Mavlicim 67 oldum bende yetişiyorum sana ona göreselam arkadaşlar bugün tartı günümdü sabah tartıldım ama sabahın nurunda evden çıktığımdan ancak paylaşabiliyorum nerdeyse hiç veremedim diyebilirim Eki Görüntüle 1652252 200 gr hiç yoktan iyidir diyorum yine 3 haftadır düzgün kilo veremiyorum çok yorulduğumdan pek yürüyüş yapamıyorum suyuda fazla içemedim heralde bu sebeple kilo veremedim diye düşünüyorum çünkü yediklerimde kaçamak yapmadım
yine benden iyisin canım 500 gr ayda iki kilo diyetisyenim en sağlıklısının bu kadar olduğunu söylemişti ben ona bile razı oldum son günlerde
sınavların ne çabuk başladı ben hem öğretmen hem öğrenci olduğumdan sürekli ders çalışıyorum kasımda önce öğrencilerimin sınavlarını yapıp sonrada kendi sınavlarıma gireceğim dersten beynim dumur oluyor bazen Rabbim zihin açıklığı ve başarı nasip etsin hilalcimGunaydnlar :) kismetse bugun spora gidicem hareketsiz kaldm sinav haftam basladi da, buldugum her firsatta spor yapicam
evet canım sen hızlısın maşallah ben sindire sindire veriyorum kilolarıMavlicim 67 oldum bende yetişiyorum sana ona göre
sınavların ne çabuk başladı ben hem öğretmen hem öğrenci olduğumdan sürekli ders çalışıyorum kasımda önce öğrencilerimin sınavlarını yapıp sonrada kendi sınavlarıma gireceğim dersten beynim dumur oluyor bazen Rabbim zihin açıklığı ve başarı nasip etsin hilalcim
Rabbim kabul etsin inşallah duaların hepsine kocaman bi amin diyorum ekleme yapayım bol eksili hedefimize ulaşabileceğimiz bir yıl nasip etsinaboovvv ben sayfaya pazertesiden beri yazmamışım hiç farketmedim
öncelikle Hicri yeni yılımız mübarek olsun arkadaşlar Rabbim yeni yılımızda ömrümüzü sağlık,huzur,başarı ve mutlulukla bereketlendirsin
bugün oruçtum 5 de sahurumu domates salatalık bir yumurta ile yaptım akşam 19 da 1 tabak kara lahana sarması 2 kase şehriyeli soğuk ayran çorbası yedim çok acıkmıştım daşimdi 2 mil lesli yapacağım yarın diyetisyen kontrolüm var ama işimden dolayı gidemeyebilirim hayırlı geceler
evde elma ve zencefil yok ama diğerlerini kaynatıp içtim güzel ferahlatıcı bir tadı var hilalcimbende yarın yapacağım
evde elma ve zencefil yok ama diğerlerini kaynatıp içtim güzel ferahlatıcı bir tadı var hilalcim
Gözün aydın hilalcim ayrıca kocamaaaaan tebriklercanım benim zencefilim yok bende pratik olarak sey yaptım sabah kalkınca ac karnına limonlu su ictm 10- 15 dk sonra wc ye gitmemi sağladı
benim icin günün en anlamlı olayııı tartıda 60.8 cıkmammmmmm
kac haftadan beri beklediğim seydi gecen hafta 61.5 tm simdi 60.8 sanki 61 yapışmıtı üstüme çok mutluyuuummm
60 ları gördüm asıl hedef 59 ilk olarak, darısı başınızaaa
Günaydııııınn!!!
artık cumartesi günleri tartı günüm ve bugün ilk güne 62 leri görerek giriyorum Elhamdülillah
Eki Görüntüle 1660061
Gözün aydın hilalcim ayrıca kocamaaaaan tebriklerartık 50li rakamlardasın süper hemen arkandan geliyorum bendede aynı durum vardı kaç haftadır 63 den aşağı inememiştim sabah çok sevindim
yaş küçüldükçe kilo azalıyor hilalcim benim yaş kemale erdi 4 kilo daha almama izin vermişlerBana 50 demişti burda da 51 bir fark yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?