- 1 Haziran 2009
- 1.876
- 228
- 688
selam arkadaşlar ancak işim bitti ve buraya gelebildim Bugün grip oldum çok fenaydım bir ateş basıyor bir soğuk burnum akıyor ağzımın tadı yok tansiyonum düşüyor ekrana bakınca başım dönüyor nasıl kaptım şifayı bilmiyorum yorgunluklada zor geçiyor ama size cevap yazmamak ayıp olurdu
maşallah nerdeyse 30 kilo vermişsin diyette ustamızsın arkadaşımAh kuzum ben bu yolda yeni değilim 95 ten indim şimdi 66 yım hedefime ulaşmaya az kaldı vazgeçmek gibi bir kötülüğü kendime yapmıycam dalga konusu olduğum yettide arttı
bu koşu bandı heralde hiç kullanmadığımdan pek anlayamadım ama spor olduğuna göre iyi birşey tartıya sevineceksin inşallahEki Görüntüle 1648080
Bugunki spor haftada 3 gun boyle yapmayi planliyrm ben 5 dk daha yaptm burdakine ek olarak cuma gunu tarti beni sevndrsn istiyoruummmm
güzel bir menü buarada hurmayı hatırlattığın iyi oldu bi dahakine ara öğünde kayısı yerine hurma alayım çok severim ve faydalıİnşallah canım hedefine kısa sürede ulaşırsın bende menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bi dilim tahıllı ekmek çay ara armut öğle zeytinyağlı ıspanak yemeği makarna yoğurt ara 3 hurma 1 bardak süt 1 küçücük muz akşam zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt olacak tabi bol bolda su
senin utandığın kiloya daha düşemedim canım hadi başla artık şimdiden öndesin bileEki Görüntüle 1648345 selamlar canlar
İşte utancım sabah aç karina çekildim. inşallah veririm tez zamanda.tabi sizlerde
Melrin tebrik ederim seni çok azimlisin.hilal bu maratonda birinci olcak bak gorun.ben sonuncu olmaya razıyım yeterki vereyim kiloları. Kendimi kandirmaktan nefsime yenik düşmekten sıkıldım herkes kendine ne ederse kendi kendine off offfff