yok canım regli döneminde değilim ama herkesin söylediği gibi durma dönemindeyim heralde. ..... güzel dileklerine misliyle katılıyorum inşallahselam mavli bende sendenim hergün tartılırım.. regli dönemi falan girdiysen vücut su tutarmış. bazı günler kilo verememen normal bence ama mesela benim gibi günde bir kilo alırsan bu kalorili yediğinin işaretidir.. bence doktorunun verdiği listeden şaşma. vücut alarm durumuna geçti mi metabolizma yavaşlıyor ve kilo vermiyormuş.. inşallah hepimiz umduğumuz gelişmeleri elde ederiz tabi sağlığımızdan olmadan saçlar dökülmeden yüzümüz çökmeden...
liste bizim listemize çok yakın sağlıklı bence videoya baktım da bu hareketleri hergün yapmak zor gelir devam ettirebileceğimiz egzersizleri yapmak daha mantıklı bence ben plates olayını bir türlü sevemedim ama seveni çok devamlı yapabilirsen faydası olacaktırkendime verdiğim sözleri yerine getirememek ne kadar acı ama mutsuz olmakta çok kötü.. siz diyetisyen gözetiminde istikrarlı devam ediyorsunuz ben ise boştayım önümde sınırsız alternatifim var diyet konusunda neyse bende bir yere olta atayım dedim Ayça kayayı buldum bir ayda sekiz kilo verdiren diyeti var çok hoşuma gitti hemen dün listeyi yazdım astım dolaba bakalım sıkayım dişimi diyorum,,, her sabah bir önceki günün sonucunu yazacağım.bakalım çok umutluyum...
(alıntıdır)
İç hastalıkları ve obezite uzmanı Dr.Ayça Kaya ayda 8 kilo verdiren doyururcu ve tamamen besleyici diyet listesi verdi.Bu liste ile haftada 2 kilo,ayda ise 8 kilo verdireceğini söyledi.
8 kilo veridiren diyet listesi:
Kahvaltı:
Ara öğün:
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 kibrit kutusu kadar peynir(yada haşlanmış yumurta)
- tere,maydonoz,roka,domates gibi
- şekersiz çay
Eğer acıkırsanız yogurt yiyebilirsiniz.
Öğlen:
Ara öğün
- Bol salata
- köfte(yada tavuk)
- yogurt
ikindi)
Yağsız bir tost, ayran ve bir portakal.
Akşam:
Ara öğünlerde:
- 1 dilim ekmek
- sebze yemegi(6 yemek kaşığı kadar)
- 1 kase çorba
- yogurt
- Salata
kuru erik(3 tane kadar),8-10 adet badem,sütlü kahve
gün içinde 1.5 litre su iki bardak yeşil çay
egzersiz olarakta hergün:
30 Day Shred
8 min abs
30 Minutos de Aeróbica
kendime verdiğim sözleri yerine getirememek ne kadar acı ama mutsuz olmakta çok kötü.. siz diyetisyen gözetiminde istikrarlı devam ediyorsunuz ben ise boştayım önümde sınırsız alternatifim var diyet konusunda neyse bende bir yere olta atayım dedim Ayça kayayı buldum bir ayda sekiz kilo verdiren diyeti var çok hoşuma gitti hemen dün listeyi yazdım astım dolaba bakalım sıkayım dişimi diyorum,,, her sabah bir önceki günün sonucunu yazacağım.bakalım çok umutluyum...
(alıntıdır)
İç hastalıkları ve obezite uzmanı Dr.Ayça Kaya ayda 8 kilo verdiren doyururcu ve tamamen besleyici diyet listesi verdi.Bu liste ile haftada 2 kilo,ayda ise 8 kilo verdireceğini söyledi.
8 kilo veridiren diyet listesi:
Kahvaltı:
Ara öğün:
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 kibrit kutusu kadar peynir(yada haşlanmış yumurta)
- tere,maydonoz,roka,domates gibi
- şekersiz çay
Eğer acıkırsanız yogurt yiyebilirsiniz.
Öğlen:
Ara öğün
- Bol salata
- köfte(yada tavuk)
- yogurt
ikindi)
Yağsız bir tost, ayran ve bir portakal.
Akşam:
Ara öğünlerde:
- 1 dilim ekmek
- sebze yemegi(6 yemek kaşığı kadar)
- 1 kase çorba
- yogurt
- Salata
kuru erik(3 tane kadar),8-10 adet badem,sütlü kahve
gün içinde 1.5 litre su iki bardak yeşil çay
egzersiz olarakta hergün:
30 Day Shred
8 min abs
30 Minutos de Aeróbica
Günaydınselamlar
dün diyet ve egzersiz başarılı geçti.acıkmadım hem. şu an kilom 62. hepinize kolaylıklar dilerim.
gopez bir balık cinsi canım ege balığı ve benim en sevdiğim balıktırGopez nedir canm ?
Günaydıııın arkadaşım hoşgeldinGünaydın mavlicim günaydınnn
mavli çok sağlıklı listen var.. inşallah gözel sıkı hatunlar olacağız.. dün iyi geçti ama meyveyi epey bi kaçırdım pişman değilim çünkü geçmişte gofret bisküvi kek kaçırırdım.. iyi gidiyor kilo verememişim olsun... demek ki meyvede kilo verdirmiyor.. aklımızda olsun...
sağol canım inşallah ogünler çok yakındırmavlicim pilates ısınma ve soğuma hareketlerini yapmıyorum ben. çok etkili hareketleri var bütün kas gruplarım çalışıyor.squat yapmasını onunla tam öğrendim büyük topla şahane bi deneyin hak vereceksiniz direk arka kısım çalışıyor...bende işe yararsa sende yaparsın..
Spora nereye gidiyosun hilalcim bir spor salonuna falanmı yoksa yürüyüşmü yapıyosun?kızlar bugün öğleden sonra spora gidicem
yarında gidicem öğleden sonram boş bu hafta bi çarşamba gidebilmiştim sanırsam
şu hafta bi sıkı gideym spora , valla sporla vücut şekil alıyo sporsuz kilo verseniz bile sarkarsınız o yüzden haydi kızlar sporaaaa
Spora nereye gidiyosun hilalcim bir spor salonuna falanmı yoksa yürüyüşmü yapıyosun?
öyle bir imkanının olması güzelbizim okulun kendi spor salonu var oraya gidiyorum
selam hilalcim sen listene dikkat ediyorsan eminim veriyorsundur dönüşte sürpriz olurBenim yanmda tarti yok su an durumumu blmiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?