68 den 55'e Mavli'nin günlüğü

Hoşgeldin sevgili meslektaşım bana katılmana çok mutlu olurum sık sık buraya yaz olurmu! şubat tatiline kadar 55 olma hedefimde beraberce verelim kiloları inşallah
Hoşbuldum Bende aynı düşüncedeyim Şubat tatilinde hedefime ulaşmış olacağım 60 ın altına bi düşsek Allahın izniyle kolay olacak arkandayım arkadaşım

Hoşbuldum Bende aynı düşüncedeyim Şubat tatilinde hedefime ulaşmış olacağım 60 ın altına bi düşsek Allahın izniyle kolay olacak arkandayım arkadaşım
En geç kasımın ortasında 60 olmayı planlıyorum peş peşe kiloları verelim inşallah

Diyetteyim ama depresyonda değilim bekleyin bizi mağazalar kim şık ve güzelmiş göstereceğiz
kilo verdikçe gençleşiyor ve mutlu oluyor insan

Aradigim motivasyon buuuuu
tamam ozaman bu motivasyonla önce sen 60 ın altına düşüyorsun hilalcim biz de seni takip ediyoruz oleeeey
Bu arada arkadaşlar kilomu yazıyorum ama ölçülerimin değişip değişmediğini yazmamıştım kalçadan 4 cm inceldim belden ise malesef 1 cmcik ama üsttende kilo verdim oturduğumda kat kat olan midem ve sırtımdaki yağlar azaldı herkes zayıfladığımı farketti yüzümden de belli oluyormuş yanaklarım küçülmüş çok mutlu oldum bu kadardan bariz belli oluyorsa birde 55 olunca nasıl değişirim diye düşünüp hırslanıyorum
hayırlı geceler iyi uykular Allah'a emanet olun

Aayyyyyy insallah duscem 60 altinda ah bi 59 olsam

Bende sporumu yaptım günümü tamamladım bu yolun dönüşü yok ben sempatik değil güzel anne olacağım

Herkese gunaydinlar :) ben biraz erkenciym kismetse ogleye dogru spora gidicem bu hafta 3 gn spora gitmeyi planliyrm

Slm Melrin hosgeldin senden ricam benim gibi hızlı başlayıp yarı yolda bırakma kolay gelsin.. ben 63 kiloya çıktım çok çirkin oldum karnım bölük bölük. Çok yemek yiyorum
bu gidişle ön Kilo alırım. Hilal mavli iyi gidiyorsunuz Son gaz devam. Yarından itibaren sadece utanmak için Kilo resmimi çekip buraya koyacağım ne zaman kafama dank der bakalım.

herkese günaydıııııııın
Herkese gunaydinlar :) ben biraz erkenciym kismetse ogleye dogru spora gidicem bu hafta 3 gn spora gitmeyi planliyrm
bende 8.30 da uyandım hafta içi 6 da kalkınca bu geç bile oldusporla fit ve zayıf olacaksın

canım senide bekliyoruz artık daha fazla erteleme ve aramıza katıl

Ah kuzum ben bu yolda yeni değilim 95 ten indim şimdi 66 yım hedefime ulaşmaya az kaldı vazgeçmek gibi bir kötülüğü kendime yapmıycam dalga konusu olduğum yettide arttı

Bende menümü anlatayım sabah nesfitli yulaflı karışım ara yok öğle 2 tane pişi 1 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik çay ara 3 hurma 1 bardak süt bi avuç içi kuruyemiş akşam çorba zeytinyağlı semizotu yemeği bi dilim tahıllı ekmek ve detoks suyu bol bol ev temizliği eşliğinde bi dünya ütüde cabası eğer gücüm yeterse sporla tamamlayacağım

Bugunki spor haftada 3 gun boyle yapmayi planliyrm ben 5 dk daha yaptm burdakine ek olarak cuma gunu tarti beni sevndrsn istiyoruummmm

İnşallah canım hedefine kısa sürede ulaşırsın bende menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bi dilim tahıllı ekmek çay ara armut öğle zeytinyağlı ıspanak yemeği makarna yoğurt ara 3 hurma 1 bardak süt 1 küçücük muz akşam zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt olacak tabi bol bolda su

selamlar canlar
İşte utancım sabah aç karina çekildim. inşallah veririm tez zamanda.tabi sizlerde
Melrin tebrik ederim seni çok azimlisin.hilal bu maratonda birinci olcak bak gorun.ben sonuncu olmaya razıyım yeterki vereyim kiloları. Kendimi kandirmaktan nefsime yenik düşmekten sıkıldım herkes kendine ne ederse kendi kendine off offfff

Bencede 1 ya da sonuncu olmak değil sadece bu saçma görüntüden kurtulmak istiyorum gene de çabuk ulaşırsak fena olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…