- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
Merhabalar hatunlar
Anne olmak isteyen hatunlar
(Aralık ayı tüm anne olmak isteyen hatunların karınlarının dolduğu ay olsun inşallah
bu benim ilk konum burda güzel bir tesadüf sebebi ile açıldı inşallah bu tesadüf tevafuk olsun mutluluk olsun bebiş olsun geçen ayda istiyodum ama bu ay daha çok çok istiyorummm Yüce rabbimiz kimsenin kucağını karnını boş koymasın, hayırla ve sağlıcakla anne ve adayları olalım inşallah
konu başlığından da anlaşıldığı üzre benim BAT 7 Aralık gelen arkadaşlardan BAT alıp ilk sayfadan takip edebilceğiz
Haydi buyrun geliN hatunlar heyecan ve aşk dolu bekleyişlerimiz birlikte olsun sağlıklı ve hayırlı bebişlerimiz olsun inşallah )
Çok şükür ben müjdemi aldım rabbimden inşallah sağlıcakla ve hayırla tamamına erer ve kucağımıza alırız bebişlerimizi...
Şimdi sıra sizler hatunlar
hepinizi ama hepinizi hamiş görmek istiyorum bu sayfada... hayırla ve sağlıcakla inşallah
S smnmrn 2. ayında hamiş bebişimiz kız sağlıcakla inşallah
B bebegim seni bekliyorum yaş 36 - 1. ayında hamiş - 2. çocuk bebişimiz oğlan sağlıcakla inşallah
Forever07 yaş 27 - 2. ayımda tamda dilediğim gün geldi mucizem hamd yalnız ve yalnız Allah'a...
dertlikederli yaş 32 - 2. ayında hamiş
bglm yaş 23 - 7. ayında hamiş
Beyazmelek16 10. ayında hamiş
meyran yaş 31- 12. ayında hamiş
Esaskiz43 yaş 24 - 2,5 yılında hamiş inşallah çok şükür
kakule71 yaş 27 - süprizz
onlar artık çok şükür hamiş sizlere uğur getircez ve bol bol dua edicez inşallah
bat listemiz batlarınız hamişlik olsun inşallah " Semiun garibun"
Her şeyin sırrı " Sabırdır " . .
Acıya sabredersin adı " metanet " olur ,
Açlığa sabredersin adı " oruç " olur ,
İnsanlara sabredersin adı " hoşgörü " olur,
Duygulara sabredersin adı " Gözyaşı " olur ,
Özleme sabredersin adı " hasret " olur ,
Sevgiye sabredersin adı " Aşk " olur ..!
BAT'a sabredersin Adı "BEBİŞ" olur
Anne olmak isteyen hatunlar
(Aralık ayı tüm anne olmak isteyen hatunların karınlarının dolduğu ay olsun inşallah
bu benim ilk konum burda güzel bir tesadüf sebebi ile açıldı inşallah bu tesadüf tevafuk olsun mutluluk olsun bebiş olsun geçen ayda istiyodum ama bu ay daha çok çok istiyorummm Yüce rabbimiz kimsenin kucağını karnını boş koymasın, hayırla ve sağlıcakla anne ve adayları olalım inşallah
konu başlığından da anlaşıldığı üzre benim BAT 7 Aralık gelen arkadaşlardan BAT alıp ilk sayfadan takip edebilceğiz
Haydi buyrun geliN hatunlar heyecan ve aşk dolu bekleyişlerimiz birlikte olsun sağlıklı ve hayırlı bebişlerimiz olsun inşallah )
Çok şükür ben müjdemi aldım rabbimden inşallah sağlıcakla ve hayırla tamamına erer ve kucağımıza alırız bebişlerimizi...
Şimdi sıra sizler hatunlar
hepinizi ama hepinizi hamiş görmek istiyorum bu sayfada... hayırla ve sağlıcakla inşallah
S smnmrn 2. ayında hamiş bebişimiz kız sağlıcakla inşallah
B bebegim seni bekliyorum yaş 36 - 1. ayında hamiş - 2. çocuk bebişimiz oğlan sağlıcakla inşallah
Forever07 yaş 27 - 2. ayımda tamda dilediğim gün geldi mucizem hamd yalnız ve yalnız Allah'a...
dertlikederli yaş 32 - 2. ayında hamiş
bglm yaş 23 - 7. ayında hamiş
Beyazmelek16 10. ayında hamiş
meyran yaş 31- 12. ayında hamiş
Esaskiz43 yaş 24 - 2,5 yılında hamiş inşallah çok şükür
kakule71 yaş 27 - süprizz
onlar artık çok şükür hamiş sizlere uğur getircez ve bol bol dua edicez inşallah
bat listemiz batlarınız hamişlik olsun inşallah " Semiun garibun"
- @Aicha zeynep BAT ? - yaş 34 - 3,5 sene -2. bebiş
- kimmimmm bat ? - yaş 27 - 1 sene
- simarik83 Bat ? - Ocak - yaş 32 - 4. ay
- yeniden09 BAT ? - yaş 27 - 8. ay
- Hnf sllms bat ? - yaş 26
- xruyax bat ? - yaş 29 - 4. ay
- beren20 BAT 25 Ocak - yaş 33 - 3. ay
- @darkgirl1906 Bat 29 Ocak - yaş 27 - 17. ay
- Angel 25 Bat 14 şubat - yaş 26 - 8. ay
- Hijyenik Bat ?- yaş 24 - 2,5 sene
- K Kelebek_10
- Y yagmur1978yagmur
- Z Zeroselo - yaş ? - 1,5 yıl
- basarans bat - yaş 32 - 1. ay - 2. bebiş
- Sabirsiz61 bat ? - yaş 33 - 4. ay
Acıya sabredersin adı " metanet " olur ,
Açlığa sabredersin adı " oruç " olur ,
İnsanlara sabredersin adı " hoşgörü " olur,
Duygulara sabredersin adı " Gözyaşı " olur ,
Özleme sabredersin adı " hasret " olur ,
Sevgiye sabredersin adı " Aşk " olur ..!
BAT'a sabredersin Adı "BEBİŞ" olur
Son düzenleme: