- 1 Haziran 2009
- 1.876
- 228
- 688
selam arkadaşlar uğrayamadım bugün hep dışarıdaydım bugün ki menüm.
sabah şekersiz çay domat salatalık 5 zeytin 2kk peynir 2 dlm çavdar ekm.
ara 2 erik 10 badem
öğlen 2 kanat 4k bugur pilavı rokalı salata yarım kase yoğurt yarım dlm çavdar ekm
16:30 da iki çatal biber patlıcan kızartma peynir domat salatalık 10 adet kuru kayısı ve 2 şekerli çay
22: bir top dondurma
evet akşam yemeğim ve aralar kaçtı biraz ama bugün çok yoruldum evdede olmayınca böyle oldu onun haricinde 16 500 adım 2,5 lt su içtim extra yürüyüş lesli falan yapmadığım halde bugünü böyle kapatıp uyumaya gidiyorum hayırlı geceler tatlı rüyalar arkadaşlar
sabah şekersiz çay domat salatalık 5 zeytin 2kk peynir 2 dlm çavdar ekm.
ara 2 erik 10 badem
öğlen 2 kanat 4k bugur pilavı rokalı salata yarım kase yoğurt yarım dlm çavdar ekm
16:30 da iki çatal biber patlıcan kızartma peynir domat salatalık 10 adet kuru kayısı ve 2 şekerli çay
22: bir top dondurma
evet akşam yemeğim ve aralar kaçtı biraz ama bugün çok yoruldum evdede olmayınca böyle oldu onun haricinde 16 500 adım 2,5 lt su içtim extra yürüyüş lesli falan yapmadığım halde bugünü böyle kapatıp uyumaya gidiyorum hayırlı geceler tatlı rüyalar arkadaşlar
var canım sabah aç karnına65,5 tum yani toplamda 2,900 gr verdimselam mavli ve kızlar nasıl gidiyor diyetler bakalımmm kilolarda var mı değişimler :)