Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım kilo vermen çok güzel ama bence ödülü abartmamalısın çok ufak bir ödül olabilirgünaydın
iki gündür 61.5 kilo idim kendime ödül verdim ama ne ödül artar yine kilom bakalım.sabır zor bu bollukta...
sağol canım diyetisyenime gittim ordaki tartıya göre 3 kilo vermişim toktum ama listemden daha az yediğimi söyleyince bana biraz kızdı ayda 2 kilo vermen yeterli listeyi uygulamazsan kas kaybedersin dedi artık günlük yediklerini bir not defterine yaz dedi ceza aldım yani şimdi evden çıkıyorum son bir yazayım dedim bakalım başka şehirde başkasının evinde nekadar yapabilcem canım ben elma sirkesini yapamadım mideme dokundu ama verenleri bende duydum inşallah sen de verirsin Allaha emanet olun arkadaşlarselam
canım çok iyi gidiyorsun toplam 4 kilo attın gitti.. inşallah devamı gelir çok az daha artarak..
evet haklısın abartmamalıyım.ödülümde biskremdi.. nerdeyse bi paket yedim gözüm dönmüş.. neyse 61.5 kiloyum hala şaşırdım.demek ki bisküvi yemesem verecekmişim. ben bugün elma sirkesine başladım bir bardak suyun içine bir yemek kaşığı katıp içiyorum günde üç defa içmeyi planlıyorum bakalım bal gelirse balda katacağım çok kişi kilo vermiş garantili bir yöntemmiş.. kolaylıklar hepinize...
Sende vereceksin inşallah bu işte kararlı olmak çok önemli sende yapabilieceğine inan ben şuan şehir dışında misafirim kilo almadandönmeye çalışıyorum bakalımMaşallah diyelim benimki lafta sizinki fiile dökülmüş ne güzel kiloları veriyorsunuz seviniyorum ama... kib
Maşallah canım incecik olacaksın ben bir ayda ancak 3 kilo verdim ama azda olsa verdiğime mutluyumKizlaaar dr kontrolundm en son ayn 2 snde gelmistm sanrsam 63,5 cikmstm bugn tartldm 61 ciktmmm 16 gnde 2,5 kilo dr da cok iyi dedi super gidiyosn dedi daha da motive etti beni bende haberler boyle
evet canım kesinlikle dr un çok güzel bir tavsiye vermiş ömür boyu sağlıklı beslenmek için böyle zamanlarda ne yapmamız gerektiğini de öğrenmemiz lazım aman hamur işi yedim diyetim gitti deyip salmamak lazım bayramlar olacak akraba ziyaretleri olacak orada duruma nasıl adapte olacağız bilmek lazımYiyip kilo vermek cok guzel bana da dr bayramda kendini kasma hersey az az ye canin ceknce dedi kafan rahat olsn odul olsn sana dedi sende de ayni drum
evet canım kesinlikle dr un çok güzel bir tavsiye vermiş ömür boyu sağlıklı beslenmek için böyle zamanlarda ne yapmamız gerektiğini de öğrenmemiz lazım aman hamur işi yedim diyetim gitti deyip salmamak lazım bayramlar olacak akraba ziyaretleri olacak orada duruma nasıl adapte olacağız bilmek lazım
yoğunluktan mı yapamıyorsun? yapabildiğin kadar yap şimdilik lesliyle sabah 1 mil akşam 1 mil yürü mesela illa bir saat kesintisiz yürüyeceğim diye stres yapmaAynen aynen haklisin asil spor yapmak istyrm bayram tatiline geldk spor yapamiyrm vicdanm rahat degl
Mavlicim kendime uyguladığım şeyi seninle de paylaşayım.Yurt dışında çok yaygın.Selaaaaaaam üç günden sonra evime dönmüş bulunuyorum bu süre içerisinde misafir olduğumdan yapılan ikramları geri çevirmeden asgari yiyerek en azından çok fazla kilo almadan döneyim düsturuyla hareket ettim bir gün gözleme birgün poğaça bir günde kıymalı pide bile yedim veeee sabah tartıldım sonuç 63.7 yani 700gr vermişim oleeeeyyyelhamdülillah demekki az yedikten sonra normal zamanda herşeyden yiyebiliriz işte o sınırı bir aşmasak hiç sorun olmayacak
evet arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz ?????