Amin cnm sağolasın. Sanada sağlıklı hamilelik nasip etsin :)hımm anladım kuzum hadi hayırlısıyla olsun inşallahbebiş haberi bekliyorum senden
iyiyiz hamd olsun teyzesi inşallahhenüz bişey hissetmdğmden bebiş nasıl bilemiyorum
kontrolden kontrole öğreniyorum
benim de bulantılarım oluyor onun dışında iyiyim hamd olsun idare ediyorum
Rabbim sana da nasip etsin inşallah ve rahat sağlıklı hamilelik geçiresin inşallah canım
Amin cnm sağolasın. Sanada sağlıklı hamilelik nasip etsin :)
Canm sen catlatma ignesi kullaniyr msnCnm bnm bu ay klomen kullandığım ay . Yumurtam çok geç olgunlaştı ve geç çatladı . Bir kaç gün daha var hesaplarıma göre 2 gün içinde gelmezse test yaparım anca. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Canim bn smdi gordum ama liste kapanms heraldehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-ark-41-meryem-suresi-okuyalim.898427/page-5
meryem suresi okunuyor hergün
katılmak isteyen var mı hanımlar yarın başlanacak nasipse
Canim bn smdi gordum ama liste kapanms heralde
okurum tabi canimAngel 25 canım bi arkadaş çıkabilir belki
malesef dün akşam kalbi durmuş kürtaj olcak bugün
onun yerine seni yazdırayım istersen
bugün başladık arkadaşa da soramıyorum tabi bu acılı halinde
sen okurmusun canım günlük bi tane
isim olarakta seni yazdırayım
Canm smdi iki gun boyunca bir kisi icin mi okucaz bir tane mi 2 tane mi okucazAngel 25 canım bi arkadaş çıkabilir belki
malesef dün akşam kalbi durmuş kürtaj olcak bugün
onun yerine seni yazdırayım istersen
bugün başladık arkadaşa da soramıyorum tabi bu acılı halinde
sen okurmusun canım günlük bi tane
isim olarakta seni yazdırayım
Kuzum listeye eklenmişsinCanm smdi iki gun boyunca bir kisi icin mi okucaz bir tane mi 2 tane mi okucaz
Yani iki ad okuyacagiz toplamda bi kisi icin tamm kuzumKuzum listeye eklenmişsin
günlük bir tane okuyoruz, bugün ve yarın sevim arkadaşımız için okuyacağız
Birde namazı var kılmak istersen
okuyunca sayfaya grip okudum diyoruz canım, Allah kabul etsin inşallah
İyiyim canim benim hasta oldum ailemin yanina gittim derken pek giremedim nete arada baktigimda da kimseler yoktu topicte siz nasılsınız bebisimizberen20 kuzumm nirelerdesin, nasılsın
öğrencilerden bize vakit yok galiba
topic ıssız adaya döndü iyice
ses verin bakim
Eet tatlm ya kimsecikler kalmams
Hey millet nerelerdesiniz
Noldunuz var mi bebis haberleri
Benim adete 6 gun kaldi ama tatlm senin belirtilerin neydiForever07
İyiyim canim benim hasta oldum ailemin yanina gittim derken pek giremedim nete arada baktigimda da kimseler yoktu topicte siz nasılsınız bebisimizannesini üzmüyordur inşallah...
Ay amin kuzucum insallah bebisimiz annesini uzmeye mi basladi bakalmivettt balım yaaa nerelerde bu hatuncuklar acebasıkı sıkı çalışıyorlar galiba sanırsam ve inşallah
tatlım ben adet belirtilerimi yaşamıştım bide iştahım açıktı ve tad alarak yemek yerdim ne güzel, şimdi ise yiyemiyorum
inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla bu ay nasip etsin bebişini
Meşhur grip seni de buldu yani Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Aynen ya pek bi sessiz sedasız oldu buralar
hamd olsun Allah'a miğde bulantıları ile geçinip gidiyoruz kuzum
Seninde miğdem bulanıyor canım turşu istiyor demeni bekliyorum hayırlısıyla sağlıcakla inşallah
Ay amin kuzucum insallah bebisimiz annesini uzmeye mi basladi bakalm
Kiyamam yerim bn o bidigiİnşallah amin amin amin
Arada yaramazlıklar yapıyor bıdık
Sağol tatlim yüce rabbimin bir bildiği vardir muhakkak anne olmayi ne zaman nasip ederse biz kullar o zaman anne olacagiz allahin izniyle. Hamisliginin de cok kotu geçmemesine sevindim canim benimivettt balım yaaa nerelerde bu hatuncuklar acebasıkı sıkı çalışıyorlar galiba sanırsam ve inşallah
tatlım ben adet belirtilerimi yaşamıştım bide iştahım açıktı ve tad alarak yemek yerdim ne güzel, şimdi ise yiyemiyorum
inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla bu ay nasip etsin bebişini
Meşhur grip seni de buldu yani Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Aynen ya pek bi sessiz sedasız oldu buralar
hamd olsun Allah'a miğde bulantıları ile geçinip gidiyoruz kuzum
Seninde miğdem bulanıyor canım turşu istiyor demeni bekliyorum hayırlısıyla sağlıcakla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?