• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68 den 55'e Mavli'nin günlüğü

Sonunda eve geldik :KK19: simdi odem atma asamasina gecicem ayaklar simşiş

Bi toparlancam iki gune tartilirm

Mavlicim kendime uyguladığım şeyi seninle de paylaşayım.Yurt dışında çok yaygın.
17_ 7 veya 18_6 veya 16_8 oruçları.Ben 17_7 yapmaya başlafım yani 7 saat yemek 17 saat oruç uykuyla beraber tabi.Sabah 9 da kahvaltıdan öğleden sonra 16 ya kadar öğünlerimi tamamlıyorum.4 ten sonra bir leblebi tanesi bile yemiyorum.Özellikle kilo inat ettiği dönemlerde çok faydası oluyor.O 7 saatlik yeme iznimde kizimla pizza bile yedik(tabi ki ölçülü 3 dilim yedim ama yıka basa doymuştum) yine de aynı hızla gitti kilolar. Sana da anlatmak istedim belki yararı olur.Öpüyorum...:KK68:
benimle paylaştığın için sağol canım ben 5 yıl önce senin dediğin gibi yine bu sitede arkadaşlarla 17 den sonra hiçbirşey yemeden diğer zamanlarda her şeyden azar azar yiyerek 2 ayda sekiz kilo vermiştim bence çok doğru bir yöntem ama şuan diyetisyene gidiyorum o ise akşam yemeğini 19 da 21 de de bir ara öğün yazdı ben uymadım diye bu ay ceza verdi her yediğini ölçüsü saatiyle yazacaksın diye ama ben böyle çok zor kilo veriyorum kafamın tası atarsa kendi bildiğimi yaparım artık :mad::mad::mad:mesela bugün akşam yemeğimi 17.30 da yedim bir dahada yemeyeceğim tıka basa dolu midem yersem sabaha kilo verememiş oluyorum
bugünkü menüm
10.00
domat biber
yumurta
100gr peynir
6 zeytin
2 dilim ç.ekmeği
şekersiz çay
12.30
2 kuru incir
4 ceviz
13.30
1 menengiç kahvesi
14:30
2 köfte
5 kaşık bulgur pilabı
salata
17.30
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
roka domates

Yarin oruc tutup vucuda reset atiyorum kizlar bayram sabahi duzene geri donus yapcam

IMG_20150924_110743.jpg Çok çok sağlıklı hayırlı huzurlu bir bayram geçirmeniz duası ile arkadaşlar

Bayraminiz mubarek olsun :KK45::KK45::kk77:

Tatliyi eti fazla kacirmayalm dikkat :eek:

Bayraminiz mubarek olsun :KK45::KK45::kk77:

Tatliyi eti fazla kacirmayalm dikkat :eek:
Selam hilalcim seninde bayramın mübarek olsun ben dün dayanamadım kendi yaptığımız tatlıdan ve çerezden biraz yedim akşam yemeğimi es geçtim sadece bir kase yoğurt yedim bayram boyuncada öyle yapacağım çünkü ister istemez ikramlardan az da olsa yerim
Bugün tartı günümdü IMG_20150925_075421-1.jpg birde regl oldum

Gunaydnlarr :) ist e geri donuyrm ucaga bincem birazdan :KK55: eski duzenike dincegm icn baya mutluym acikcasi bayram valla allak bullak etti ben yemek konusnda kismetse ogleden snra da spora gidicem :KK49::KK49: dun tartldm 61,9 ciktm bayrami 900 grla kurtardgm icn sansliym

Gunaydnlarr :) ist e geri donuyrm ucaga bincem birazdan :KK55: eski duzenike dincegm icn baya mutluym acikcasi bayram valla allak bullak etti ben yemek konusnda kismetse ogleden snra da spora gidicem :KK49::KK49: dun tartldm 61,9 ciktm bayrami 900 grla kurtardgm icn sansliym
hilalcim hadi gözün aydın 900 gr daha yerleşmemistir sporla verirsin çabucak
Bugün benim doğum günümdü yaş oldu 35 bunalımda falan değilim inanın kendimi pek enerjik hissediyorum tabiki geriye dönüp baktığımda başaramadığım bir sürü şey var hala hayatımı bir düzene oturtmak için çabalıyorum ama sağllığım yerinde yaşıyorum sevdiğim mesleği yapıyorum bu yolda hala okuyorum sevdiklerim var bazısı yanımda bazısı uzakta ama yinede onlar benim sevdiğim ve beni seven insanlar varlıklarını hep hissediyorum ELHAMDÜLİLLAH! tabiki sıkıntılarım var ama hep aklıma gelen şey izlediğim bir filmdeki çok hoşuma giden replikteki gibi " seni öldürmeyen dert seni kuvvetlendirir, eğer yaşamasaydın bu acıyı hissedemezdin yaşadığın için mutlu ol!" düsturuyla hareket etmeye çalışıyorum

yeni yaşıınnn kutlu olsuuunnnnn :KK200::KK200::KK54::KK54::KK54:

selamlar arkadaşlar
bayramınız mubarek olsun ilk başta...
hilalcim iyi gidiyorsun bayramı da ucuz atlatmışsın ...
mavli yeni yaşın hayırlı olsun hep mutlu ve umutlu ol..Allahü teala şu dünya hayatında herkese bir pozisyon vermiş.hiçkimse boşuna yaratılmamış görevler ve sorumluluklar yüklemiştir...herkes kendindeki cevheri keşfeder ve yola devam eder boş konuşmaz değerli bir insan olur.. o kadar donanımlı yaratılmışız ki halbuki insan ne ederse kendine eder değersizleştirir aklını iradesini zayıflatır içindeki cevheri eritir sonra kendini bomboş hisseder üzülür umudu kırılır ve bütün dünya dertlerini kendi üzerine kendi yükler batağa girer yok olur...... ben otuzlu yaşa girince sudan çıkmış balığa dönmüştüm çok üzgündüm kendime çok yüklendim geçmişimden çok pişmandım boş yaşamıştım çünkü lisansı bitirdik ama rahata düşkünlüğümden dolayı kendimi geliştirmemiştim 30 lu yaşlarda kafama dank dedi iş hayatım yoktu çok zor toplandım şimdi hayata tutunmaya çalışıyorum fakat alışkanlıklarım beni hiç bırakmıyor bak 8 kiloyu veremedim irade sıfır çok rahata düşkünüm taviz veremiyorum Allah cellecelelüh beni affetsin bana verdiklerini kullanamıyorum. sen şu an güzel yerindesin tutunmuşsun mavli.. seninde diğer potansiyel genç kardeşlerimizin de yolunuz her daim açık olsun ....

yeni yaşıınnn kutlu olsuuunnnnn :KK200::KK200::KK54::KK54::KK54:
teşekkür ediyorum hilalcim:KK37:
selamlar arkadaşlar
bayramınız mubarek olsun ilk başta...
hilalcim iyi gidiyorsun bayramı da ucuz atlatmışsın ...
mavli yeni yaşın hayırlı olsun hep mutlu ve umutlu ol..Allahü teala şu dünya hayatında herkese bir pozisyon vermiş.hiçkimse boşuna yaratılmamış görevler ve sorumluluklar yüklemiştir...herkes kendindeki cevheri keşfeder ve yola devam eder boş konuşmaz değerli bir insan olur.. o kadar donanımlı yaratılmışız ki halbuki insan ne ederse kendine eder değersizleştirir aklını iradesini zayıflatır içindeki cevheri eritir sonra kendini bomboş hisseder üzülür umudu kırılır ve bütün dünya dertlerini kendi üzerine kendi yükler batağa girer yok olur...... ben otuzlu yaşa girince sudan çıkmış balığa dönmüştüm çok üzgündüm kendime çok yüklendim geçmişimden çok pişmandım boş yaşamıştım çünkü lisansı bitirdik ama rahata düşkünlüğümden dolayı kendimi geliştirmemiştim 30 lu yaşlarda kafama dank dedi iş hayatım yoktu çok zor toplandım şimdi hayata tutunmaya çalışıyorum fakat alışkanlıklarım beni hiç bırakmıyor bak 8 kiloyu veremedim irade sıfır çok rahata düşkünüm taviz veremiyorum Allah cellecelelüh beni affetsin bana verdiklerini kullanamıyorum. sen şu an güzel yerindesin tutunmuşsun mavli.. seninde diğer potansiyel genç kardeşlerimizin de yolunuz her daim açık olsun ....
sağol canım hepberaber azimle yılmadan başaracağız inşallah:KK68:

selam arkadaşlar bugün okullandım:KK47: mesleğimi seviyorum Elhamdülillah Rabbim hakkıyla uzun yıllar bu mesleği yapabilmeyi nasip etsin bana bazen çileden çıktığım, sabrımın tükendiği,gün sonunda boğazımın kanadığı, ayaklarımı tavana diktiğim, gecenin ikisine kadar sınav okuyup sabah namazında okumaya devam ettiğim olsa da tatilden sonra ilk günkü heyecanla öğrencilerimle buluşmak anlattıklarımı dikkatle dinlediklerini görmek çok güzel hayırlı verimli bir yıl olsun inşallah
Bugün diyetime bayram kaçamaklarından sonra geri döndüm en kısa zamanda kilocuklar gitsin artık:KK6: eve geldiğimde on bin adım olmuştu bile yinede lesliyle bir yarım saat yürürüm

selam arkadaşlar yoğun bir iş temposuna girdiğimden çok sık yazamıyorum diyetime devam ediyorum ama kilo vermiyorum nedenini bilmiyorum regl devam ediyor sebep oda olabilir sporumu çok yapamıyorum 10 bin adımı geçiyorum çünkü bütün gün ayakta dolanıyorum birde suyu işte içmeye vaktimde olmuyor çokda içemem zaten her tenefüs wc ye gitmeye vaktim olmuyor bu hafta böyle geçsin bakalım haftaya kilo verebilirim inşallah

selam arkadaşlar bugün kilo bildirim günümdü ama eve yeni geldim sabahki kilom 63.6 idi bu hafta yoğunluktan çok dikkat edemedim sadece 200 gr verebildim IMG_20151002_065247-1.jpg hayırlı geceler

Merhaba bende 163 Cm boy 66.3 kilo ağırlığa sahibim hedefim 55 olmak öğretmenim yarışmacı arkadaşlara başarılar diler beni de aranıza almanızı umut ederim

Merhaba bende 163 Cm boy 66.3 kilo ağırlığa sahibim hedefim 55 olmak öğretmenim yarışmacı arkadaşlara başarılar diler beni de aranıza almanızı umut ederim
Hoşgeldin sevgili meslektaşım :KK37: bana katılmana çok mutlu olurum sık sık buraya yaz olurmu! şubat tatiline kadar 55 olma hedefimde beraberce verelim kiloları inşallah:KK55::KK55::KK5:

hahahah cok tatlı yazmışsın :KK68::KK68:

Back