- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.124
- 31
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bence de öyle
Gecen nazar etmistim sana burdan oraya anca ulasmistirDiyetim tam gaz devam ediyoorrr
Çikolata, nutella, şekerpare, meyve, dondurma ve dolma yedim.
Kim beddua etti
Oo cok zekice ben de uyguliycam bunu artik watsap durumuma bile yazcamherkes kilolu olursa biz goze batmayiz
Vermemiz lazim mecbur vericez. Ben mecbur vericem yani yasitlarim hep fit evde kalcam ya hepsinden daha fit olmam lazimTabi kizim ne sandin. Bu sekilde de kilo vermezsem artik hic veremem.
Vermemiz lazim mecbur vericez. Ben mecbur vericem yani yasitlarim hep fit evde kalcam ya hepsinden daha fit olmam lazimsekilli sukullu sakal, vücutta kas modayken erkeklerd,e hemen birini kapatmam lazim bu moda gecmeden
Bu gün diyetime başladım psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum
Gunaydin neden. Cok az yiyorsun galiba sen ondan.
Sana da günaydın .İştahtan kesildim , midem bulanıyo canım hiç bi şey yemek istemiyo
Bik bik yapma. Gunde iki ogun ye en azindan. Tecrubelerim tek ogunde kilodan gram oynamadigini gosterdi. Yani hic yememek bir ise yaramiyor.
İştahım yok diyorum ,yiyemiyorum diyorum , canım bi şey yemek istemiyo diyorum , kilo verebilir miyim onu da bilmiyorum sinirden iyice şişersem
Daha erken zaten saat 10.30 orada. Acikirsin.
Acıkırsam çeyrek bi tost yapsam yanına da çay olur mu , ya da meyveli mısır gevreği var sütle mi suyla mı yiyim ?
Yarim tost kasarli + sekersiz cay.
Haslanmis yumurta + sekersiz cay
Meyveli misir gevregi + sekersiz sut
Bunlari yiyebilirsin.
Birini sec.
Tartısında +500gr çıkasıcaGecen nazar etmistim sana burdan oraya anca ulasmistir
Nasılsınız hanımlar70.4den sonra 70.8i gördüm .Çok kötüydüm neyse ki dün hibiskus ve yeşil çay tükettim. Zaten 20 gündür kıramıyorum bu kiloyu. Bugün 70.2 İnşallah yarına 69 yazabilirim buraya zira 6lı rakamları görmeyeli baya oldu. 21 kilo sonrası son 7 bakalım Sizlerin nasıl gidiyor