aminn inşallahhh balımmçok az kalmış kuzum
inşallah kırmızılar değil hayırla ve sağlıcakla bebişin gelir annesiAMİNN
Hayırlı haberlerini bekliyore
günaydın canım bekliyoruz umutluyuz dualıyız inşallahgünaydın hanımlaaarrr nasılsınız bakalım. epeydir girmiyordum. varmı yeni yeni güzel hamiş haberleri
hadi inşallah kuzumCanim benm adet geldi sukur 12 gun aradan snrayeni batim 14 subat insallah gelmezde kocama sevgililer gunu hediyem olur
AMİN AMİN ECMAİN, Bal'sın senAllah bizleri sevdiği kullar hürmetine rukuya ve secdeye gidenler hurmetine geceleri ağlayarak secde de kuran okuyanlar hurmetine yoluna savaşanlar hurmetine alimler su dünyanin ayakta durmasını sağlayan dualar hurmetine ve en önemlisi peygamberler ve en güzel en şerefli ve en şanlı peygamber Muhammed Mustafa sav hurmetine affeylesin. cemalini bizlere nasip eylesin. cumanız mübarek dualarınız kabul olsun AMİNN
Napalım beya yaşıyomuydun sen beyaNaaaabıyonuz
Ben bu ay 4 gün önce adet oldum bat 13 ocaktı ben 9unda hasta oldum... Ben yumurtlama gününü takip ettikçe değişiyor anlamadım yaw
GünaydınMrb kızlar uu buralar ıssız olmuşbatım uzadı dicektim
Gunaydin kizlar bn bu ay doktor kontrounde yumurta takibi yapiyorum cmtsi gttim yumurtam 17mm olmusyarin yine cagrdi gidicem tabi bu sure zarfinida bos gecirmedm bakalm nasip
Cnm bnm bu ay klomen kullandığım ay . Yumurtam çok geç olgunlaştı ve geç çatladı . Bir kaç gün daha var hesaplarıma göre 2 gün içinde gelmezse test yaparım anca. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikGünaydın
aynen kimsecikler uğramaz oldu kuzum, 4 gün geçmiş reglin
test yaptın mı
hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
hımm anladım kuzum hadi hayırlısıyla olsun inşallahCnm bnm bu ay klomen kullandığım ay . Yumurtam çok geç olgunlaştı ve geç çatladı . Bir kaç gün daha var hesaplarıma göre 2 gün içinde gelmezse test yaparım anca. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?