68 den 55'e Mavli'nin günlüğü

Günaydın arkadaşlar
yok canım regli döneminde değilim ama herkesin söylediği gibi durma dönemindeyim heralde. ..... güzel dileklerine misliyle katılıyorum inşallah

liste bizim listemize çok yakın sağlıklı bence videoya baktım da bu hareketleri hergün yapmak zor gelir devam ettirebileceğimiz egzersizleri yapmak daha mantıklı bence ben plates olayını bir türlü sevemedim ama seveni çok devamlı yapabilirsen faydası olacaktır

Evet bu hafta 400 gr verebildim arkadaşlar hiç yoktan iyidir deyip diyete devam ediyorum

Eklentiler

• IMG_20150911_092029-1.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 52

bizim listelere cok yakın bir liste ve gayet doyurucu bence

selamlar
dün diyet ve egzersiz başarılı geçti.acıkmadım hem. şu an kilom 62. hepinize kolaylıklar dilerim.

selamlar
dün diyet ve egzersiz başarılı geçti.acıkmadım hem. şu an kilom 62. hepinize kolaylıklar dilerim.
Günaydın bu listeyle acıkmazsın zaten canım sanada kolay gelsin.
dün sabah aç karnına soda ve limon sıkılmış bir bardak su içmeye başladım bir hafta uygulayacağım akşam 18 de yemeyi sonlandırdım 22 de bir bardak ayran içtim bugünkü sonuç iyi aynen devam
bu arada adımsayarımın pili bitti kendimi boşlukta hissediyorum hemen pil taktırmaya gidiyorum

selam arkadaşlar bugün yiyip içtiklerim
sabah
domat
salatalık
tavada bir kaşık peynirle yağsız yumurta
5 zeytin
2 dilim çav. ekmeği
şekersiz çay
13 de
6 kuru kayısı
2 bardak ayran
17 de
büyük bir tabak yağsız yeşil salata
1 orta boy gopez(yağsız tavada)
20 de
2 taze incir
21 de
bir bardak ayran
10 bin adım 2 litre su 1 sade maden suyu
bugün kafama göre takıldım
herkese hayırlı geceler sabaha kilo vermiş olarak uyanasınız inşallah!AMİİİİİN hepbirlikte

Gopez nedir canm ?

mavli çok sağlıklı listen var.. inşallah gözel sıkı hatunlar olacağız.. dün iyi geçti ama meyveyi epey bi kaçırdım pişman değilim çünkü geçmişte gofret bisküvi kek kaçırırdım.. iyi gidiyor kilo verememişim olsun... demek ki meyvede kilo verdirmiyor.. aklımızda olsun...

mavlicim pilates ısınma ve soğuma hareketlerini yapmıyorum ben. çok etkili hareketleri var bütün kas gruplarım çalışıyor.squat yapmasını onunla tam öğrendim büyük topla şahane bi deneyin hak vereceksiniz direk arka kısım çalışıyor...bende işe yararsa sende yaparsın..

Günaydın mavlicim günaydınnn
Günaydıııın arkadaşım hoşgeldin önce senin konuya yazdım sonra buraya geldim

sağol canım inşallah ogünler çok yakındırmeyvenin fazlası çoğu gıda gibi kilo yapıyor günde 3 adetten(porsiyon) fazlasını yeme sakın
benim kardiyo hareketlerindede squat var güzel tam bana göre hareket kilom ağırlıklı olarak kalçada kalçam 107 cm ama benim bacaklarım ve kalçam çok sıkı zaten çok yürüyen(dağ bayır dahil)biriyim o yüzden olduğum kilodan az gösteriyorum diyetisyen senin yapın bu zayıflasan bile çok ince olmayı bekleme dedi ben 52 kiloyken de 96 cm di kalçam 100 ün altına inip üst bacaklarımdaki fazlalıklar gitse rahatlıycam herkese hayırlı günler diliyorum arkadaşlar

kızlar bugün öğleden sonra spora gidicem
yarında gidicem öğleden sonram boş bu hafta bi çarşamba gidebilmiştim sanırsam

şu hafta bi sıkı gideym spora , valla sporla vücut şekil alıyo sporsuz kilo verseniz bile sarkarsınız o yüzden haydi kızlar sporaaaa

Spora nereye gidiyosun hilalcim bir spor salonuna falanmı yoksa yürüyüşmü yapıyosun?

bizim okulun kendi spor salonu var oraya gidiyorum
öyle bir imkanının olması güzel
bugünkü menüm
9:00
domat salatalık
2kk peynir
5 zeytin
2 dilim ç. ekmeği
2 şekersiz çay
13:00
100 gr haşlama et
büyük porsiyon yağsız yeşil salata
15.00
1 ceviz 2 badem 2 k.kayısı
18:00
1 kase kayısı, siyah üzüm , light kahvaltılık gevrekle yoğurt karışımı
2 lt su içtim adımsayar 8600de şimdi biraz lesli yapıp 10 bini tamamlayacağım birde 1 bardak lavanta çayı hayırlı geceler arkadaşlar yarın görüşmek üzere Allah'a emanet olun

selam herkese nerelerdesin yahu ben de uğrayamadım gerçi
bu hafta çok yoğunum ama buraya uğrayıp yazacağım muhakkak merak edenler için sabahları azda olsa eksi rakamları görüyorum elhamdülillah

bugünkü menüm
9.00
domat salatalık
yağsız yumurta
2kk peynir
5 zeytin 5 dlm ç.ekmeği
2 şekersiz çay
13.00
bir porsiyon yağsız limon ve az tuzla karışık salata
3 köfte
yarım dlm ç.ekmeği
18.00
meyvelerle bir kaşık yulaf ve light gevreği karıştırdığım 1 kase yoğurt 10 badem
20.00
1 bardak ayran
yarım saat lesli 50 squat 50 yarım mekik belim için bir kaç hareket ile toplam 12 100 adım 2 litre su
hayırlı geceler

Benim yanmda tarti yok su an durumumu blmiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…