• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68 den 55'e Mavli'nin günlüğü

Kendi kendime de listeden kısmak istemiyorum açıkcası inşallah atlatırım bu durumu

günaydın benimde kilo 63.5 kadar çıktı sonra 61 e indim hafta sonu diyeti bıraktım şu an 62 yim. hilalcim nedense kaç senedir ben 60 dan aşagıya inemedim tıkanma noktasını geçersen inanıyorum aşağı hızla düşersin.. bu hafta devam edelim hep birlikte direnelimo_Oo_O

günaydın benimde kilo 63.5 kadar çıktı sonra 61 e indim hafta sonu diyeti bıraktım şu an 62 yim. hilalcim nedense kaç senedir ben 60 dan aşagıya inemedim tıkanma noktasını geçersen inanıyorum aşağı hızla düşersin.. bu hafta devam edelim hep birlikte direnelimo_Oo_O

Azimle devam baska care yok

selam arkadaşlar kusura bakmayın burayı baya boşladım yarın tartı günüm ama akşam gezmesine gittim ve ikramlardan yedim bakalım yarın kaç çıkacağım bu hafta genel olarak dikkat ettim haftanın başında diyete yeni başlıyormuş gibi oldum zorlandım şimdi alıştım tekrar kilo vermeye başlarım inşallah
selam canım geç bir cevap oldu ama inşallah bu hafta verebilmişsindir yarın buraya yaz muhakkak
hayırlı geceler Allaha emanet:KK36:

canım gecenin ikisinde ben mi aklına geldim hatırlanmak güzel.. 62.2 yine aynı kilolarda ben bu hafta biraz bıraktım kendimi çoğu kimsede var böyle neden oluyor anlamadım neyin etkisi.. aman canım sen kiloda yukarı cıkma biz arkandayız zaten hep beraber güme gideriz.. bende biraz kilo verdim mi gevşeme oluyor nedense .. gelecek hafta bakalım inşallah veririz az bişey kaldı ha gayret sevgili arkadaşım sende Cenabı Allah'a emanetsin...

IMG_20151114_100926-1.jpg Selam arkadaşlar hayırlı haftasonları herkese iki hafta sonra azda olsa düşüşe geçen kilomla buradayım bu hafta diyete geri dönmeye çalıştım inşallah azimle devam edeceğim
canım gecenin ikisinde ben mi aklına geldim hatırlanmak güzel.. 62.2 yine aynı kilolarda ben bu hafta biraz bıraktım kendimi çoğu kimsede var böyle neden oluyor anlamadım neyin etkisi.. aman canım sen kiloda yukarı cıkma biz arkandayız zaten hep beraber güme gideriz.. bende biraz kilo verdim mi gevşeme oluyor nedense .. gelecek hafta bakalım inşallah veririz az bişey kaldı ha gayret sevgili arkadaşım sende Cenabı Allah'a emanetsin...
canım arkadaşım burada yazan tüm arkadaşlarımın yorumları benim için çok değerlidir gece yarısı bile olsa cevaplamaya çalışırım seninde burda bana destek olan güzel yorumlarını okuyunca mutlu oluyorum iyi dileklerin için çok teşekkürler hep beraber vereceğiz bu kiloları inşallah

Son düzenleme:
Bende sabah tartildim seninle ayni kilodayim

hayırlı akşamlar arkadaşlar sınav maratonu başladı kafamı derslerden sınavlardan kaldıramıyorum sınavlar bittimide okuma faslı başlar bu iki hafta böyle gider inşallah kilo almam

İyi akşamlar canım kolaylıklar dilerim..mesguliyet fazla oldumu insan yemeyi içmeyi unutuyor bazen bak ben evdeyim istediğim zaman yemek yiyorum kilo alıyorum..sen daha verirsin bence yoğunluktan...

İyi akşamlar canım kolaylıklar dilerim..mesguliyet fazla oldumu insan yemeyi içmeyi unutuyor bazen bak ben evdeyim istediğim zaman yemek yiyorum kilo alıyorum..sen daha verirsin bence yoğunluktan...
canım stres olduğunda yemek yiyen cinsdenim :rolleyes::KK23: dışarda dolaşsam dediğin gibi yemek yemeyi unuturum
gece yarısına kadar soru hazırla sonra bunları oku derste " hocam sınavda çıkacakların altını çizdirin" " hocam şu konuyu bir daha anlatın" diye ders aşkıyla yanan öğrencilerime :) sabahtan akşama kadar boğaz yara olana kadar konuşunca her tenefüs bişeyler atıştırmak durumunda kalıyorum ondan inşallah almam diyorum ama dediğin kesinlikle doğru bende evde oturduğumda aburcubura sarıp sürekli bişeyler yiyorum Rabbim yardımcımız olsun

selam arkadaşlar bugün tartı günüm olmasına rağmen kilomu paylaşmadım tahmin edeceğiniz gibi yüzüm yok paylaşmaya o yüzden ama burayı unuttuğumu zayıflama hedefimi bıraktığımı düşünmeyin devam ediyorum bu hafta sınavlarıda bitirdimmi biraz rahatlıyorum sonra akşam lesliyle yürüyüşlerime uzun bir aradan sonra başlayacağım inşallah
veee kilomuda yazayım tam olsun artık 61,8 :KK61::KK61::KK61:

selam arkadaşlar uzun zaman olmuş buraya yazmayalı geçen hafta sitedeki sıkıntı yüzünden yazamamıştım bu hafta yazayım sınavlarım bitti yoğunluk azaldı inşallah bu gün sabah tartıda 60.8 dim.iki ileri bir geride olsa devam ediyorum inşallah sizde durumlar nasıl?

2015-12-05 13.24.10.jpg
Aynı kilodayız canım ne güzel ama bugün yine tutamadım kendimi kilo almisimdir kesin.hafta başı tam gaz devam.

Eki Görüntüle 1709021
Aynı kilodayız canım ne güzel ama bugün yine tutamadım kendimi kilo almisimdir kesin.hafta başı tam gaz devam.
aaa ne güzel tevafuk arkadaşım aynı kiloda olmamız:KK5: inşallah ilk koyduğum hedefi tutturup yılbaşına 60ın altında girerim normalde 25 günde verebilmem lazım ama ben bir alıp bir vere vere ne olacağını bilemiyorumo_O

İnşallah canım zaten şu ellileri bi görduk mu bitti bu iş bence.gerisi çorap sökügü.
Canım sen nerden nereye geldin üzülme yakındır sevinçli günler.

Back