Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dar mekanlarda yapamam ama siz isterseniz Bir süre oturursunuz. İlerde öğrenci şehri ise öğrenciye kiraya verirsiniz ya da bekar Memura.size gelir olur en azındanSlm kızlar şu an kirada oturuyorum evim geniş rahat... Ev almak istesem anca 65 metrekarelik falan alabilirim.. Özellikle küçük evde oturanlardan yardım istiyorum çok mu küçük olur sizce, çok mu kullanışsız olur..
Tek misiniz?Slm kızlar şu an kirada oturuyorum evim geniş rahat... Ev almak istesem anca 65 metrekarelik falan alabilirim.. Özellikle küçük evde oturanlardan yardım istiyorum çok mu küçük olur sizce, çok mu kullanışsız olur..
Hayır eşim ve oğlum da var..Tek misiniz?
Evlisimin kalabaliksan zor. Ama yalnızsan küçük ev iyidir bence. Benim evim çok geniş ve ben çalışıyorum hafta tatilimin bir günü silmeyle geçiyor...Slm kızlar şu an kirada oturuyorum evim geniş rahat... Ev almak istesem anca 65 metrekarelik falan alabilirim.. Özellikle küçük evde oturanlardan yardım istiyorum çok mu küçük olur sizce, çok mu kullanışsız olur..
O zaman 65 metrekare küçük bence.Hayır eşim ve oğlum da var..
Aynı şeyi ben de düşünüyorum her temizlik yaptığımda. Neden büyük ev tuttum. Neden bir sürü mobilya aldım. Keşke almasaydım :)) sürekli bunları söylüyorumEvlisimin kalabaliksan zor. Ama yalnızsan küçük ev iyidir bence. Benim evim çok geniş ve ben çalışıyorum hafta tatilimin bir günü silmeyle geçiyor...
Slm kızlar şu an kirada oturuyorum evim geniş rahat... Ev almak istesem anca 65 metrekarelik falan alabilirim.. Özellikle küçük evde oturanlardan yardım istiyorum çok mu küçük olur sizce, çok mu kullanışsız olur..
evet işte aynen yatak odası oturma odası tamam. Zaten evde geçen zaman hafta ici 4 saat gerisi uykuAynı şeyi ben de düşünüyorum her temizlik yaptığımda. Neden büyük ev tuttum. Neden bir sürü mobilya aldım. Keşke almasaydım :)) sürekli bunları söylüyorum![]()
Ev geniş olunca yatılı misafirliğe gözünü diken de çok oluyor. İlerde bu eşyalardan kurtulursam küçük bir eve geçeceğim.evet işte aynen yatak odası oturma odası tamam. Zaten evde geçen zaman hafta ici 4 saat gerisi uyku
Kedi var deyince istemsiz bir şekilde yüzüm güldü içim ısındı. Çok seviyorum evinde bir hayvana da yer verenleri ve o hayvan dostlarımızı :)))Evim balkon hariç 55 metrekare
1 koca 1 ben 1 bebek 1 kedi yaşıyoruz
Yatak odasında
1 yatak
2 komidin
1 bebek yatağı
1 boy aynalı takı dolabı
1 emzirme koltuğu
1 de 200 cm eninde gardrop var
Salonda 1 L koltuk
1 berjer
1 kitaplık
1 tv ünitesi
1 çalışma masası
1 ofis koltuğu
Mutfak
4 kişilik masa
4 sandalye
Beyaz eşyalar işte
Yani çok rahat değil bebek doğduktan sonrası için konuşursam. Onun bizden çok eşyası var
Ama kedi ben eşim üçümüz güzel sığıyorduk