Canım benim. İyiki geldin :) nasılsın canım iyi misin ?İlk mesaj benden olsun o zamann :) Hoşbuldukk :)
İyiyimm canım da buralar pek bi ıssız kk hanımları nerdeler acaba :)Canım benim. İyiki geldin :) nasılsın canım iyi misin ?
Bugün pazar ya canım herkes gezmeye falan gitmiştir :) Hafta içi gelirler :) ay iyiki geldin ya :)) çok mutlu ettin beni canımm :))İyiyimm canım da buralar pek bi ıssız kk hanımları nerdeler acaba :)
Sen neden gitmedin gezmelere :) ne mutlu bana o zamanBugün pazar ya canım herkes gezmeye falan gitmiştir :) Hafta içi gelirler :) ay iyiki geldin ya :)) çok mutlu ettin beni canımm :))
ahahaSen neden gitmedin gezmelere :) ne mutlu bana o zaman
Ooooo hoşgeldin ceylincim :) bende mesajımı okuyup umursamadığını sanmıştım :) korktum ceylinsiz geçmez bu hayat diye düşünürken geldin hoşgeldin tekrardan :) Biz iyiyiz seni sormalı Ceylin'cimBen geldimmm
Yeni eve geldim mesajini alinca bi selam vereyim dedim.
Nasilsiniz ? :)
Ooooo hoşgeldin ceylincim :) bende mesajımı okuyup umursamadığını sanmıştım :) korktum ceylinsiz geçmez bu hayat diye düşünürken geldin hoşgeldin tekrardan :) Biz iyiyiz seni sormalı Ceylin'cim
Herkes gezmelerden gelmiş bi biz evdeymişiz ciddenAhaha yok olur mu öyle şey :) hosbuldum
İyiyim bende çok şükür yeni eve geldim Yoruldum :)
Aa nerelerdeydin bakalım :)Ahaha yok olur mu öyle şey :) hosbuldum
İyiyim bende çok şükür yeni eve geldim Yoruldum :)
Herkes gezmelerden gelmiş bi biz evdeymişiz cidden
Aa nerelerdeydin bakalım :)
oo iyi yapmışsın valla :)Kuzenimdeydim valla yedik sistik geldik
haha üşengeçlikten