• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68 den 55'e Mavli'nin günlüğü

Rabbim bugünü hayırlı bir gün eylesin artık şehit haberleri dursun inşallah!

Hoşgeldin arkadaşım azimli olursak başaracağız inşallah!

selam arkadaşım iniş çıkışlarım oldu bu ara sabah 65,2 çıktım bende bayrama 62 hedefledim ama çok yavaş veriyorum büyük ihtimal olmayabilir sen ne durumdasın? 17 sinde kontrolüm var bakalım diyetisyen ne diycek
Ben de 65 kiloyum canım. Bayrama kadar 3 kilo gitse iyiydi. Bakalım. Diyetisyenin asıl neler diyecek önemli olan bu.

Ben de 65 kiloyum canım. Bayrama kadar 3 kilo gitse iyiydi. Bakalım. Diyetisyenin asıl neler diyecek önemli olan bu.
Sabah tartıldım moralim bozuldu 65,4 çıktım anlamadımki niye vereceğim yerde alıyorum bakalım perşembeye kaç olacağım

Sabah tartıldım moralim bozuldu 65,4 çıktım anlamadımki niye vereceğim yerde alıyorum bakalım perşembeye kaç olacağım
benmimde öyle oluyo arada takma canım

benmimde öyle oluyo arada takma canım
Aslında çok takmamaya çalışıyorum ama yinede sinir oluyorum İki gündür evden çıkmamıştım ondan galiba perşembe 65 in altına inmek istiyorum bugün yediklerime daha dikkat edicem

bende okula döndüm tartımı getrmedm gelrken 62,6 idm bi hafta snra evde tarılcam bana da süpriz olcak sonuc

bende okula döndüm tartımı getrmedm gelrken 62,6 idm bi hafta snra evde tarılcam bana da süpriz olcak sonuc
öğrencimisin hilalcim? iyi hadi ev yakın heralde haftaya gittiğine göre çokça kilo verirsin inşallahda tam süpriz olur:KK73:

Evet canm ogrenciyim bayram haftasi geldigi icn bende eve kacicam tekrar

günaydın mavli gidişatın iyi verirsin inşallah hiç strese gerek yok.hilalcim hangi bölümdesin..
obur arkadaşınız ben 63 kiloyu bulmuş durumdayım. hemen vermem gerek 8 kiloyu çünkü 3. çocuk planı var aklımızda bugünden itibaren fazla kilolarla hamiş olmak asla istemiyorum kendinize iyi bakın

günaydın mavli gidişatın iyi verirsin inşallah hiç strese gerek yok.hilalcim hangi bölümdesin..
obur arkadaşınız ben 63 kiloyu bulmuş durumdayım. hemen vermem gerek 8 kiloyu çünkü 3. çocuk planı var aklımızda bugünden itibaren fazla kilolarla hamiş olmak asla istemiyorum kendinize iyi bakın
İnşallah arkadaşım sabah tartıldım 200 gr daha almışım diyetimi bozmadımda niye böyle oluyor anlamadım ,...... 3. Çocuk istiyorsun ve 63 kilosun maşallah ben hiç çocukla bu kilodayımo_O karar verdim akşam yemeği fazla geliyor oyüzden 19 da değil 18de sadece yoğurt ve meyve yiyeceğim ve yeşil çaya başlıyacağım:KK6:

Selam arkadaşlar 3 gündür kilo verememem üzerine listemde kendim bir değişiklik yaptım bugün akşam yemeğimi 18 de yedim ve 21 deki meyve ve yoğurdu yemiycem bakalım sabah durum ne olacak öğlen yemekten sonra yarım saat lesliyle yürüdüm şimdi beşi bir yerde çayımı içiyorum birazdan yarım saat daha lesliyle yürüyeceğim sonrada cilt sorunlarım için dün başladığım lavanta küründen çayımı içip yatacağım umutluyum inşallah yarın 100 gr da olsa vermiş olurum

canım bu kadar kafaya takma vücut gecici bir direnc geliştirmiş olablr kırılır illaki sen yemeğe aynen devam et sporunu sık yapmaya calıs bu durumu kontrolde diyetisyene anlat ben haftalık yazıyrm mesela ona bakıyo bu hafta böyle oldu dersin ama stres yapma vücut kilitlenir valla

canım bu kadar kafaya takma vücut gecici bir direnc geliştirmiş olablr kırılır illaki sen yemeğe aynen devam et sporunu sık yapmaya calıs bu durumu kontrolde diyetisyene anlat ben haftalık yazıyrm mesela ona bakıyo bu hafta böyle oldu dersin ama stres yapma vücut kilitlenir valla
vericeğim yerde alınca stres yaptım gerçektende moral desteğin için çok sağol inan çok faydası oluyor:KK19:
kontrole daha bir hafta var almaya devam etmemek için bu yöntemi deneyeyim dedim çünkü ben normalde de akşam yemeğimi 17-18 gibi yerdim diyetisyene de söylemiştim akşam yemek yemeyi sevmiyorum acıkmıyorum zaten diye o yinede ye dedi akşam yemek yiyince şişkinlik oluyor bir kaç gün deneyeyim kontrole gidince diyetisyenede söylerim ben böyle yaptım diye

vericeğim yerde alınca stres yaptım gerçektende moral desteğin için çok sağol inan çok faydası oluyor:KK19:
kontrole daha bir hafta var almaya devam etmemek için bu yöntemi deneyeyim dedim çünkü ben normalde de akşam yemeğimi 17-18 gibi yerdim diyetisyene de söylemiştim akşam yemek yemeyi sevmiyorum acıkmıyorum zaten diye o yinede ye dedi akşam yemek yiyince şişkinlik oluyor bir kaç gün deneyeyim kontrole gidince diyetisyenede söylerim ben böyle yaptım diye

ne demek canım moral hepimize lazım :) bende aksam cok acıkmıyrm ama gündüz canım yemek istiyo

Günaydın:KK37: hiç acı haber duymadığımız huzurlu bir gün olması duası ile:KK68:
sabah tartıldım 65 çıktım:KK3: yarın tartı günüm inşallah böyle devam ederde 64lü rakamları görürüm

Günaydın:KK37: hiç acı haber duymadığımız huzurlu bir gün olması duası ile:KK68:
sabah tartıldım 65 çıktım:KK3: yarın tartı günüm inşallah böyle devam ederde 64lü rakamları görürüm
sabah sabah ne güzel dua bu böyle amin inşallah diyorum yürekten :KK200: bebeğim sen her gün mü tartıya çıkıyorsuno_O

sabah sabah ne güzel dua bu böyle amin inşallah diyorum yürekten :KK200: bebeğim sen her gün mü tartıya çıkıyorsuno_O
evet canım hergün tartılarak yediklerimi ona göre ayarlıyorum bazıları hergün tartılmanın iyi olmadığını söylüyor ama herkesin yöntemi farklı ben böyle daha rahatım

selam mavli bende sendenim hergün tartılırım.. regli dönemi falan girdiysen vücut su tutarmış. bazı günler kilo verememen normal bence ama mesela benim gibi günde bir kilo alırsan bu kalorili yediğinin işaretidir.. bence doktorunun verdiği listeden şaşma. vücut alarm durumuna geçti mi metabolizma yavaşlıyor ve kilo vermiyormuş.. inşallah hepimiz umduğumuz gelişmeleri elde ederiz tabi sağlığımızdan olmadan saçlar dökülmeden yüzümüz çökmeden...

kendime verdiğim sözleri yerine getirememek ne kadar acı ama mutsuz olmakta çok kötü.. siz diyetisyen gözetiminde istikrarlı devam ediyorsunuz ben ise boştayım önümde sınırsız alternatifim var diyet konusunda neyse bende bir yere olta atayım dedim Ayça kayayı buldum bir ayda sekiz kilo verdiren diyeti var çok hoşuma gitti hemen dün listeyi yazdım astım dolaba bakalım sıkayım dişimi diyorum,,, her sabah bir önceki günün sonucunu yazacağım.bakalım çok umutluyum...

(alıntıdır)

İç hastalıkları ve obezite uzmanı Dr.Ayça Kaya ayda 8 kilo verdiren doyururcu ve tamamen besleyici diyet listesi verdi.Bu liste ile haftada 2 kilo,ayda ise 8 kilo verdireceğini söyledi.

8 kilo veridiren diyet listesi:

Kahvaltı:

• 1 dilim çavdar ekmeği
  • 1 kibrit kutusu kadar peynir(yada haşlanmış yumurta)
  • tere,maydonoz,roka,domates gibi
  • şekersiz çay
Ara öğün:

Eğer acıkırsanız yogurt yiyebilirsiniz.

Öğlen:

• Bol salata
  • köfte(yada tavuk)
  • yogurt
Ara öğün:(ikindi)

Yağsız bir tost, ayran ve bir portakal.

Akşam:

• 1 dilim ekmek
  • sebze yemegi(6 yemek kaşığı kadar)
  • 1 kase çorba
  • yogurt
  • Salata
Ara öğünlerde:

kuru erik(3 tane kadar),8-10 adet badem,sütlü kahve

gün içinde 1.5 litre su iki bardak yeşil çay

egzersiz olarakta hergün:
30 Day Shred
8 min abs
30 Minutos de Aeróbica

yok 30 dk aerobik az önce yaptım dizlerime çok yüklendi devamlı hopla zıpla onu listeden çıkardım bana uymadı.onun yerine ebru şallı 21 günde yağlarınızdan kurtulun yapacağım.

ben çok önceden indirdim bu videoyu bilgisayarıma yukarıdaki kopyala yapıştır bozukmuş kusura bakmayın düzgünü burada yapacak olanlar için

Back