- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.124
- 31
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Hey masallahSpor salonuna gidiyorum. Yüzme,step, plates, aletli... Haftada 4 gün. Az değil gı, yiyorum merak etme1.000 kaloriyi buluyordur bence.
Hey masallahben sabahlari 2 yumurta ve bademle asla doymam. Doyuyorsan iyi valla benim bugunku kahvaltim
yumurta haslanmis.2 kocaman dana jambon. Domates salatalik zeytin peynir iki cesit ancak doydummyfitnesspal yukleyebilirsin canim hem karb oranini hem kaloriyi gosteriyor cok guzel bi program tavsiye ederim :)
Senin yüzünden oldu hep , yazdın profillere patlamış mısırla film keyfi diye diye benim de canım istedi , sonuç bu oldu işte , valla ne yap et zayıflat beni
A AklinYolu1
Kilo lobisi olusturmus A AklinYolu1 . Böyle patlamis misirli film keyfi falan yazip saga sola millete kilo aldircak kendisi ayni kalcak
Kilo lobisi olusturmus A AklinYolu1 . Böyle patlamis misirli film keyfi falan yazip saga sola millete kilo aldircak kendisi ayni kalcak
Ne zayiflaticam seni kilo aliyorsun diye cagirdim.
Ivettt tam da bu dusuncedeyim.
Burası kilo verme topiği mi yoksa kilo alma topiği mi
Diyetim tam gaz devam ediyoorrr
Çikolata, nutella, şekerpare, meyve, dondurma ve dolma yedim.
Kim beddua etti
Sekilde goruldugu uzere kilo alma topigi.
Sen kendin yeterince ugrasmissin.
Ben iyiyim yemiyorum. Birazdan alisverise gidicem.
Son mesajı yazdığımdan beri kesin 1 kilo almışımdırdemekki doğru yolda emin adımlarla istikrarlı bir şekilde ilerliyorum
Seni eledim sayilir, sinsirellayi da sira oteki bes kiside.
Çok fenasın yaa insan bi motive eder , daha ilk günün der ,eminim zayıflacaksın der , o simitler gidecekkk der
Çikolata kas yapıyo bendeSeni eledim sayilir, sinsirellayi da sira oteki bes kiside.
Çikolata kas yapıyo bende
Göbek çevremde iç bacaklarda kas yapıyo hemde geçmeyen kasTurk kasi mi diyolaarrr onaaa.
Biraz da ust kaslari calistir.Göbek çevremde iç bacaklarda kas yapıyo hemde geçmeyen kas
Belediyemiz çalışıyor
Oo cok zekice ben de uyguliycam bunu artik watsap durumuma bile yazcamNe zayiflaticam seni kilo aliyorsun diye cagirdim.
Ivettt tam da bu dusuncedeyim.