Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evim balkon hariç 55 metrekare
1 koca 1 ben 1 bebek 1 kedi yaşıyoruz
Yatak odasında
1 yatak
2 komidin
1 bebek yatağı
1 boy aynalı takı dolabı
1 emzirme koltuğu
1 de 200 cm eninde gardrop var
Salonda 1 L koltuk
1 berjer
1 kitaplık
1 tv ünitesi
1 çalışma masası
1 ofis koltuğu
Mutfak
4 kişilik masa
4 sandalye
Beyaz eşyalar işte
Yani çok rahat değil bebek doğduktan sonrası için konuşursam. Onun bizden çok eşyası var
Ama kedi ben eşim üçümüz güzel sığıyorduk
Büyük evin derdi büyük olur ama ben cok cekiyorum. Suan mutfağım kocaman kocamanda camı var silmem mumkun degil Allah korusun 3.kattayim kapi gibi camı salon kocaman oturmuyoruz orda ama tozlanior kullanmamamiza ragmenSatın alacagınız zaman geniş almanız daha iyi. Mesela tam tersi ben şuan çok küçük bir dairede yaşıyorum eşim ve bebegimle. Daha fazla kira vermemek için böyle düşündüm ama satın alcagım zaman büyük tercihim olacak. Çünkü kaç defa taşınılacak ya da ev alınacak.
Benim kendi evim 65 metrekareydi ve kutu gibiydi her taraftan güneş alıyordu yatak odası , çocuk odasına özel dolap yaptırmıştım oturma odasına köşe takımı almıştım eve göre eşyam vardı ve satarken hiç zorlanmadımSlm kızlar şu an kirada oturuyorum evim geniş rahat... Ev almak istesem anca 65 metrekarelik falan alabilirim.. Özellikle küçük evde oturanlardan yardım istiyorum çok mu küçük olur sizce, çok mu kullanışsız olur..
Zor olur evet önceki oturduğum evde öyleydi işi bitmezdi ama şimdi kiralar çok ve çocuk yok diye ufak evi tuttuk şimdi de bebek oldu. Biraz daha sabredip büyük eve geçicez sanırım artık. Temizlik ve ısınması büyük dert oluyor.Büyük evin derdi büyük olur ama ben cok cekiyorum. Suan mutfağım kocaman kocamanda camı var silmem mumkun degil Allah korusun 3.kattayim kapi gibi camı salon kocaman oturmuyoruz orda ama tozlanior kullanmamamiza ragmen![]()
Evet yaaaa bizim klimalar bozuldu mesela dondum geberdim hala daha klimaci gelecek ne bicim isse gazı bitmis klimanin.. ufak soba yakiyoruz elektrikliZor olur evet önceki oturduğum evde öyleydi işi bitmezdi ama şimdi kiralar çok ve çocuk yok diye ufak evi tuttuk şimdi de bebek oldu. Biraz daha sabredip büyük eve geçicez sanırım artık. Temizlik ve ısınması büyük dert oluyor.
İşte çocuk olmayınca büyük evin ne anlamı var dedim. Ben de ufak eve taşındım. Bir de korkuyorum eşim nöbette görevde oldugu için biraz o yüzden. Şimdi iyi ama bebek büyüyünce zor olacak.Evet yaaaa bizim klimalar bozuldu mesela dondum geberdim hala daha klimaci gelecek ne bicim isse gazı bitmis klimanin.. ufak soba yakiyoruz elektrikli
Buyuk dediginiz ama.170 180 metrekare degilde 3 arti 1 ,120 130.metrekare olanlardan mi onlar rahat oluyor. Annemlerin ki öyle mesela... odalar ufak salon genis.yatak odasi genis diger odalar ufak 2 oda banyo ufak. Mutfak genis aslinda plansiz bir ev ama.. simdi bizde 2 kisiyiz cocuk yok
Ya bakiyorum da bu ev bize büyük
Esim oturma odasinda canimiz bisey cekse git gel yapip duruyorum mutfaga surekli artik bazen ooof yeteeer diyip esimden su falan istiyorumyuruye yuruye kas yaptım ne isi bitiyor ne derdi ben dubleks evden kactim bu eve burada büyük bize ya
Evim balkon hariç 55 metrekare
1 koca 1 ben 1 bebek 1 kedi yaşıyoruz
Yatak odasında
1 yatak
2 komidin
1 bebek yatağı
1 boy aynalı takı dolabı
1 emzirme koltuğu
1 de 200 cm eninde gardrop var
Salonda 1 L koltuk
1 berjer
1 kitaplık
1 tv ünitesi
1 çalışma masası
1 ofis koltuğu
Mutfak
4 kişilik masa
4 sandalye
Beyaz eşyalar işte
Yani çok rahat değil bebek doğduktan sonrası için konuşursam. Onun bizden çok eşyası var
Ama kedi ben eşim üçümüz güzel sığıyorduk
Peki bise sorcam koku nasil hallediliyor koltuklarin üzerine falan sinmiyor mu? Hep merak etmisimdir salon mutfak bir olunca sıkıntı olur mu diyeİşte çocuk olmayınca büyük evin ne anlamı var dedim. Ben de ufak eve taşındım. Bir de korkuyorum eşim nöbette görevde oldugu için biraz o yüzden. Şimdi iyi ama bebek büyüyünce zor olacak.
Biz de klima ile ısınıyoruz.ufak olunca evi komple ısıtıyor bu açıdan iyi. Gidip gelme zor oluyor diye mutfak salon bir tuttum ben de ama yazlık olunca her yerde böyle zaten vler. Pratik oluyor vallahi. :)
4.seneye girdik bu evde hiç öyle birşey olmadı. Klima kokuyu da alıyor. Baharda camlar hep açık zaten. Gayet te rahat.Peki bise sorcam koku nasil hallediliyor koltuklarin üzerine falan sinmiyor mu? Hep merak etmisimdir salon mutfak bir olunca sıkıntı olur mu diye
Aaa iyiymiş o zaman4.seneye girdik bu evde hiç öyle birşey olmadı. Klima kokuyu da alıyor. Baharda camlar hep açık zaten. Gayet te rahat.
Yazın zaten yemek yapılmıyor. Kışın da klima aspiratör yetiyor. Apartman boşluğunda kim ne yemek yaptıysa koku oluyor ama :) Zaten herkes rahat
Bir inşaatçı olarak söylüyorum 90 m2 1+1 bulmak çok nadirdir genelde net m2 leri 50 den başlar hatta 40 olanı bile vardır. 2+1 ler genelde net 90 m2 olur ki bunların amerikan mutfaklıkarı da 75 netten başlar. Yaşam alanlarımız gitgide küçülmeye başladı ne yazık ki...65 metrekare ne ki? en kötü 1+1 ler 90 metrekare
Evt mangal, karpuz, kızartma herkes böyle sıcaktan yenmiyor. Zaten genelde dışarda yeniliyor hep.Aaa iyiymiş o zaman
.yazin neden yemek yapılmıyor:)) peynir karpuz?? Mu yoksaa hehehehej
Aynen aynen bende de bir tebessüm oluştu. Benim de kedim vardı ama sanki o ev sahibi biz misafir gibi davranırdı bize. Eşime gıcık olurdu, tekli koltuk var 1 tane ve onun için eşimle kavga ederlerdi tırmalardı bizimki bizi oturtmazdı. Yemek masasında sandalyesine kimseyi oturtmazdı :) Yatagımızda bile ayak ucumuzda yeri belliydi ordan kaldırınca sabaha kadar kapıyı tırmalardı tam bir kayınvalide duruşu vardı hayvanda :))) Kedi demek +1 kışı demek :)))Kedi var deyince istemsiz bir şekilde yüzüm güldü içim ısındı. Çok seviyorum evinde bir hayvana da yer verenleri ve o hayvan dostlarımızı :)))