Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimle paylaştığın için sağol canım ben 5 yıl önce senin dediğin gibi yine bu sitede arkadaşlarla 17 den sonra hiçbirşey yemeden diğer zamanlarda her şeyden azar azar yiyerek 2 ayda sekiz kilo vermiştim bence çok doğru bir yöntem ama şuan diyetisyene gidiyorum o ise akşam yemeğini 19 da 21 de de bir ara öğün yazdı ben uymadım diye bu ay ceza verdi her yediğini ölçüsü saatiyle yazacaksın diye ama ben böyle çok zor kilo veriyorum kafamın tası atarsa kendi bildiğimi yaparım artık mesela bugün akşam yemeğimi 17.30 da yedim bir dahada yemeyeceğim tıka basa dolu midem yersem sabaha kilo verememiş oluyorumMavlicim kendime uyguladığım şeyi seninle de paylaşayım.Yurt dışında çok yaygın.
17_ 7 veya 18_6 veya 16_8 oruçları.Ben 17_7 yapmaya başlafım yani 7 saat yemek 17 saat oruç uykuyla beraber tabi.Sabah 9 da kahvaltıdan öğleden sonra 16 ya kadar öğünlerimi tamamlıyorum.4 ten sonra bir leblebi tanesi bile yemiyorum.Özellikle kilo inat ettiği dönemlerde çok faydası oluyor.O 7 saatlik yeme iznimde kizimla pizza bile yedik(tabi ki ölçülü 3 dilim yedim ama yıka basa doymuştum) yine de aynı hızla gitti kilolar. Sana da anlatmak istedim belki yararı olur.Öpüyorum...
hadi gözün aydın hilalcimSonunda eve geldik simdi odem atma asamasina gecicem ayaklar simşiş
Bi toparlancam iki gune tartilirm
Allah kabul etsin canım bende niyetliyim bugünYarin oruc tutup vucuda reset atiyorum kizlar bayram sabahi duzene geri donus yapcam
Allah kabul etsin canım bende niyetliyim bugün
Selam hilalcim seninde bayramın mübarek olsun ben dün dayanamadım kendi yaptığımız tatlıdan ve çerezden biraz yedim akşam yemeğimi es geçtim sadece bir kase yoğurt yedim bayram boyuncada öyle yapacağım çünkü ister istemez ikramlardan az da olsa yerimBayraminiz mubarek olsun
Tatliyi eti fazla kacirmayalm dikkat
hilalcim hadi gözün aydın 900 gr daha yerleşmemistir sporla verirsin çabucakGunaydnlarr :) ist e geri donuyrm ucaga bincem birazdan eski duzenike dincegm icn baya mutluym acikcasi bayram valla allak bullak etti ben yemek konusnda kismetse ogleden snra da spora gidicem dun tartldm 61,9 ciktm bayrami 900 grla kurtardgm icn sansliym
teşekkür ediyorum hilalcimyeni yaşıınnn kutlu olsuuunnnnn
sağol canım hepberaber azimle yılmadan başaracağız inşallahselamlar arkadaşlar
bayramınız mubarek olsun ilk başta...
hilalcim iyi gidiyorsun bayramı da ucuz atlatmışsın ...
mavli yeni yaşın hayırlı olsun hep mutlu ve umutlu ol..Allahü teala şu dünya hayatında herkese bir pozisyon vermiş.hiçkimse boşuna yaratılmamış görevler ve sorumluluklar yüklemiştir...herkes kendindeki cevheri keşfeder ve yola devam eder boş konuşmaz değerli bir insan olur.. o kadar donanımlı yaratılmışız ki halbuki insan ne ederse kendine eder değersizleştirir aklını iradesini zayıflatır içindeki cevheri eritir sonra kendini bomboş hisseder üzülür umudu kırılır ve bütün dünya dertlerini kendi üzerine kendi yükler batağa girer yok olur...... ben otuzlu yaşa girince sudan çıkmış balığa dönmüştüm çok üzgündüm kendime çok yüklendim geçmişimden çok pişmandım boş yaşamıştım çünkü lisansı bitirdik ama rahata düşkünlüğümden dolayı kendimi geliştirmemiştim 30 lu yaşlarda kafama dank dedi iş hayatım yoktu çok zor toplandım şimdi hayata tutunmaya çalışıyorum fakat alışkanlıklarım beni hiç bırakmıyor bak 8 kiloyu veremedim irade sıfır çok rahata düşkünüm taviz veremiyorum Allah cellecelelüh beni affetsin bana verdiklerini kullanamıyorum. sen şu an güzel yerindesin tutunmuşsun mavli.. seninde diğer potansiyel genç kardeşlerimizin de yolunuz her daim açık olsun ....
Hoşgeldin sevgili meslektaşım bana katılmana çok mutlu olurum sık sık buraya yaz olurmu! şubat tatiline kadar 55 olma hedefimde beraberce verelim kiloları inşallahMerhaba bende 163 Cm boy 66.3 kilo ağırlığa sahibim hedefim 55 olmak öğretmenim yarışmacı arkadaşlara başarılar diler beni de aranıza almanızı umut ederim
hahahah cok tatlı yazmışsınMerhaba bende 163 Cm boy 66.3 kilo ağırlığa sahibim hedefim 55 olmak öğretmenim yarışmacı arkadaşlara başarılar diler beni de aranıza almanızı umut ederim