maşallah nerdeyse 30 kilo vermişsin diyette ustamızsın arkadaşımAh kuzum ben bu yolda yeni değilim 95 ten indim şimdi 66 yım hedefime ulaşmaya az kaldı vazgeçmek gibi bir kötülüğü kendime yapmıycam dalga konusu olduğum yettide arttı
bu koşu bandı heralde hiç kullanmadığımdan pek anlayamadım ama spor olduğuna göre iyi birşey tartıya sevineceksin inşallahEki Görüntüle 1648080
Bugunki spor haftada 3 gun boyle yapmayi planliyrm ben 5 dk daha yaptm burdakine ek olarak cuma gunu tarti beni sevndrsn istiyoruummmm
güzel bir menü buarada hurmayı hatırlattığın iyi oldu bi dahakine ara öğünde kayısı yerine hurma alayım çok severim ve faydalıİnşallah canım hedefine kısa sürede ulaşırsın bende menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bi dilim tahıllı ekmek çay ara armut öğle zeytinyağlı ıspanak yemeği makarna yoğurt ara 3 hurma 1 bardak süt 1 küçücük muz akşam zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt olacak tabi bol bolda su
senin utandığın kiloya daha düşemedim canım hadi başla artık şimdiden öndesin bileEki Görüntüle 1648345 selamlar canlar
İşte utancım sabah aç karina çekildim. inşallah veririm tez zamanda.tabi sizlerde
Melrin tebrik ederim seni çok azimlisin.hilal bu maratonda birinci olcak bak gorun.ben sonuncu olmaya razıyım yeterki vereyim kiloları. Kendimi kandirmaktan nefsime yenik düşmekten sıkıldım herkes kendine ne ederse kendi kendine off offfff
hıh şöyle azmet ve başla olay budur işte!!!!Eki Görüntüle 1648470 sevgili eşimin Laptop arka plana koyduğu resim tabi bana mesaj iceriyor. Yazık yüzüme söyleyemiyor. Kafama dank dedi.nefret ettim sarkan yaglarimdan rezil oldum cok acı. .
birinci olcam hadi bakalım çirkin kilolardan ilk kim kurtulacak.gaza gelelim çok lazım.
ha gayret devamGünaydın
Eki Görüntüle 1649736 dün egzersizde yaptım azda olsa.iyi gidiyor bu sefer olacak galiba.
Maşallah sanaGünaydın
Eki Görüntüle 1649736 dün egzersizde yaptım azda olsa.iyi gidiyor bu sefer olacak galiba.
Merhaba bende menümü anlatayım kahvaltıda az yağlı tavada yumurta peynir bi dilim salçalı ekmek şekersiz çay ara elma öğle yemeği zeytinyağlı taze fasulye bi dilim tahıllı ekmek ara 2 kurabiye yarım bardak süt akşam zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt olacak bol bol su
yine benden iyisin canım 500 gr ayda iki kilo diyetisyenim en sağlıklısının bu kadar olduğunu söylemişti ben ona bile razı oldum son günlerdeSabah tartldim 61,5 cktm gecen hafta 62 gelmstm
Vuct bayramda aldgi kiloyu pek vermek istemiyo aradan 2 hafta gecmeainw ragmen, bu hafta 2 kez gidebldm spora daha cok gtmeye caliscam
tekrar hızlanacağız inşallah hilalcim benim bugün 50. günüm oldu diyette ve itiraf ediyorum biraz yemeklerde kaçamak yaptım yarın son hız diyete devamama insan daha fazlasını istiyo gecen ay 15 gün 2,5 kilo vermiştim yine o performansı arıyrm ama vücut orda bi atağa gecmişti demekki
hoşgeldin canım uzun zaman oldu sayfama uğramayalı nasıl gidiyor kilo almamışsın son yazdığından beri 1 kilo gitmiş gibi regl döneminde biraz fazla çıkman normal kaçamakları abartmazsan bişey olmaz kolay gelsinkızlar merhabaa uzun süre ben yoktum bi geleyim bakayım dedim bu arada 62. 7 oldum 59 a az kaldı gecenin 1 inde 2 sinde piko kekstar ve cocostar la bi nostalji yapıp sabah uyanır uyanmaz limonlu kek ve çokonat yedim bunlar ilk kaöamaklarım ama regl yüzünden olduğunu düşünüyorum ve sabah 63.5 çıktım yediklerimden dolayıdır dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?