65 metrekare ev

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar şu an kirada oturuyorum evim geniş rahat... Ev almak istesem anca 65 metrekarelik falan alabilirim.. Özellikle küçük evde oturanlardan yardım istiyorum çok mu küçük olur sizce, çok mu kullanışsız olur..

Slm kızlar şu an kirada oturuyorum evim geniş rahat... Ev almak istesem anca 65 metrekarelik falan alabilirim.. Özellikle küçük evde oturanlardan yardım istiyorum çok mu küçük olur sizce, çok mu kullanışsız olur..
Ben dar mekanlarda yapamam ama siz isterseniz Bir süre oturursunuz. İlerde öğrenci şehri ise öğrenciye kiraya verirsiniz ya da bekar Memura.size gelir olur en azından

Evlisimin kalabaliksan zor. Ama yalnızsan küçük ev iyidir bence. Benim evim çok geniş ve ben çalışıyorum hafta tatilimin bir günü silmeyle geçiyor...

Evlisimin kalabaliksan zor. Ama yalnızsan küçük ev iyidir bence. Benim evim çok geniş ve ben çalışıyorum hafta tatilimin bir günü silmeyle geçiyor...
Aynı şeyi ben de düşünüyorum her temizlik yaptığımda. Neden büyük ev tuttum. Neden bir sürü mobilya aldım. Keşke almasaydım :)) sürekli bunları söylüyorum :D

Evim balkon hariç 55 metrekare

1 koca 1 ben 1 bebek 1 kedi yaşıyoruz
Yatak odasında
1 yatak
2 komidin
1 bebek yatağı
1 boy aynalı takı dolabı
1 emzirme koltuğu
1 de 200 cm eninde gardrop var

Salonda 1 L koltuk
1 berjer
1 kitaplık
1 tv ünitesi
1 çalışma masası
1 ofis koltuğu

Mutfak
4 kişilik masa
4 sandalye
Beyaz eşyalar işte

Yani çok rahat değil bebek doğduktan sonrası için konuşursam. Onun bizden çok eşyası var
Ama kedi ben eşim üçümüz güzel sığıyorduk

Aynı şeyi ben de düşünüyorum her temizlik yaptığımda. Neden büyük ev tuttum. Neden bir sürü mobilya aldım. Keşke almasaydım :)) sürekli bunları söylüyorum :KK70:
evet işte aynen yatak odası oturma odası tamam. Zaten evde geçen zaman hafta ici 4 saat gerisi uyku

Evim balkon hariç 55 metrekare

1 koca 1 ben 1 bebek 1 kedi yaşıyoruz
Yatak odasında
1 yatak
2 komidin
1 bebek yatağı
1 boy aynalı takı dolabı
1 emzirme koltuğu
1 de 200 cm eninde gardrop var

Salonda 1 L koltuk
1 berjer
1 kitaplık
1 tv ünitesi
1 çalışma masası
1 ofis koltuğu

Mutfak
4 kişilik masa
4 sandalye
Beyaz eşyalar işte

Yani çok rahat değil bebek doğduktan sonrası için konuşursam. Onun bizden çok eşyası var
Ama kedi ben eşim üçümüz güzel sığıyorduk
Kedi var deyince istemsiz bir şekilde yüzüm güldü içim ısındı. Çok seviyorum evinde bir hayvana da yer verenleri ve o hayvan dostlarımızı :)))

Back
X