68 den 55'e Mavli'nin günlüğü

Ediyorm evdekine oranla daha duzenli bile bence sporda yapiyrm.bakalm nolcak sonuc ayin 18 inde gorcez

günaydın
iki gündür 61.5 kilo idim kendime ödül verdim ama ne ödül artar yine kilom bakalım.sabır zor bu bollukta...

Günaydıııın herkese

günaydın
iki gündür 61.5 kilo idim kendime ödül verdim ama ne ödül artar yine kilom bakalım.sabır zor bu bollukta...
selam canım kilo vermen çok güzel ama bence ödülü abartmamalısın çok ufak bir ödül olabilir

bugün diyetisyene kontrole gidiyorum yarın 4 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum yazamayabilirim oyüzden kilo bildirimimi bugün yapıyorum

Son düzenleme:
selam
canım çok iyi gidiyorsun toplam 4 kilo attın gitti.. inşallah devamı gelir çok az daha artarak..
evet haklısın abartmamalıyım.ödülümde biskremdi.. nerdeyse bi paket yedim gözüm dönmüş.. neyse 61.5 kiloyum hala şaşırdım.demek ki bisküvi yemesem verecekmişim. ben bugün elma sirkesine başladım bir bardak suyun içine bir yemek kaşığı katıp içiyorum günde üç defa içmeyi planlıyorum bakalım bal gelirse balda katacağım çok kişi kilo vermiş garantili bir yöntemmiş.. kolaylıklar hepinize...

sağol canım diyetisyenime gittim ordaki tartıya göre 3 kilo vermişim toktum ama listemden daha az yediğimi söyleyince bana biraz kızdı ayda 2 kilo vermen yeterli listeyi uygulamazsan kas kaybedersin dedi artık günlük yediklerini bir not defterine yaz dedi ceza aldım yani şimdi evden çıkıyorum son bir yazayım dedim bakalım başka şehirde başkasının evinde nekadar yapabilcem canım ben elma sirkesini yapamadım mideme dokundu ama verenleri bende duydum inşallah sen de verirsin Allaha emanet olun arkadaşlar

sende mevlaya emanet ol hayırlı yolculuklar...
dukan diyet kitabının önemli kısımlarını okudum yeteri kadar protein alırsan kas gitmiyormuş ten sarkmıyormuş yaşlanma gecikiyormuş.. saf protein yumurta beyazında varmış birde atak devresi yani sadece protein aldığın 5 gün 10 kiloya kadar verebiliyormuş insan ne güzel... neyse ben aysuncuğumla gideyim bi zaman daldan dala atlamayayım....

Evet bir kaç ay bende diyetisyenin dediğini uygulayacağım şuan yoldayım açım aç :)

Kizlaaar dr kontrolunden geliyrm en son ayn 2 snde gelmistm sanrsam 63,5 cikmstm bugn tartldm 61 ciktmmm 16 gnde 2,5 kilo dr da cok iyi dedi super gidiyosn dedi daha da motive etti beni bende haberler boyle

Maşallah diyelim benimki lafta sizinki fiile dökülmüş ne güzel kiloları veriyorsunuz seviniyorum ama... kib

Maşallah diyelim benimki lafta sizinki fiile dökülmüş ne güzel kiloları veriyorsunuz seviniyorum ama... kib
Sende vereceksin inşallah bu işte kararlı olmak çok önemli sende yapabilieceğine inan ben şuan şehir dışında misafirim kilo almadandönmeye çalışıyorum bakalım

Kizlaaar dr kontrolundm en son ayn 2 snde gelmistm sanrsam 63,5 cikmstm bugn tartldm 61 ciktmmm 16 gnde 2,5 kilo dr da cok iyi dedi super gidiyosn dedi daha da motive etti beni bende haberler boyle
Maşallah canım incecik olacaksın ben bir ayda ancak 3 kilo verdim ama azda olsa verdiğime mutluyum

Bende ilk basta oyleydim

Selaaaaaaam üç günden sonra evime dönmüş bulunuyorum bu süre içerisinde misafir olduğumdan yapılan ikramları geri çevirmeden asgari yiyerek en azından çok fazla kilo almadan döneyim düsturuyla hareket ettim bir gün gözleme birgün poğaça bir günde kıymalı pide bile yedim veeee sabah tartıldım sonuç 63.7 yani 700gr vermişim oleeeeyyyelhamdülillah demekki az yedikten sonra normal zamanda herşeyden yiyebiliriz işte o sınırı bir aşmasak hiç sorun olmayacak
evet arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz ?????

Yiyip kilo vermek cok guzel bana da dr bayramda kendini kasma hersey az az ye canin ceknce dedi kafan rahat olsn odul olsn sana dedi sende de ayni drum

Yiyip kilo vermek cok guzel bana da dr bayramda kendini kasma hersey az az ye canin ceknce dedi kafan rahat olsn odul olsn sana dedi sende de ayni drum
evet canım kesinlikle dr un çok güzel bir tavsiye vermiş ömür boyu sağlıklı beslenmek için böyle zamanlarda ne yapmamız gerektiğini de öğrenmemiz lazım aman hamur işi yedim diyetim gitti deyip salmamak lazım bayramlar olacak akraba ziyaretleri olacak orada duruma nasıl adapte olacağız bilmek lazım

Aynen aynen haklisin asil spor yapmak istyrm bayram tatiline geldk spor yapamiyrm vicdanm rahat degl

Aynen aynen haklisin asil spor yapmak istyrm bayram tatiline geldk spor yapamiyrm vicdanm rahat degl
yoğunluktan mı yapamıyorsun? yapabildiğin kadar yap şimdilik lesliyle sabah 1 mil akşam 1 mil yürü mesela illa bir saat kesintisiz yürüyeceğim diye stres yapma

Ortam yok bebis geziyor surekli sebzw flnda yemiyoruz gunubrlik yemek desek yeridr dikkat ediyrm ama yine de istedgm gbi degl

Mavlicim kendime uyguladığım şeyi seninle de paylaşayım.Yurt dışında çok yaygın.
17_ 7 veya 18_6 veya 16_8 oruçları.Ben 17_7 yapmaya başlafım yani 7 saat yemek 17 saat oruç uykuyla beraber tabi.Sabah 9 da kahvaltıdan öğleden sonra 16 ya kadar öğünlerimi tamamlıyorum.4 ten sonra bir leblebi tanesi bile yemiyorum.Özellikle kilo inat ettiği dönemlerde çok faydası oluyor.O 7 saatlik yeme iznimde kizimla pizza bile yedik(tabi ki ölçülü 3 dilim yedim ama yıka basa doymuştum) yine de aynı hızla gitti kilolar. Sana da anlatmak istedim belki yararı olur.Öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…