Selam mavlicim yeni kilon süper.Aramızda 2 kilo 300 gr kalmışhayırlı sabahlar
bugün kilo bildirim zamanı kilom 62.4 geçen haftadan 200 gr fazla çıktım fakat aslında kilo almadım çünkü geçen cumartesi okadar çıktığıma çok şaşırıp evin heryerinde tartılmıştım birgün önce 63 düm bir günde okadar kilo veremezdim zaten ertesi gün sabah tartıldığımda 62.8 çıktım yani gerçekte 400 gr verdim bile
selam arkadaşım sen hızlısın yetiştin bana maşallah resmini merakla bekliyorum ben ayda 2 kilo ancak verebiliyorum bu düzende gidersem şubat tatiline en iyi ihtimal 57 olacağım hedefim 55 ama yaza kadar bile yapabilirim bu diyeti çünkü hiç zorlanmıyorum her şeyin tadına bakıyorum ölçüyü kaçırmadan belkide o yüzden yavaş veriyorum ama memnunum halimden ilk hedef yılbaşına 60 altında girmekSelam mavlicim yeni kilon süper.Aramızda 2 kilo 300 gr kalmış
Baksana vermemiz gereken kilo insani ölçülere geldi bile. Bir gayret 5 kilo daha verdikmi harika olacağız.Gerisi keyfe keder...Bende 21 aralıktaki evlilik yıldönümü me hazırlanıyorum.Benim hesabımla olacak gibi hadi bakalım.O gün resmimi sana da göndericem zafer resmimiz olsun.
selam hilalcim büyük ihtimal onlara da tatildir ama sen yinede hastaneyi arayıp sor garanti olsunBende smdi spordan geldm pazartesi sali carsamba persembede gtcem Allah izinverirse cuma gunu kontrolum var normalde o zamana kadar aziick daha vereym
Bisey sormak istiyorum bu cuma gunu de tatil olduya benim doktorum askeri hastanede onlara da tatil olmus mudur bazi hususlarda devletle ayni degil ya askeri duzen o yuzden sordum
Her bünye farklı tabi ben çok severim bitki çaylarını rahatlatıcı oluyor gerçi bende gece içerim uykusuzluk problemim var keşke uykumu getirseböyle bitki cayları içince benim bi uykum geliyoki anlatamam kan şekerim düşüyo herhalde
ya tatil degildr umarım cnku baska bosluğum yok kontrol icin aralık sonnda gtcem tekrar olmadı telefnda bana liste yazck
hayırlı sabahlar
bugün kilo bildirim zamanı kilom 62.4 geçen haftadan 200 gr fazla çıktım fakat aslında kilo almadım çünkü geçen cumartesi okadar çıktığıma çok şaşırıp evin heryerinde tartılmıştım birgün önce 63 düm bir günde okadar kilo veremezdim zaten ertesi gün sabah tartıldığımda 62.8 çıktım yani gerçekte 400 gr verdim bile
MASSALLAH canim. ISALLAH geriside gelir
inşallah arkadaşlar kolaylıkla pes etmeden kilo vermeye devam ederim ve ederiz sarfansari yakın kilolardayız sen neler yapıyorsun kilo verebilmek içinMavli cim bende 68.7 den 55 e inmeye calisiyorum. Guncel kilom 63.5 gibi simdi.
Darisi kalan 8.5 kiloma
Diyet yapiyorum :)inşallah arkadaşlar kolaylıkla pes etmeden kilo vermeye devam ederim ve ederiz sarfansari yakın kilolardayız sen neler yapıyorsun kilo verebilmek için
çok doğru bir liste sarfansaricim ayrıca 2 dilim ekmek 60 a düşsen bile yemelisin kilo vermene yardımcı tabi çavdar ekmeği gibi ekmekler beyaz ekmek değil merak etme kilo vermen ara ara durabiliyor ama devam ettin mi kilo vermeye tekrar başlıyorsun kolay gelsinDiyet yapiyorum :)
3 ana ogun 2 ara ogun yiyorum
Saat 7 den sonra birsey yemiyorum
Ogunumde pilav yada patates varsa ekmek yemiyorum. Su an 2 ekmek yiyorum ogunlerimde ama 60 a dusunce tek ekmek.yiyecegim. cunku kilo vermem zorlaşicak gibi
çok sağol arkadaşım geçti elhamdülillah daha dikkatli olacağım artık havalar bir sıcak bir soğuk çabuk hasta ettiMavli geçmiş olsun.
amanın çok çıkmışDediğin havalar tehlikeli bizimde ufaklık hasta oldu atesi 41.7 cikti sok olduk çok şükür gecti.gorusmek üzere. .
hilalcim gördüğün gibi durumum daha kötü çünkü ben aldımGunaydinlar bayadir yazmadim
Bugun tartildim 61,1 im bu ay hep boyle vucut korumada kilo vermiyo Allahtan almiyoda ben napcam ya dr e gidemedm cunku secmden dolayi 30 unuda tatil ettklernden hastane kapaliydi
Dr kilo vermedysen ayni listeden devam et demisti
Ama vucut tikandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?