Çok şükür tabiki dualarım onlarla onlarnda hayırlısıyla kucakları dolsun tez zamanda insallah ben bu degere göre kaç haftalık hamileyim pekiçok şükür kuzum ya tebrik ederimçok sevindimmm
hayırla ve sağlıcakla kucağına alasın inşallah
darısı diğer hatunların başına inşallah hayırla
sende onlara duacısın artık canım benimmm
Saol canım darısı sana inşallahHadi gözün aydın canım tebrikleeeeerrrr
Kızlaaaarrr kan sonucum çıktı 61.81 hamileyiimmmm:)
Allah razı olsun dua eden dillerinden inşallahÇok şükür tabiki dualarım onlarla onlarnda hayırlısıyla kucakları dolsun tez zamanda insallah ben bu degere göre kaç haftalık hamileyim peki
1 gün sonra canım pazartesi tekrarlaycaklarOğğğ gözün aydın cnm. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Birde 48 saat sonra testi tekrarlamalısın cnm. Bu değerin battan kaç gün sonraki acaba
Ay insallah canım hayırlısıyla geçsin hamişliklerimzAllah razı olsun dua eden dillerinden inşallahAminnn kuzummm
bu değer 4 hafta gösteriyor tahminen de öledir diye düşünüyorum B bebegim seni bekliyorum dediği gibi 2 gün sonra yine yaptır kan testini
2 katını aşmış geçmiş olcak inşallah
Çok teşekkür ederim canım darısı sana inşallahhayırlı olsun kuzum tekrardan bi kezdaha sevindimmm
Cnm testi bugün yaptıysan cuma günüyaptırman lazım. Neden pazartesi dediler1 gün sonra canım pazartesi tekrarlaycaklar
Erken olur dedi canim kan testini dün yaptm pazartesi yaparz dedilerCnm testi bugün yaptıysan cuma günüyaptırman lazım. Neden pazartesi dediler
Tebrikler canım hamilesin hadi gözün aydınKizlar kirmizi kapakli olan da bu sabah ki testim. Bi istikrar var sankikan testi icin batin gecmesini bekleyecegim
kizlar bnm yas 26 bir ay sonra 27 olcam ama suanki batim 29 u bat gelince yumurta takibine baslicaz .. hepinizin allah gonlunuze gore tez zamanda beklediginiz haberleri verssinGünaydın hatunlar
Hayırlı haftamız olsun, her günümüz hamiş haberi olsun inşallah
bebiş bekleyenlein hayırla tez vakitte göbüşlerinin dolmasını, göbüşleri dolu olanların da hayırla sağlıcakla bebişleini kucaklamaları duamız... AMİN inşallah
Bat listemizde sayılar düşüyor şükür
@smnmrn 2. ayında hamiş kaldı
B bebegim seni bekliyorum
@xiexie 4. ayında hamiş kaldı
Forever07 yaş 27 - 2. ayımda tamda dilediğim gün geldi mucizem hamd yalnız ve yalnız Allah'a...
@dertlikederli yaş 32 - 2. ayında hamiş kaldı
bglm yaş 23 - 7. ayında hamiş kaldı
onlar artık çok şükür hamişsizlere uğur getircez ve bol bol dua edicez inşallah
bat listemizbatlarınız hamişlik olsun inşallah " Semiun garibun"
- @ilk heyecan 20-21 Aralık
Beyazmelek16 23 Aralık - @yagmur1978yagmur
Hnf sllms - @xruyax 30 aralık - yaş 28 - 3. ay
- @Sabirsiz61 30 aralık - yaş 33 - 3. ay
Esaskiz43 ? - yaş 24 - 2,5 yıl - @Zeroselo - yaş ? - 1,5 yıl
- @basarans bat 15 Aralık - yaş 32 - 1. ay - 2. bebiş
- @darkgirl1906 Bat 2 Ocak - yaş 27 - 16. ay
- @Hijyenik Bat 5 Ocak - yaş 24 - 2,5 sene
- @Aicha zeynep BAT 10 ocak - yaş 34 - 3,5 sene -2. bebiş
- @beren20 BAT 1-2 Ocak - yaş 33 - 2. ay
Angel 25 Bat 1 Ocak - yaş 26 - 7. ay kimmimmm bat ? - yaş 27 - 1 sene - @simarik83 Bat 13 Ocak - yaş 32 - 4. ay
- @yeniden09 BAT ? - yaş 27 - 8. ay
Beyazmelek16 @ilk heyecan hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
batları eksik olanlar var söyleyin ki yazalım takip edebilelim hatunlar
net bi şekilde gördüm yavrumKizlar kirmizi kapakli olan da bu sabah ki testim. Bi istikrar var sankikan testi icin batin gecmesini bekleyecegim
ekledim kuzum hadi hayırlısıyla inşallah sende mutlu edersin bizi bu aykizlar bnm yas 26 bir ay sonra 27 olcam ama suanki batim 29 u bat gelince yumurta takibine baslicaz .. hepinizin allah gonlunuze gore tez zamanda beklediginiz haberleri verssin
Bende de yok canim. Ne dolgunluk ne sizi nede uclarda kararma. Hergun ayna karsisindayim ama bi fark goremiyorumCanlar cigerler guzel anneler..... Simdi ben yune basladim goguslerimi minciklamaya ama dolgunluk sizi yok. Sizin kac gun onceden basladi gogus hassasiyeti
Kac gun var senin. Hem sen hamilesin:)Bende de yok canim. Ne dolgunluk ne sizi nede uclarda kararma. Hergun ayna karsisindayim ama bi fark goremiyorum
Tebrik ederik canim Allah kucagina da almayi nasip etsinKizlar kirmizi kapakli olan da bu sabah ki testim. Bi istikrar var sankikan testi icin batin gecmesini bekleyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?