7.0 Kumral Tutmuş mu? (Fotoğraflı)

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.264
1.932
133
29
Merhaba arkadaşlar, saçlarımdaki kızıl yansımalardan kurtulmak için saçlarımı açmaya çalıştım ve tabi tupturuncu oldum üstüne 7.0 kumral geçtim. Ama bakır renk gibi duruyor. Sizce boya tutmuş mu? Fotoğrafları yapay ışık ve gün ışığında çektim.

Eklentiler

• IMG_20220629_171443_110.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 181
  • 20220629_171647.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 185
yikadikca kizil cikar yine ortaya guneste parlar malesef 2 boyamayla kizildan kurtulamazsiniz acici uygulamadan

yikadikca kizil cikar yine ortaya guneste parlar malesef 2 boyamayla kizildan kurtulamazsiniz acici uygulamadan
Saçım daha önceden lal kızılıydı defalarca boyadım ve tabi tamamen kurtulamadım. Açmak zorunda kaldım turuncu oldu. Önceden daha kötüydü.

Kendiniz yaptınız değilmi fena değil ama akar hemen

Üzgünüm tutmamış .
7.0 nin içine 7.1 de koyarsanız kızıllığı bir nebze alır.
Basıma 2 gün önce geldi , ordan biliyorum
Bakır gibi mi duruyor. Kendi rengime de boyadım tekrar kızıl kaldı. Bu sefer bir ay boyamama sözü verdim kendime

Evet bakır gibi duruyor , baya kızıl kalmış
Üst üste boyayınca malesef cok yıpranıyor.
İlk kez saçlarımı boyadığımda bakır renge boyamıştım. Gözümde canlandı koca mazi güldüğüme bakmayın valla sinir oldum. Ben bakır saçtayken bile bu kadar boya yapmıyordum. Bir ayda en az 5 kere saçımı boyadım bir kez de açtım (valla abartmıyorum) hatta açma işleminden sonra saçımın bir bölgesinde lastikleşme meydana geldi. Elma sirkesiyle anca toparlayabildim. Kumral diye boyadım oysa ki. 3 kez 7.1'e boyadım bana mısın demedi. Bir kez kahveye, iki kez de kumrala boyadım. Valla çok bile dayandı saçım.

tutmaz akar.6 tonlarına geçmeli konu sahibi kızıllıktan kurtulmak için.
Ben 3 kez 7.1'e, 2 kez de 7.0'a boyadım. Bir kere de açtım naptıysam saçımdan kızıllığı alamadım. Cila yapmayı düşünüyorum artık.1 ay boyamama sözü verdim. Koyu kumralı da denemek istiyorum.

Şöyle anlatayım arkadaşlar ben ilk kez saç boyadığımda bakır renge boyamıştım, üç ay sonra rengi kendime yakıştırmadığım için ateş kızılına geçtim. İlk boyama felaketti, zira saçım rengarenk olmuştu ama ikinci boyamada düzeldi. 2 buçuk yıl da kızıl kaldım. Sonra çabuk aktığı ve ton farklılığı olduğu için kumral renge geçmek istedim. İstemez olaydım saçım ne yaparsam yapayım kızıl oldu. Saçımı açtım tabi turuncu oldu kumrala boyadım bu sefer de bakır gibi bir şey oldum. Doğal saçım kahve tonlarında koyı renkler istemiyorum. Biz kadınlar zaten hep kendimizde olmayanı isteriz değil mi

o kızıllık 7 noyla kapanmaz.ya açtıracaksın tamamen saçı öyle boyayacaksın 7.1 e ya da bir ton koyusu 6.1 e kendin boyayacaksın.kızıl renk çok canlı kızıl değilse yaşlı gösterir ayrıca.sen koyu kumrala boya 2 ayda dinlensin sonra sadece uçlarına ışıltı attır daha güzel olur.genç kızsın ama şu an saçındaki renk 50 yaş rengi en az.

Kahveye de boyamıştım ilk gün kızıllıklar kapandı sanmıştım güneşe çıktım ne mümkün bir de banyo falan da yapmıştım. Ev kumral saç boyasıyla dolu. Yaşımı büyük gösterdi valla bu renk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…