- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Saçım daha önceden lal kızılıydı defalarca boyadım ve tabi tamamen kurtulamadım. Açmak zorunda kaldım turuncu oldu. Önceden daha kötüydü.yikadikca kizil cikar yine ortaya guneste parlar malesef 2 boyamayla kizildan kurtulamazsiniz acici uygulamadan
Kendiniz yaptınız değilmi fena değil ama akar hemenMerhaba arkadaşlar, saçlarımdaki kızıl yansımalardan kurtulmak için saçlarımı açmaya çalıştım ve tabi tupturuncu oldum üstüne 7.0 kumral geçtim. Ama bakır renk gibi duruyor. Sizce boya tutmuş mu? Fotoğrafları yapay ışık ve gün ışığında çektim.
Bakır gibi mi duruyor. Kendi rengime de boyadım tekrar kızıl kaldı. Bu sefer bir ay boyamama sözü verdim kendimeÜzgünüm tutmamış .
7.0 nin içine 7.1 de koyarsanız kızıllığı bir nebze alır.
Basıma 2 gün önce geldi , ordan biliyorum
Evet kendim yaptım fotoğrafta belli mi bilmiyorum ama yer yer sarılıklar da var.Kendiniz yaptınız değilmi fena değil ama akar hemen
Evet bakır gibi duruyor , baya kızıl kalmışBakır gibi mi duruyor. Kendi rengime de boyadım tekrar kızıl kaldı. Bu sefer bir ay boyamama sözü verdim kendime
tutmaz akar.6 tonlarına geçmeli konu sahibi kızıllıktan kurtulmak için.Ben de 7.0 ile 7.1 i karıştırdım , kızıllığı aldı biraz ama hemen aktı.
Ama mutlaka küllü birsey eklemeli , kızıllık başka türlü gitmez .tutmaz akar.6 tonlarına geçmeli konu sahibi kızıllıktan kurtulmak için.
işte 6.1 le boyamalı 7.1 yerine.sonu 1 le ve 11 le biten bütün renkler küllüdürAma mutlaka küllü birsey eklemeli , kızıllık başka türlü gitmez .
Kendimden biliyorum
En temizi kuaföre gitmekişte 6.1 le boyamalı 7.1 yerine.sonu 1 le ve 11 le biten bütün renkler küllüdür
evet öyle.zaten boya açıcı ala ala kuaför parasını harcamışsın senEn temizi kuaföre gitmek
İlk kez saçlarımı boyadığımda bakır renge boyamıştım. Gözümde canlandı koca maziEvet bakır gibi duruyor , baya kızıl kalmış
Üst üste boyayınca malesef cok yıpranıyor.
Ben 3 kez 7.1'e, 2 kez de 7.0'a boyadım. Bir kere de açtım naptıysam saçımdan kızıllığı alamadım. Cila yapmayı düşünüyorum artık.1 ay boyamama sözü verdim. Koyu kumralı da denemek istiyorum.tutmaz akar.6 tonlarına geçmeli konu sahibi kızıllıktan kurtulmak için.
o kızıllık 7 noyla kapanmaz.ya açtıracaksın tamamen saçı öyle boyayacaksın 7.1 e ya da bir ton koyusu 6.1 e kendin boyayacaksın.kızıl renk çok canlı kızıl değilse yaşlı gösterir ayrıca.sen koyu kumrala boya 2 ayda dinlensin sonra sadece uçlarına ışıltı attır daha güzel olur.genç kızsın ama şu an saçındaki renk 50 yaş rengi en az.Ben 3 kez 7.1'e, 2 kez de 7.0'a boyadım. Bir kere de açtım naptıysam saçımdan kızıllığı alamadım. Cila yapmayı düşünüyorum artık.1 ay boyamama sözü verdim. Koyu kumralı da denemek istiyorum.
Kahveye de boyamıştım ilk gün kızıllıklar kapandı sanmıştım güneşe çıktım ne mümkün bir de banyo falan da yapmıştım. Ev kumral saç boyasıyla dolu. Yaşımı büyük gösterdi valla bu renk.o kızıllık 7 noyla kapanmaz.ya açtıracaksın tamamen saçı öyle boyayacaksın 7.1 e ya da bir ton koyusu 6.1 e kendin boyayacaksın.kızıl renk çok canlı kızıl değilse yaşlı gösterir ayrıca.sen koyu kumrala boya 2 ayda dinlensin sonra sadece uçlarına ışıltı attır daha güzel olur.genç kızsın ama şu an saçındaki renk 50 yaş rengi en az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?