68 den 55'e Mavli'nin günlüğü

selam arkadaşlar ancak işim bitti ve buraya gelebildim Bugün grip oldum çok fenaydım bir ateş basıyor bir soğuk burnum akıyor ağzımın tadı yok tansiyonum düşüyor ekrana bakınca başım dönüyor nasıl kaptım şifayı bilmiyorum yorgunluklada zor geçiyor ama size cevap yazmamak ayıp olurdu
Ah kuzum ben bu yolda yeni değilim 95 ten indim şimdi 66 yım hedefime ulaşmaya az kaldı vazgeçmek gibi bir kötülüğü kendime yapmıycam dalga konusu olduğum yettide arttı
maşallah nerdeyse 30 kilo vermişsin diyette ustamızsın arkadaşım

Eki Görüntüle 1648080
Bugunki spor haftada 3 gun boyle yapmayi planliyrm ben 5 dk daha yaptm burdakine ek olarak cuma gunu tarti beni sevndrsn istiyoruummmm
bu koşu bandı heralde hiç kullanmadığımdan pek anlayamadım ama spor olduğuna göre iyi birşey tartıya sevineceksin inşallah

güzel bir menü buarada hurmayı hatırlattığın iyi oldu bi dahakine ara öğünde kayısı yerine hurma alayım çok severim ve faydalı

senin utandığın kiloya daha düşemedim canım hadi başla artık şimdiden öndesin bile

sevgili eşimin Laptop arka plana koyduğu resim tabi bana mesaj iceriyor. Yazık yüzüme söyleyemiyor. Kafama dank dedi.nefret ettim sarkan yaglarimdan rezil oldum cok acı. .
birinci olcam hadi bakalım çirkin kilolardan ilk kim kurtulacak.gaza gelelim çok lazım.

hıh şöyle azmet ve başla olay budur işte!!!!

Ardarda mesaj atmışiz geçmiş olsun arkadasim.hastalık çekmek zordur bilirim.belki yorgunluk tetiklemistir.
İyi geceler..
yarından itibaren ben geliyorum bomba gibi.......

[QUOTE="ilkkk, post: 42895483, member: 407905seriliyor mesaj atmışiz geçmiş olsun arkadasim.hastalık çekmek zordur bilirim.belki yorgunluk tetiklemistir.
İyi geceler..
yarından itibaren ben geliyorum bomba gibi.......[/QUOTE]
Sabah çıkıyorum soğuk öğlen sıcak akşam yine serinliyorbu havalar tam hastalık havası birde yorgunluk dediğim gibi iyice hasta etti gecenin bir yarısı uyanıp böyle sabah olmasını bekliyorum iki gecedir neyse çabucak iyileşirim inşallah senin karar verip başlamana çok sevindim canım hadi bismillah

selam arkadaşlar okuldan geldim ve yemek faslını bitirdim artık 17 de okuldan gelince akşam yemeğimi yiyorum bütün gün su içmeyi unutuyorum yarın evden şişemi götüreceğim şişeyi masada görünce aklıma geliyordu iki gündür gündüz sadece çay ve ayran içtim akşamları 750 ml su içtim

Bende suyu hep yanımda taşırım hem de ölçmüş oluyorum sürahiden içince az içtiğimi fark ettim

Günaydın
dün egzersizde yaptım azda olsa.iyi gidiyor bu sefer olacak galiba.

Merhaba bende menümü anlatayım kahvaltıda az yağlı tavada yumurta peynir bi dilim salçalı ekmek şekersiz çay ara elma öğle yemeği zeytinyağlı taze fasulye bi dilim tahıllı ekmek ara 2 kurabiye yarım bardak süt akşam zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt olacak bol bol su

Günaydın
Eki Görüntüle 1649736 dün egzersizde yaptım azda olsa.iyi gidiyor bu sefer olacak galiba.
Maşallah sana

çok çeşitli olmuş
benim bugünkü menüm
sabah
domat salatalık biber
yumurta
çökelek
çay
ara
2 k.kayısı
bir avuç badem
şekersiz sütlü kahve
öğle
1 kase nesfitli yoğurt
akşam
1 kase tarhana
6 kaşık yoğurt
5 adet ahlet meyvesi

Sabah tartldim 61,5 cktm gecen hafta 62 gelmstm
Vuct bayramda aldgi kiloyu pek vermek istemiyo aradan 2 hafta gecmeainw ragmen, bu hafta 2 kez gidebldm spora daha cok gtmeye caliscam

selam arkadaşlar bugün tartı günümdü sabah tartıldım ama sabahın nurunda evden çıktığımdan ancak paylaşabiliyorum nerdeyse hiç veremedim diyebilirim 200 gr hiç yoktan iyidir diyorum yine 3 haftadır düzgün kilo veremiyorum çok yorulduğumdan pek yürüyüş yapamıyorum suyuda fazla içemedim heralde bu sebeple kilo veremedim diye düşünüyorum çünkü yediklerimde kaçamak yapmadım
Sabah tartldim 61,5 cktm gecen hafta 62 gelmstm
Vuct bayramda aldgi kiloyu pek vermek istemiyo aradan 2 hafta gecmeainw ragmen, bu hafta 2 kez gidebldm spora daha cok gtmeye caliscam
yine benden iyisin canım 500 gr ayda iki kilo diyetisyenim en sağlıklısının bu kadar olduğunu söylemişti ben ona bile razı oldum son günlerde

ama insan daha fazlasını istiyo gecen ay 15 gün 2,5 kilo vermiştim yine o performansı arıyrm ama vücut orda bi atağa gecmişti demekki

ama insan daha fazlasını istiyo gecen ay 15 gün 2,5 kilo vermiştim yine o performansı arıyrm ama vücut orda bi atağa gecmişti demekki
tekrar hızlanacağız inşallah hilalcim benim bugün 50. günüm oldu diyette ve itiraf ediyorum biraz yemeklerde kaçamak yaptım yarın son hız diyete devam

Bende dun kacamaklar yaptm

kızlar merhabaa uzun süre ben yoktum bi geleyim bakayım dedim bu arada 62. 7 oldum 59 a az kaldı gecenin 1 inde 2 sinde piko kekstar ve cocostar la bi nostalji yapıp sabah uyanır uyanmaz limonlu kek ve çokonat yedim bunlar ilk kaöamaklarım ama regl yüzünden olduğunu düşünüyorum ve sabah 63.5 çıktım yediklerimden dolayıdır dimi

hayırlı pazarlar arkadaşlar
hoşgeldin canım uzun zaman oldu sayfama uğramayalı nasıl gidiyor kilo almamışsın son yazdığından beri 1 kilo gitmiş gibi regl döneminde biraz fazla çıkman normal kaçamakları abartmazsan bişey olmaz kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…