Ben de 65 kiloyum canım. Bayrama kadar 3 kilo gitse iyiydi. Bakalım. Diyetisyenin asıl neler diyecek önemli olan bu.Rabbim bugünü hayırlı bir gün eylesin artık şehit haberleri dursun inşallah!
Hoşgeldin arkadaşım azimli olursak başaracağız inşallah!
selam arkadaşım iniş çıkışlarım oldu bu ara sabah 65,2 çıktım bende bayrama 62 hedefledim ama çok yavaş veriyorum büyük ihtimal olmayabilir sen ne durumdasın? 17 sinde kontrolüm var bakalım diyetisyen ne diycek
Sabah tartıldım moralim bozuldu 65,4 çıktım anlamadımki niye vereceğim yerde alıyorum bakalım perşembeye kaç olacağımBen de 65 kiloyum canım. Bayrama kadar 3 kilo gitse iyiydi. Bakalım. Diyetisyenin asıl neler diyecek önemli olan bu.
benmimde öyle oluyo arada takma canımSabah tartıldım moralim bozuldu 65,4 çıktım anlamadımki niye vereceğim yerde alıyorum bakalım perşembeye kaç olacağım
Aslında çok takmamaya çalışıyorum ama yinede sinir oluyorum İki gündür evden çıkmamıştım ondan galiba perşembe 65 in altına inmek istiyorum bugün yediklerime daha dikkat edicembenmimde öyle oluyo arada takma canım
öğrencimisin hilalcim? iyi hadi ev yakın heralde haftaya gittiğine göre çokça kilo verirsin inşallahda tam süpriz olurbende okula döndüm tartımı getrmedm gelrken 62,6 idm bi hafta snra evde tarılcam bana da süpriz olcak sonuc
İnşallah arkadaşım sabah tartıldım 200 gr daha almışım diyetimi bozmadımda niye böyle oluyor anlamadım ,...... 3. Çocuk istiyorsun ve 63 kilosun maşallah ben hiç çocukla bu kilodayımgünaydın mavli gidişatın iyi verirsin inşallah hiç strese gerek yok.hilalcim hangi bölümdesin..
obur arkadaşınız ben 63 kiloyu bulmuş durumdayım. hemen vermem gerek 8 kiloyu çünkü 3. çocuk planı var aklımızda bugünden itibaren fazla kilolarla hamiş olmak asla istemiyorum kendinize iyi bakın
vericeğim yerde alınca stres yaptım gerçektende moral desteğin için çok sağol inan çok faydası oluyorcanım bu kadar kafaya takma vücut gecici bir direnc geliştirmiş olablr kırılır illaki sen yemeğe aynen devam et sporunu sık yapmaya calıs bu durumu kontrolde diyetisyene anlat ben haftalık yazıyrm mesela ona bakıyo bu hafta böyle oldu dersin ama stres yapma vücut kilitlenir valla
vericeğim yerde alınca stres yaptım gerçektende moral desteğin için çok sağol inan çok faydası oluyor
kontrole daha bir hafta var almaya devam etmemek için bu yöntemi deneyeyim dedim çünkü ben normalde de akşam yemeğimi 17-18 gibi yerdim diyetisyene de söylemiştim akşam yemek yemeyi sevmiyorum acıkmıyorum zaten diye o yinede ye dedi akşam yemek yiyince şişkinlik oluyor bir kaç gün deneyeyim kontrole gidince diyetisyenede söylerim ben böyle yaptım diye
sabah sabah ne güzel dua bu böyle amin inşallah diyorum yürektenGünaydınhiç acı haber duymadığımız huzurlu bir gün olması duası ile
sabah tartıldım 65 çıktımyarın tartı günüm inşallah böyle devam ederde 64lü rakamları görürüm
evet canım hergün tartılarak yediklerimi ona göre ayarlıyorum bazıları hergün tartılmanın iyi olmadığını söylüyor ama herkesin yöntemi farklı ben böyle daha rahatımsabah sabah ne güzel dua bu böyle amin inşallah diyorum yürektenbebeğim sen her gün mü tartıya çıkıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?