- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.124
- 31
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Guvenme dostunaGunaydin kizlar,
Tek tek bakacagim mesajlariniza ve listeyi yapacagim. Sanirim 7 kisiyiz.
caytabagi arkamdan konusmussun gormedim sanma. Seni kilomla doverim.
Diyetiniz bol olsun.
Guvenme dostunaarkadan konusmak bizim isimiz ehehe 1 kilo vermisim 1. Cilige daha yakinim simdi. Fazla bos birakma buralari yoksa diledigim gibi at kostururum
Kızlar gününüz nasıl geçiyor, ben şimdilik aç hissetmiyorum.
Bende :)) cunku sabah protein cok yedim az oncede kuruyemis yedim :)) fanta iciyolar cayir cayir yanimda tutuyorum kendimi likir likir su iciyorum of keske kapiya diyetteyiz sonra gelin falan yazsak. Misafir gelince evde her turlu lezzetli kalorili seyler oluyo. Misafir yokken de huzurevi yemegi gibi oluyo yemekler. Ben ne zaman diyete girsem evden misafir eksik olmuyo. Hele cocuklar geldi mi sekerli sekerli seyler ikram edip uzaktan bakmak...Kızlar gününüz nasıl geçiyor, ben şimdilik aç hissetmiyorum.
Of o patatesin kasarin ustune salam rus salatasi koyup kumpir yapmak vardiBanlanmadigim surece buradayim. Banlanmamak icin soz veremem.
Ben haslanmis patates ve kasarla kahvalti yaptim. Aksama sut ve misir gevregi. :)
Arada latte ve su .
Banlanmadigim surece buradayim. Banlanmamak icin soz veremem.
Ben haslanmis patates ve kasarla kahvalti yaptim. Aksama sut ve misir gevregi. :)
Arada latte ve su .
Sen hepimizden once 6li rakamlara ineceksin bak suraya yaziyorum
Bende :)) cunku sabah protein cok yedim az oncede kuruyemis yedim :)) fanta iciyolar cayir cayir yanimda tutuyorum kendimi likir likir su iciyorum of keske kapiya diyetteyiz sonra gelin falan yazsak. Misafir gelince evde her turlu lezzetli kalorili seyler oluyo. Misafir yokken de huzurevi yemegi gibi oluyo yemekler. Ben ne zaman diyete girsem evden misafir eksik olmuyo. Hele cocuklar geldi mi sekerli sekerli seyler ikram edip uzaktan bakmak...bunlar haricinde iyi gidiyor ama yani surunuyoz da yasiyoz sukur
Sen hepimizden once 6li rakamlara ineceksin bak suraya yaziyorum
Of o patatesin kasarin ustune salam rus salatasi koyup kumpir yapmak vardi
diyet bitene dek banlanmak yok
Ben bu işin piri değilim ama patates karbonhidrat değil mi? Mısır gevreği de pek iyi değil diye biliyorum. Kaşar peynir de yağlı?
Ben kahvaltıda 2 hağlanmış yumurta yedim, 4 tane de çiğ badem. Öğlen de sadece döner ve ayran.
Kızlar gününüz nasıl geçiyor, ben şimdilik aç hissetmiyorum.
Olursun canim ama bence sen cok az yemissin. Yani bi doktor sey demisti az yerseniz cok veremezsiniz. Gunde 1000 kalorinin altinda almak saglikli degil metabolizman yavasliyor belki de. Protein agirlikli beslenip 1000 kaloriyi tamamlamaya bakmalisim bence. Bir de gunde yarim saat yurudun mu bir ayda super kilo verirsinİnşallah kadeşim be ya( Çok zor veriyorum bu defa. 1 ayda 1 kg eksildi o kadar zor. Belki de 35. günden sonra direncim kırılmaya başlamıştır. Hadi inşallah ya
Benim güzel geçiyor ama ben kendimce diyet yapıyorum Karatay İsveç vb şu an için uymuyor bana. Kızım 16 aylık hala emziriyorum
Kızkardeşim de emziriyor. Yeğenim 13 aylık oldu. Yeni gitti diyetisyene, isterseniz onun listeyi vereyim size?Benim güzel geçiyor ama ben kendimce diyet yapıyorum Karatay İsveç vb şu an için uymuyor bana. Kızım 16 aylık hala emziriyorum
Kızkardeşim de emziriyor. Yeğenim 13 aylık oldu. Yeni gitti diyetisyene, isterseniz onun listeyi vereyim size?
Spor salonuna gidiyorum. Yüzme,step, plates, aletli... Haftada 4 gün. Az değil gı, yiyorum merak etmeOlursun canim ama bence sen cok az yemissin. Yani bi doktor sey demisti az yerseniz cok veremezsiniz. Gunde 1000 kalorinin altinda almak saglikli degil metabolizman yavasliyor belki de. Protein agirlikli beslenip 1000 kaloriyi tamamlamaya bakmalisim bence. Bir de gunde yarim saat yurudun mu bir ayda super kilo verirsin
Kilo lobisi olusturmus A AklinYolu1 . Böyle patlamis misirli film keyfi falan yazip saga sola millete kilo aldircak kendisi ayni kalcakSenin yüzünden oldu hep , yazdın profillere patlamış mısırla film keyfi diye diye benim de canım istedi , sonuç bu oldu işte , valla ne yap et zayıflat beni
A AklinYolu1
Hemen mesaj atıyorum.Olur canım çok sevinirim