65 metrekare ev

Hahahahahha kedi rahatca yaramazlik yapabiliyormu mu peki ev küçük ya tel falan varsa tirniyor mu
Kudurmaz daa o L koltugun tepesinde yatiyordur bütün gün
Benim annemin evi de ufak ama masallah kuduruyor ordan oraya hic olmadi orta sehpada çakmağı koltugun altina fırlatiyor. Golf oynuyor yani... :KK70:

Benim kedim biraz sakin bi kedi. Sadece akşamları salonda lazer oynarken koşturuyor
Onun dışında gidip berjerde oturur. Bir de kitaplığın üstünde
Henüz bir yere tırmandığını falan görmedik 4 senedir bizimle :) sizin yaramaz biraz zıpırmış

Aynen aynen bende de bir tebessüm oluştu. Benim de kedim vardı ama sanki o ev sahibi biz misafir gibi davranırdı bize. Eşime gıcık olurdu, tekli koltuk var 1 tane ve onun için eşimle kavga ederlerdi tırmalardı bizimki bizi oturtmazdı. Yemek masasında sandalyesine kimseyi oturtmazdı :) Yatagımızda bile ayak ucumuzda yeri belliydi ordan kaldırınca sabaha kadar kapıyı tırmalardı tam bir kayınvalide duruşu vardı hayvanda :))) Kedi demek +1 kışı demek :)))
Yavrum ya nasıl tatlıdır o halleri kim bilir :)) çok seviyorum çok

Hadi ya :) niçin öyle bir izlenim bıraktım acaba
Yazın taşınacağım
Bebeğe oda yapacağımız için 100-120 m2 bir ev düşünüyorum. Yayla gibi olur yahu o da :KK70:
Çünkü bizim şuan oturduğumuz evin neti 65 metrekare ve yatak odamız 3 e 3 gibi bir şey bende bebek bekliyorum asla bebek sepeti koyacak bile yer yok yatak odamda o açıdan dedim :)

Çünkü bizim şuan oturduğumuz evin neti 65 metrekare ve yatak odamız 3 e 3 gibi bir şey bende bebek bekliyorum asla bebek sepeti koyacak bile yer yok yatak odamda o açıdan dedim :)
Sağlıkla gelsin inşallah
Benim şifoniyerim yok, komidinlerim ikeanın dar uzun olanlarından. Ama yatak odam geniş, 15 metrekare. Salon+mutfak 29

çok küçük bence canim insan almadan önce idare ederim diye düşünüyo ama ilk hevesler geçtikten sonra zor oluyo

Slm kızlar şu an kirada oturuyorum evim geniş rahat... Ev almak istesem anca 65 metrekarelik falan alabilirim.. Özellikle küçük evde oturanlardan yardım istiyorum çok mu küçük olur sizce, çok mu kullanışsız olur..
Ben kucuk evleri daha bi guzel buluyorum. Cunku ev buyudukce cocuk ayri yerde takiliyor, baba ayri, anne ayri... bu yuzden bana kucuk ev daha huzurlu,daha sicak gelir.

Benim kedim biraz sakin bi kedi. Sadece akşamları salonda lazer oynarken koşturuyor
Onun dışında gidip berjerde oturur. Bir de kitaplığın üstünde
Henüz bir yere tırmandığını falan görmedik 4 senedir bizimle :) sizin yaramaz biraz zıpırmış
Ay ne güzell kısır mi? Benimki de kısır sözüm ona erkek. Cok zıpır. Ustte oturma sevdalari beni bitiriyor zaten kitapligin tepesinde oturmasi bombaaa yerim onu buzdolabi ustune cikanlarda vardi

Ay ne güzell kısır mi? Benimki de kısır sözüm ona erkek. Cok zıpır. Ustte oturma sevdalari beni bitiriyor zaten kitapligin tepesinde oturmasi bombaaa yerim onu buzdolabi ustune cikanlarda vardi

2,5 yaşında kısırlaştırdık, ama önce de böyleydi kısırlaştırmadan sonra da. Hepsi çeşit çeşit huylu :)
Sev benim için minnoşu

2,5 yaşında kısırlaştırdık, ama önce de böyleydi kısırlaştırmadan sonra da. Hepsi çeşit çeşit huylu :)
Sev benim için minnoşu
Severim tabii sende sevv onu ama uysal hayvanlara bayılırım :) bizimki 1 5 yasinda ama tam bir ayıcık herhalde 6 kg olmuştur 2 adım atıyor geri yatıyor yere sisko.

Slm kızlar şu an kirada oturuyorum evim geniş rahat... Ev almak istesem anca 65 metrekarelik falan alabilirim.. Özellikle küçük evde oturanlardan yardım istiyorum çok mu küçük olur sizce, çok mu kullanışsız olur..
tam tersine cok kullanisli oluyor. bende 65 mk evde oturuyorum. bekarım. ısınmasi ve temizliği kolay. ama mutlaka balkonlu olsun.

Back
X