- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.322
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın inşallah gördüğün bebiştir canım ama net bişey göremiyorum test değişik geldi neresi ucu sonu belli değil nereye bakacağımı şaşırdım
var gibi cok hafif bişiKizlar bir bakin lutfen gozlerim bana oyun mu oynuyor hayal mi gormeye basladim artik
Korkacak bişey yok sakin ol sonucu haber ver bize hemen bekliyoruzKızlar kan vermeye geldim simdi benim için dua edin korkuyorum
kiz nerdesn sen yoksun meydandaKorkacak bişey yok sakin ol sonucu haber ver bize hemen bekliyoruz
Canım günaydın ben silik gördüm hadi hayırlısı inşallah geliyor inşallahKizlar bir bakin lutfen gozlerim bana oyun mu oynuyor hayal mi gormeye basladim artik
Kızlar kan vermeye geldim simdi benim için dua edin korkuyorum
Günaydınnn canımm daha iyisin inşallahherkese günaydınn
Oy benim kuzummm günaydınnn , dualarımdasın sen ve tüm topicGünaydın hamişler ve hamiş adayları
İşler yoğun yaw köy işi bitti şimdi evrak işleri başladıkiz nerdesn sen yoksun meydanda
bi gelemedin aramızaİşler yoğun yaw köy işi bitti şimdi evrak işleri başladı
Evet canim bugun bol bol dua edelim malum kandil. Tüm topigin gönül dostumun kandili mubarek olsunGünaydınnn canımm daha iyisin inşallah
Oy benim kuzummm günaydınnn , dualarımdasın sen ve tüm topic
balsınnnEvet canim bugun bol bol dua edelim malum kandil. Tüm topigin gönül dostumun kandili mubarek olsun
Hayirli olsun canım allah saglikla kucağına almayi nasip etsin topigimizin yeni hamişiKızlaaaarrr kan sonucum çıktı 61.81 hamileyiimmmm:)
Çok sağol kuzum aminnHayirli olsun canım allah saglikla kucağına almayi nasip etsin topigimizin yeni hamişi
Hadi gözün aydın canım tebrikleeeeerrrrKızlaaaarrr kan sonucum çıktı 61.81 hamileyiimmmm:)
çok şükür kuzum ya tebrik ederim çok sevindimmmKızlaaaarrr kan sonucum çıktı 61.81 hamileyiimmmm:)