• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68 den 55'e Mavli'nin günlüğü

selam arkadaşlar uğrayamadım bugün hep dışarıdaydım bugün ki menüm.
sabah şekersiz çay domat salatalık 5 zeytin 2kk peynir 2 dlm çavdar ekm.
ara 2 erik 10 badem
öğlen 2 kanat 4k bugur pilavı rokalı salata yarım kase yoğurt yarım dlm çavdar ekm
16:30 da iki çatal biber patlıcan kızartma peynir domat salatalık 10 adet kuru kayısı ve 2 şekerli çay
22: bir top dondurma
evet akşam yemeğim ve aralar kaçtı biraz:KK23::KK23::KK23: ama bugün çok yoruldum evdede olmayınca böyle oldu onun haricinde 16 500 adım 2,5 lt su içtim extra yürüyüş lesli falan yapmadığım halde bugünü böyle kapatıp uyumaya gidiyorum hayırlı geceler tatlı rüyalar arkadaşlar:KK68::KK68::KK68:
selam mavli mavli ve kızlar nasıl gidiyor diyetler bakalımmm kilolarda var mı değişimler :)
var canım sabah aç karnına65,5 tum yani toplamda 2,900 gr verdim

Mrb bende yeni üye oldum 65 kg şu anki ve 55 e kadar inmek istiyorum boyum 1.66 takip edicem sizi iradem çok zayıf benim

günaydın azimli arkadaşlarım
iki gündür yoruluyorum kilom 61 e indi yine şükür devam diyorum.. yeni gelen arkadaşlara da merhaba......
kendimi kısaca tanıtayım boyum 167 kilo 61 özellikle karnım bütün vücudum yağ tulumu vermeye biçime girmeye çalışıyorum.. kendinize iyi bakın mutlu olun işin başı mutlu olmak.....

Mrb bende yeni üye oldum 65 kg şu anki ve 55 e kadar inmek istiyorum boyum 1.66 takip edicem sizi iradem çok zayıf benim
HOŞGELDİN:KK68: iradem zayıf demek yasak hepimiz bazı zamanlar öyle oluyoruz ama bir defa başladınmı zamanla irade daha güçleniyor başda biraz zorlanıcaksın ama yapabilirsin az bir kilon var hadi bakalım :KK71::KK71::KK71:

günaydın azimli arkadaşlarım
iki gündür yoruluyorum kilom 61 e indi yine şükür devam diyorum.. yeni gelen arkadaşlara da merhaba......
kendimi kısaca tanıtayım boyum 167 kilo 61 özellikle karnım bütün vücudum yağ tulumu vermeye biçime girmeye çalışıyorum.. kendinize iyi bakın mutlu olun işin başı mutlu olmak.....
GÜNAYDIN CANIMCIM:KK19:
dün akşam 16:30 da yemek ve ara karışık öğünümde bana fazla gelen kayısı ve fındıklardan dolayı gece bağırsaklarım atağa geçti veeeeeeeeee sabah tartıda 65,1 çıktım:KK73::KK25::KK25: Elhamdülillah bu ikiliyi devamlı yapsammı acaba süper yaa:KK55:

HOŞGELDİN:KK68: iradem zayıf demek yasak hepimiz bazı zamanlar öyle oluyoruz ama bir defa başladınmı zamanla irade daha güçleniyor başda biraz zorlanıcaksın ama yapabilirsin az bir kilon var hadi bakalım :KK71::KK71::KK71:

Ay hadi inşallah bana da teşvik babında olur artık :KK48:

Kizlar maşallah deyin bugün tartida 62,3 ciktm çarşamba 63,5 tim doktor da :21::21: ara ogün saatlerini arttrmistk eski listedeki miktari 3 e dagtmistk bu vücuduma çok iyi geldi :KK54:

Kızlar merhaba hepiniz süpersinz devam:KK9:bene dün akşam yazmadım menümü 1 kepçe domates çorbası,4 kaşık tavuk sote,2 kaşık kuskus,kırmızı biberli yoğurt.

Leslie 3 mil 60 mekik 25 squat yapildi

bugün listemi uyguladım 15 bin adım yaptım ne kadar su içtim bilmiyorum 2 ltyi geçtiği kesin benden bu kadar hayırlı geceler arkadaşlar:KK24:

Kızlar merhaba.geçen hafta tartıldığımda 59dum ve bugün tartıldığımda 58.2 güzel değilmi.. Bugün ne yedim sabah yarım simit,1 dilim peynir,2 zeytin domates salatalık,yeşil çay.bugün arkadaş taşınıyodu obyüzdn dengesiz yedim Akşam 2 dilim ev ekmeğiyle burgerli tost yedim.akşam arasındada 1 armut,yarım bardak süt içtim.

Kızlar merhaba.geçen hafta tartıldığımda 59dum ve bugün tartıldığımda 58.2 güzel değilmi.. Bugün ne yedim sabah yarım simit,1 dilim peynir,2 zeytin domates salatalık,yeşil çay.bugün arkadaş taşınıyodu obyüzdn dengesiz yedim Akşam 2 dilim ev ekmeğiyle burgerli tost yedim.akşam arasındada 1 armut,yarım bardak süt içtim.
merhaba bir haftada 800 gr iyi tabiki insan daha çok vermek istiyor ama doktorlar en fazla 1 kg verilmesinin sağlıklı olduğunu söylüyorlar birde şöyle düşünmek benim hoşuma gidiyor haftada 800 gr bir ayda 3.2 kilo demek buda 3 ayda 9.6 kg yapar yani bir deri bir kemik kalacaksın:KK71: süper hesap demi ben tartıda az verdiğimi görünce bu hesapla moral buluyorum canım az vermek hiç vermemekten hiç vermemek kilo almaktan iyidir deyip kendimi teselli ediyorum:KK48: bugün yediklerine gelince fazla değil ama seninde dediğin gibi dengesiz olmuş iş güç sırasında böyle olabiliyor yarın telafi edersin
bugün ben sabah öğlen listeyi uyguladım ama akşam yemeğini 18 de çay domates salatalık ve 1 dilim börekle yaptım 21 de aramıda yaptım sadece akşam yemeğim biraz erken ve börekli oldu bunu teleafi için akşam 40 dk lesli 10 dk kardiyo yaptım bugün hiç evden çıkmadığım için toplamda 10200 adım oldu 2.5 lt su içtim sabah geçen günkü kilomdan fazla çıkmıştım inşallah yarın vermiş olurum en azından perşembeye 65 in altına düşmek istiyorum inşallah
hayırlı geceler:KK54:

bende katılıyorum size kızlar ilk başlarda sizleri takipte biraz zorlanacagım ama inşallah bende kilo verebilirim.

mavli mavli selam nasılsın son durumun ne merak ettim kaç kilodasın? ben bayrama 61-62 hedefliyorum bakalım.

Rabbim bugünü hayırlı bir gün eylesin artık şehit haberleri dursun inşallah!
bende katılıyorum size kızlar ilk başlarda sizleri takipte biraz zorlanacagım ama inşallah bende kilo verebilirim.
Hoşgeldin arkadaşım azimli olursak başaracağız inşallah!
mavli mavli selam nasılsın son durumun ne merak ettim kaç kilodasın? ben bayrama 61-62 hedefliyorum bakalım.
selam arkadaşım iniş çıkışlarım oldu bu ara sabah 65,2 çıktım bende bayrama 62 hedefledim ama çok yavaş veriyorum büyük ihtimal olmayabilir sen ne durumdasın? 17 sinde kontrolüm var bakalım diyetisyen ne diycek

selamlar bende çok ama çok üzülüyorum benimde iki erkek evladım var ne zahmetle emekle büyüyor boy atıyor Allah cc. o ana babalara çokca sabır ihsan eylesin... kınalı kuzular pisi pisine kurban ediliyor ateş düştüğü yeri yakıyor herkes ama herkes tepkisiz... iki grup çapulcu gül gibi fidanları indiriyor Allah cc. herşeyi görendir bilendir intikam sahibidir dua ederim hainleri yerle bir eder...
hepbir ağızdan dua edelim inşallah o ana babalara..

Back