- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın inşallah gördüğün bebiştir canım ama net bişey göremiyorum test değişik geldi neresi ucu sonu belli değil nereye bakacağımı şaşırdım![]()
var gibi cok hafif bişiKizlar bir bakin lutfen gozlerim bana oyun mu oynuyor hayal mi gormeye basladim artik![]()
Korkacak bişey yok sakin ol sonucu haber ver bize hemen bekliyoruzKızlar kan vermeye geldim simdi benim için dua edin korkuyorum![]()
kiz nerdesn sen yoksun meydandaKorkacak bişey yok sakin ol sonucu haber ver bize hemen bekliyoruz![]()
Canım günaydınKizlar bir bakin lutfen gozlerim bana oyun mu oynuyor hayal mi gormeye basladim artik![]()
Kızlar kan vermeye geldim simdi benim için dua edin korkuyorum![]()
Günaydınnn canımmherkese günaydınn![]()
Oy benim kuzummm günaydınnn , dualarımdasın sen ve tüm topicGünaydın hamişler ve hamiş adayları![]()
İşler yoğun yaw köy işi bitti şimdi evrak işleri başladıkiz nerdesn sen yoksun meydanda![]()
bi gelemedin aramızaİşler yoğun yaw köy işi bitti şimdi evrak işleri başladı![]()
Evet canim bugun bol bol dua edelim malum kandil. Tüm topigin gönül dostumun kandili mubarek olsunGünaydınnn canımmdaha iyisin inşallah
Oy benim kuzummm günaydınnn , dualarımdasın sen ve tüm topic![]()
Evet canim bugun bol bol dua edelim malum kandil. Tüm topigin gönül dostumun kandili mubarek olsun![]()
Hayirli olsun canım allah saglikla kucağına almayi nasip etsin topigimizin yeni hamişiKızlaaaarrr kan sonucum çıktı 61.81 hamileyiimmmm:)
Çok sağol kuzum aminnHayirli olsun canım allah saglikla kucağına almayi nasip etsin topigimizin yeni hamişi![]()
Hadi gözün aydın canım tebrikleeeeerrrrKızlaaaarrr kan sonucum çıktı 61.81 hamileyiimmmm:)
çok şükür kuzum ya tebrik ederimKızlaaaarrr kan sonucum çıktı 61.81 hamileyiimmmm:)