65 metrekare ev

Alın yatırımlık kullanın kiracı bulun . Cocuk olunca küçük ev zor. Kocaman evde olmasin tabii oda zor

Geniş bir balkonu yoksa çok boğucu olur. Benim evim 70 M2 2+1, 3 cocuk, 2 biz sigiyoruz. Ama benim 30 M2 balkonun var, iyi havalarda balkonda takılıyorum. Salonum da geniş, orta sehpa almadım, çocuk odasında da yavru yataklı 3 kişilik ranza aldım, gayet de sigiliyor .Ama benim evim müstakil, çocuklar sıkılınca gerekirse paltolarini giyip bahçeye çıkıyorlar. Apartman dairesi ise sıkıcı olabilir. Salonda sadece oturma grubum ve televizyonun var. Yemek odası sığmaz. Mutfakta masam var. Nakit alıp kiradan kurtulacaksaniz alın derim, ilerde büyüğünü alırsınız. Ama borca alacaksınız almayin. Biraz daha birikim yapıp direkt büyüğünü alın .

çok küçük ben 150 metrekare evden 100 metrekare eve taşındım yani ev aldık ama ilk sene daralmıştım alışana kadar.. halada alışmak çok zor bu yüzden kredi biter bitmez satacağız. 65 çok çok küçük bence idare edin daha büyük alma imkanınız varsa...

Evim balkon hariç 55 metrekare

1 koca 1 ben 1 bebek 1 kedi yaşıyoruz
Yatak odasında
1 yatak
2 komidin
1 bebek yatağı
1 boy aynalı takı dolabı
1 emzirme koltuğu
1 de 200 cm eninde gardrop var

Salonda 1 L koltuk
1 berjer
1 kitaplık
1 tv ünitesi
1 çalışma masası
1 ofis koltuğu

Mutfak
4 kişilik masa
4 sandalye
Beyaz eşyalar işte

Yani çok rahat değil bebek doğduktan sonrası için konuşursam. Onun bizden çok eşyası var
Ama kedi ben eşim üçümüz güzel sığıyorduk
Allah bozmasın :-) olsun bebiste hava katar (^^)

Evim balkon hariç 55 metrekare

1 koca 1 ben 1 bebek 1 kedi yaşıyoruz
Yatak odasında
1 yatak
2 komidin
1 bebek yatağı
1 boy aynalı takı dolabı
1 emzirme koltuğu
1 de 200 cm eninde gardrop var

Salonda 1 L koltuk
1 berjer
1 kitaplık
1 tv ünitesi
1 çalışma masası
1 ofis koltuğu

Mutfak
4 kişilik masa
4 sandalye
Beyaz eşyalar işte

Yani çok rahat değil bebek doğduktan sonrası için konuşursam. Onun bizden çok eşyası var
Ama kedi ben eşim üçümüz güzel sığıyorduk
birde o kadar misafir agirladin onlari unutma ya da unut neyse :))

Slm kızlar şu an kirada oturuyorum evim geniş rahat... Ev almak istesem anca 65 metrekarelik falan alabilirim.. Özellikle küçük evde oturanlardan yardım istiyorum çok mu küçük olur sizce, çok mu kullanışsız olur..
Evim 75 metrekare.Benim baba evim aşırı büyük oldugu icin temizle temizle bitmiodu.Her zaman kucuk kutu gibi bir ew istedm.Oylede nasip oldu.Esimle temizlige girisioz 2 saatte bitio.Cocugumuz olursada sıgariz.Ama 2.cocugu kaldirmaz;)

Bizim ev de anca 70 m2 dir. Güzel planlanmış şimdilik 3 kişi sigiyoruz ama ne bileyim çok esyan olmaz eve bir tava alacaksan bile nereye koyacağım diye çok düşünürsün. Temizliği kolay olur. Kolay dağılır aynı ölçüde. Ev alırsam daha büyüğünü isterim yine de. Evin küçüklüğüne sövdüğüm çok oldu zamanında çünkü :bicak:

Slm kızlar şu an kirada oturuyorum evim geniş rahat... Ev almak istesem anca 65 metrekarelik falan alabilirim.. Özellikle küçük evde oturanlardan yardım istiyorum çok mu küçük olur sizce, çok mu kullanışsız olur..
Benim asla goze alamayacagim bir riskti. O yuzden uygun zamanj bekledim. Baktim olmayacak. Topraktm girdim bir cesaret
Ben bu borcu 65 m2 ev icin odesem her gun aglardim.
Baktiklarim 100 m2 di. Ama onlar bile bizim ailemiz icin yetersizdi ;(
Tek iyi yönü kolay temizlik sanirim
Eger gercekten istiyorsaniz gözünüz kapali alabilirsiniz ama satmak isterseniz alicisi da zor cikar
Hakkinizda hayirlisi olsun

Satın alacagınız zaman geniş almanız daha iyi. Mesela tam tersi ben şuan çok küçük bir dairede yaşıyorum eşim ve bebegimle. Daha fazla kira vermemek için böyle düşündüm ama satın alcagım zaman büyük tercihim olacak. Çünkü kaç defa taşınılacak ya da ev alınacak.

bende tek yaşıyorum önceki evim 120metrekareydi geçen sene taşındım şuanki evim 80 metrekare bi eve. Tek avantajı temizliği daha kolay ve çabuk halledebilmem oldu. Daha bakımsız olmasına rağmen önceki evimi arattı. Eşyalarımda biraz geniş olduğu için çok daralttı. Rahat hareket edemiyorum evin içinde. Büyük evden küçük eve geçecekseniz alışmanız çok çok zor olur bence heleki evlisiniz çocuk var eşyanızda çoktur. ben 80m. evde daralıyorum siz nasıl 65metrekare evde oturacaksınız. Rahat edemezsiniz gibi geldi. Alcaksanızda kiraya verin gelir olsun size

170 metrekareden 90 metrekare eve geçtim (doğudan batıya taşındım,doğuda evler acaip genişti)Geniş ev acaip rahat konforlu... Ama şimdiki evimde küçük ama düzenli... Eşyalarımi azalttim daha az eşya,daha çok huzur modunda takılıyorum.

2 kişi icin ideal ama cocuk olunca zor olur diye düşünüyorum olur belki sıkış tıkış ama rahat edilmez benim evim 110 m2 2+1 büyük ama odaları ilerde 2 cocukla sığabilirmiyiz diye düşünüyorum bende valla

Aman küçük ev temizlenmez nefes bile alamazsiniz.eşyalari oraya it buraya it derken temizligi birakip hüngür hüngür yani.eşyalarinizda güzel görünmez tikiş tıkış durduğu için.En az 3+1 lazim size bence.

Yen'i evlerin çoğu küçük zaten
Çok eşya merakınız yoksa rahat sığarsınız

Back
X