65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Benim 400 gram oynadi sonra oynamadi.

Her gun vermezsin zaten, vucut direnc kazaniyor.

Bakalim daha basindayiz. Umutluyum.

Lucky cim ben de katilmak istiyorum.kilom 65 hedefim 60 sonra da 55

Aslında ödemden dolayı gidince her gün verdik sanılıyor ama.halbuki ödem. Ben neredeyse 5 aydır yapıyorum ama baya yoruldumcc

Bugun cok yorgundum ama o kilolar gidecek. Biraktigin an alirsin o daha kotu. Gunde 200-300 gramdan fazla verilmez zaten.

Lucky cim ben de katilmak istiyorum.kilom 65 hedefim 60 sonra da 55

Bu hafta ilk hafta ve banli oldugum icin boyle karisik oldu. Onumuzdeki carsamba tarti resmini isterim.

Gittim ardarda 3 bardak su ictim:)Bazen icebiliyorum boyle.Ciddi ciddi kafaya koymak gerekiyor.Bu su isini halletmem lazim

Abur cuburu azaltiyorum.Kesemiyorum malesef.
Porsiyonlari azaltiyorum.
Bir de ozellikle karina calisan plates hareketleri basliyorum ama cok zor yaaa.

Sonbahardaki yurt disi turda da yine 5 kg vermeyi planliyorum yurumekten az yemekten.

Lucky yurtdisinda misin hala.Beraber gezemeyecez mi?

Caylar etkiliyse ben de baslayayim
HIBISKUS YESILCAY.Baska oneri var mi arkadaslar.

Son düzenleme:
Kizlar bolum degistirdim daha az yuruyor daha cok kafa yoruyorum.Orda resmen sikilasmistim.Kilo vermem icin basamakti.Simdi bir ayda gobegim hamile gobegi gibi oldu.

Ben de sabahları sirkeli ballı su içiyorum geçe yatmadan da limonlu pulbiberli yogurt kürü yapıyorum

Ayrı ayrı günde iki fincan yeşil çay ve iki fincan hibiskus içtim. Hibiskus birkaç parça r üzerine sıcak su

İki fincan Yeşilçay içtim gidebilirsem yarın aktardan da hibisküs alacagım. Yalnız düşük tansiyon problemi olanlar Hibisküsü fazla içmemeli tansiyonu düşürüyor

Son düzenleme:
İki fincan Yeşilçay içtim gidebilirsem yarın aktardan da hibisküs alacagım. Yalnız düşük tansiyon problemi olanlar Hibisküsü fazla içmemeli tansiyonu düşürüyor
Bunu bilmiyordum. Bugün hibiskus içtikten sonra kısa süreli baş dönmelerim oldu. Tansiyonmuş meğer demek bana 2 bardak fazla geliyor teşekkür ederim bilgilendirme için

Bunu bilmiyordum. Bugün hibiskus içtikten sonra kısa süreli baş dönmelerim oldu. Tansiyonmuş meğer demek bana 2 bardak fazla geliyor teşekkür ederim bilgilendirme için

Bir şey değil canım ne demek.netten de araştırabilirsin tansiyonu düşürücü etkisi var. Bir ara biz de ailecek içiyorduk tadı hoşumuza gidiyordu. Ama baktık ki annem başını kaldıramıyor halsizlik çöküyor o zaman araştırıp öğrenmiştim

Ben de haftada iki kere yoga/pilates yapiyorum. Cok zorluyor beni. 5 kutu antibiyotik bitirdim arada. Kilo almiyorsam bu bile mucize su an.

Saglik sorunlarim var su an gezecek durumda degilim .

Oolong ve roibos cayi oneren doktorlar var. Abartmamak sartiyla.

Dünden bu yana yine -700 arkadaşlar. Hibiskus içtiğim günler saf protein günü yaptım. 2 günde toplam 1300 gram gitti ve şükür 6lı rakamlar göz kırptı bana çarşamba günüydü değil mi tartı günümüz

Eklentiler

• PicsArt_07-30-10.51.12.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 49
  • PicsArt_07-30-10.51.12.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 43

Super. Evet tarti gunumuz carsamba. Hibiskus u ben de alayim ya.

Son düzenleme:
Kızla Aklınyolu1 yarışmayı bıraktı. Konuyu o açtığı için haliyle yarışma iptal oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…