- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Dogru soyluyosun ama ikinci evliligim daha onceki 8,5 yil surdu cocuk yok. O donemdede simdide hic korunmadim eski esim istemedigi icin cocuk olmadi. uzerimde stres ve baski var gibi hissediyorum hani cocuk olmadigi icinmi ayrildi olmazmi gibisinden esimin tarafi ve benim ailem sorup sorup duruyor buda beni cok etkiliyordaha 3. ayın kuzum ya acele etme bence inşallah gerekte kalmaz
Sağol kuzum Allah razı olsun silik çizgiye de pek güvenemiyorum ne bilim daha tam emin de degilim ki var mı bilmiyorum eğer hakkımızda hayırlısıysa rabbim tez zamanda hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inşallahBu aradabglm ne guzel silikte olsa gormussun cift cizgiyi Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin guzel haberlerini vermeye devam et darısı biz olmayanlarin basina tez zamanda inşallah
Kan testi yaptirsanaBugun idrar testi yaptim yine negatif 12. Gunum
Hayırlı vakitte verecektir rabbim birlikte ocağı bekleyelim artik benim bat 1ocak ama umydum yok fazla gerekli zamanda calisma olmadi bazi arkadaşlar olabilir dediler hayirlisi artikKızlar ben bu sabah itibariyle kırmızıları gördüm yeni bat 13 ocak
Saol kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin aylardır bu çift çiZgiyi görmeyi hayal ediodum:)bglm canim bayirli olsun cok ama cok sevindim.... :)
Çok teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallah:)bglm hayırlı olsun canim
Canim benm tebrik ederim Allah kucagina da almayi nasip etsinÇok teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallah:)
Sağol kuzum amiin darısı sizlere olsun inşallah:)Canim benm tebrik ederim Allah kucagina da almayi nasip etsin
Aminnn kuzum aminnSağol kuzum amiin darısı sizlere olsun inşallah:)
Aaaaaa battaşım çok sevindim yaaaKizlar bu da bugün ki testim galiba hamileyimmmm:)
Amin inşallah canım benim darısı sana insallahAaaaaa battaşım çok sevindim yaaa
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Bence yapma canim adet gününe kadar bekleKizlar elimde laboquick erken gebelik testi var. Adete 5 gun var. Yapsam cikar mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?