozuluyor ve huysuzluk yapıyor" bi garip haller edalar içinde "hiç almıyım o zaman 1 saat için" demeye başladı o sırada eşim dedi " al ya götür 1-2 saate getirirsin" diye. Görümcem gidince de "almayın diyosun resmen ne olcak" dedi. Yani eşim de bu konuda asla benim tarafımda değil. Dolayısı ile hiç ağzımı açamıyorum. 3 yıllık evliyim
Ee siz de gidin öyle şey olur mu,ya da bugün şu işim var banyosu var vs söyleyin gitmeyin çok mu zorMerhaba arkadaşlar, 6 aylık bir oğlum var. Kayınvalideme çok yakın oturuyorum. Habire gelip gidip oğlumu istiyorlar. Neredeyse her gün. Bu güne kadar akşamları gelip alıyorlardı saat 7 gibi 2-3 saate geri getiriyorlardı. Bu gün eşime söylemiş sabah işe giderken oğlanı bana bırak diye. Saat sabah 7 den itibaren ikindiye kadar 6 aylık bebeğin annesinden ayrı kalması doğru mu? Kayınvalideler sizden cevap bekliyorum. Kendimi sürekli yatıştırmaya çalışıyorum ama asla içime sinmiyor. Ben mi büyütüyorum kafamda aşırı merak ediyorum.
Bu çocuk orda 10 saate yakın ne yeyip içiyor acaba?Merhaba arkadaşlar, 6 aylık bir oğlum var. Kayınvalideme çok yakın oturuyorum. Habire gelip gidip oğlumu istiyorlar. Neredeyse her gün. Bu güne kadar akşamları gelip alıyorlardı saat 7 gibi 2-3 saate geri getiriyorlardı. Bu gün eşime söylemiş sabah işe giderken oğlanı bana bırak diye. Saat sabah 7 den itibaren ikindiye kadar 6 aylık bebeğin annesinden ayrı kalması doğru mu? Kayınvalideler sizden cevap bekliyorum. Kendimi sürekli yatıştırmaya çalışıyorum ama asla içime sinmiyor. Ben mi büyütüyorum kafamda aşırı merak ediyorum.
Evli bi görümcem var aynı gün doğum yaptık onun 3. Bebeği oldu. Geçen gün kayınvalidem al sen bi emzirsene diyordu görümceme. Mutfaktan odaya geçerken duydum. Tamam her ne kadar sütüm olmasa da asla istemem bir başkası bebeğimi emzirsin. Solgar ve bestlak kullandım 2 hafta önce bittiler. Günde 3 litre su da tüketiyordum. Bir sürü süt çayı içtim ama hiç bir işe yaramadı. Malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?