68 den 55'e Mavli'nin günlüğü

arkadaşlar biraz önce leslinin aşağıda linkteki interval videosunu yaptım çok zevkli bu arada interval antreman neymiş onuda merak edip baktım bir hızlı bir yavaş yapılan egzersizde vücut şaşırtılıyor ve yağ yakımı çoğalıyormuş daha uzununuda bulursam yapacağım
www.youtube.com/watch?v=BlEVVzbwnQI

Bi ara bende bakaym ona

Gunaydnlar :) kismetse bugun spora gidicem hareketsiz kaldm sinav haftam basladi da, buldugum her firsatta spor yapicam

Mavlicim 67 oldum bende yetişiyorum sana ona göre

Gunaydnlar :) kismetse bugun spora gidicem hareketsiz kaldm sinav haftam basladi da, buldugum her firsatta spor yapicam
sınavların ne çabuk başladı ben hem öğretmen hem öğrenci olduğumdan sürekli ders çalışıyorum kasımda önce öğrencilerimin sınavlarını yapıp sonrada kendi sınavlarıma gireceğim dersten beynim dumur oluyor bazen Rabbim zihin açıklığı ve başarı nasip etsin hilalcim

Mavlicim 67 oldum bende yetişiyorum sana ona göre
evet canım sen hızlısın maşallah ben sindire sindire veriyorum kiloları çok yoğunum ama ara ara napıyosun diye sayfana bakıyorum takipteyim

bizim üni 9 eylülde açılmıştı o yüzden erken basladı

aboovvv ben sayfaya pazertesiden beri yazmamışım hiç farketmedim
öncelikle Hicri yeni yılımız mübarek olsun arkadaşlar Rabbim yeni yılımızda ömrümüzü sağlık,huzur,başarı ve mutlulukla bereketlendirsin
bugün oruçtum 5 de sahurumu domates salatalık bir yumurta ile yaptım akşam 19 da 1 tabak kara lahana sarması 2 kase şehriyeli soğuk ayran çorbası yedim çok acıkmıştım da şimdi 2 mil lesli yapacağım yarın diyetisyen kontrolüm var ama işimden dolayı gidemeyebilirim hayırlı geceler

Rabbim kabul etsin inşallah duaların hepsine kocaman bi amin diyorum ekleme yapayım bol eksili hedefimize ulaşabileceğimiz bir yıl nasip etsin

selam arkadaşlar dün akşam çıkışta diyetisyene gittim bu ay çok az kilo vermişim bir daha ki ay bir deftere yediklerimi gün gün yazmamı neden kilo veremediğime bakacağını söyledi yazmaya hiç niyetim yok doğrusu bu ay kilo çok vermedim ama kalçadan 5 santimden fazla inceldim büyük ihtimal bir dahaki ay gitmeyeceğim diyetisyene iş saatlerimde uymuyor zaten neyse kendimce çözümler bulup metabolizmamı hızlandırmak için araştırma yaparken bir çay buldum hoşuma gitti yarın malzemeleri alıp deneyeceğim tarifini sizlerlede paylaşayım deneyenler çok memnundu
Metebolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama çayı için Malzemeler

• Yarım limon
  • Küçük bir parça zencefil ( 1 limonun çeyreği kadar olsun )
  • 8 veya 10 tane Karanfil
  • 2 çubuk Tarçın
  • 5 su bardağı su
  • Çeyrek demet maydanoz
  • isteğe göre bir kaç dilim yeşil elma
Metebolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama çay Nasıl Yapılır
  • Limonu zencefili yıkayın bir kaç parçaya kesin tencereye alın üzerine suyu tarçını ve karanfili koyup ocağa alın kaynamaya başladıktan sonra bir iki dakika kaynatın üzerine yıkanmış maydanozu ekleyin 3 dakika daha kayatın ocaktan ve ilk sıcaklığı çıkınca her yemekten 15 dakika ve ya yarım saat önce büyük bir bardak için bu karışımı günde bir defa yapmanız yeterli,Her gün taze olarak yaparsak Allahın izni ile faydasını göreceksiniz.
  • Bu çayı günde 3 defa her yemekten 15 dakika veya yarım saat önce aç karnına büyük kupa bardaklardan 1 bardak içilecek isteğe göre kalanı akşam içilebilir.
  • Maydanozun kilo vermeye faydası Metebolizmayı hızlandırır, İdrar söktürücü, göbek yağlarını eritmeye faydalı,Şişliği alma fazla suyun atılmasını sağlar,
  • Limonun kilo vermede faydası Zayıflamaya yardımcı,Yağ yakıcı,İdrar söktürücü,iltihabı önleyici,Kan şekerini düzenleyerek tokluk hissini verir,
  • Tarçının kilo vermeye faydası tok tutmaya yardımcı,kan şekerini düzenleyerek kilo vermeye yardımcı olur,
  • Karanfil tomurcukalarının kilo vermeye faydası gaz söktürücü,mide bulantısını bastırır,ağız kokusuna yok eder,kusmaları önler.
  • Zencefilin kilo vermeye faydası metebolizmayı hızlandırır,tok tutmaya yardımcı,İştah kesici yağ yakımını kolaylaştırı

Bu arada önceden kilo bildirimlerimi cuma günleri yapıyordum ama sabah 7.30 da evden çıktığımdan zor oluyor artık cumartesi yapacağım yarın bakalım kaç kilo olacağım

bende yarın yapacağım

evde elma ve zencefil yok ama diğerlerini kaynatıp içtim güzel ferahlatıcı bir tadı var hilalcim

canım benim zencefilim yok bende pratik olarak sey yaptım sabah kalkınca ac karnına limonlu su ictm 10- 15 dk sonra wc ye gitmemi sağladı

benim icin günün en anlamlı olayııı tartıda 60.8 cıkmammmmmm

kac haftadan beri beklediğim seydi gecen hafta 61.5 tm simdi 60.8 sanki 61 yapışmıtı üstüme çok mutluyuuummm

60 ları gördüm asıl hedef 59 ilk olarak, darısı başınızaaa

Günaydııııınn!!!
artık cumartesi günleri tartı günüm ve bugün ilk güne 62 leri görerek giriyorum Elhamdülillah

Gözün aydın hilalcim ayrıca kocamaaaaan tebriklerartık 50li rakamlardasın süper hemen arkandan geliyorum bendede aynı durum vardı kaç haftadır 63 den aşağı inememiştim sabah çok sevindim

bende senin icin cok sevindim aynen pesimdesin geliyorsun az kaldı
50 li sayı görmek istiyorum

dr a da soralım ya kontrolde böyle kilo verme durursa napmalıyız diye vücudu aktive etcek bsey var mı diye

bu arada masallah da diyelm Allah bozmasın

Hayırlı pazarlar arkadaşlar
nette şu tabloyu rastladım
kadınlar için boy ve yaşa göre ideal kilo tablosu diyor tabloya göre ben 59 olmalıymışım diyetisyen 55 demişti bana beni genç gördü heralde :)

Bana 50 demişti burda da 51 bir fark yok :)

selam ben yoğunluktan uğrayamıyorum ama diyetimi bırakmadım düşe kalka ağır ağırda olsa devam ediyorum yılbaşına kadar 4 kilo verim 50li rakamlarla yeni yıla girmeyi planlıyorum inşallah hayırlı geceler

Gercekten yeni yila 50 lirakamlarla girmek super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…