65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Tabi kizim ne sandin. Bu sekilde de kilo vermezsem artik hic veremem.
Vermemiz lazim mecbur vericez. Ben mecbur vericem yani yasitlarim hep fit evde kalcam ya hepsinden daha fit olmam lazim sekilli sukullu sakal, vücutta kas modayken erkeklerd,e hemen birini kapatmam lazim bu moda gecmeden

Vermemiz lazim mecbur vericez. Ben mecbur vericem yani yasitlarim hep fit evde kalcam ya hepsinden daha fit olmam lazim sekilli sukullu sakal, vücutta kas modayken erkeklerd,e hemen birini kapatmam lazim bu moda gecmeden

Bugun iki ogunle yirttim. Baktim uc ogun olacakti gittim hemen dislerimi fircaladim.

Tek ogunde ise yaramiyor. En azindan 65 olsaydim.

Bik bik yapma. Gunde iki ogun ye en azindan. Tecrubelerim tek ogunde kilodan gram oynamadigini gosterdi. Yani hic yememek bir ise yaramiyor.

İştahım yok diyorum ,yiyemiyorum diyorum , canım bi şey yemek istemiyo diyorum , kilo verebilir miyim onu da bilmiyorum sinirden iyice şişersem

Pratik bilgi:

Insulin direnciniz varsa bunu kirmak icin kilonuzun %10 unu kaybetmeniz gerekir. 72.4 *0.1 = 7.24 kaybetmem gereken kilo orani gibi.
Su icmeniz gereken oran icin kilonuzu 0.03 ile carpmaniz gerekir. 72.4 * 0.03 = 2.1 litre ihtiyacim olan su orani gibi.
Sanilanin aksine vucudun kilo kaybetmesi icin yaga da ihtiyaci vardir.

Nasılsınız hanımlar 70.4den sonra 70.8i gördüm .Çok kötüydüm neyse ki dün hibiskus ve yeşil çay tükettim. Zaten 20 gündür kıramıyorum bu kiloyu. Bugün 70.2 İnşallah yarına 69 yazabilirim buraya zira 6lı rakamları görmeyeli baya oldu. 21 kilo sonrası son 7 bakalım Sizlerin nasıl gidiyor

Ya ben de takıldım kaldım aynı yerlerde.63.4 ten sonra 63.9 çıktım bugün spor yapabiliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…