- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.124
- 31
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bana da diyorlar onu. Hatta biri kilo hic yakismamis az ye biraz dedi. Kendisi yarim dunya bir de ustelik. Bidon kafalilarvermek kolay, mesele almamakta, yoksa burda işimiz ne
ay bi de her gören kilo mu aldın sen diyor ya,
yok valla farkında değildim sen söyleyince anladım, gerizekalıyım çünkü diyorum
Biz gecelim herkesi 7. Takimin kasirgalari olarakOlabilirtakım arkadaşım
Dosya yukleyi tikladim ben oldu mu bilmiyorum ama. Inekli baskul gorunmesi lazim olduysaKızlar en dombili benim aranızda galiba. Ben birkaç gün detox diyeti yapicam. Boyum 1.62 kilom 75.5. Foto nasıl yükleniyor bilmiorum
Canım selülit zayıf insanlarada var hemde nasıl kendi gözünle şahit oldumDosya yukleyi tikladim ben oldu mu bilmiyorum ama. Inekli baskul gorunmesi lazim olduysane detoxu kiz iyi bi seyse bana da soyle bende yapim. Yarin tatile gidicez selulitli bacaklarimla milletin goz zevkini mahvedicem sinsirella ve pelin haric hepimiz yakiniz. Onlar fit zaten ayni kulvarda degiliz biz gobegi eritek yeter
Canım selülit zayıf insanlarada var hemde nasıl kendi gözünle şahit oldumben kendimi gaza getirmek için günlük açtım burda orda ne yedim ne içtim paylaşıcam. Detox sıvı tuketiorsun birkaç gun. Bu yazıyı googleden aldım yoksa ben on saatde anlatamam
Detoks, vücudun ihtiyacı olmayan ve vücutta deformasyona neden olan toksinlerin ve yabancı maddelerin vücuttan atılmasıdır. Vücut yapımız belirli bir oranda kendi çabasıyla bu toksinleri vücuttan atar ancak bu durumu daha çok hızlandırmak için belirli gıdaların tüketilmesi gerekmektedir.
Sende bi bak istersen ilgini çekerse dicem ama tatilde yapma bunu kendine
Bana da diyorlar onu. Hatta biri kilo hic yakismamis az ye biraz dedi. Kendisi yarim dunya bir de ustelik. Bidon kafalilar
Hoşgeldin tekrar canım, tam vaktinde geldin, bu aralar salmistim
Yok yarın tartılma haftaya çarşamba tartıl.Eki Görüntüle 2026267
Tartildim. Ama kahvaltıdan beri bi şey yemedim, yani açlık+ su kaybı da var.
Sabah yine tartılır kiloyu teyit ederim inş.
Mönü yada spor paylaşımı yapacak miyiz ?
Bu konuda şartlar var mı?
Geceriz geceriz merak etmeBiz gecelim herkesi 7. Takimin kasirgalari olarak
A AklinYolu1 ve arkadaşlara destek için burdayım.
Tebrikler çok iyi kilo vermişsiniz :) karatay mı acaba :)
Kızlar Karatay yapan var mı aranızda ?
Öyle kilolar verildiğini okuyorum ki..
Bırakınca Dukan gibi geri alıyorlar mı acaba o?
Günde iki öğün şart mı?
4-5 saat yemege ara versem sonraki öğünde yemeğe abanasim gelir benim. Bende işe yaramaz bu sistem. Ve bakliyat da yokmuş yani yasakmış galiba ?
Tebrikler çok iyi kilo vermişsiniz :) karatay mı acaba :)
Bir de konu sahibi yani Lucky yani Aklınyolu1 konu başlığının değiştirilmesini talep ediyor; "2 aylık diyetistan" olarak. Kendisi banlı o yüzden bnmle iletiyor:)
Hayır banı açılınca o yapacak listeyi ama ilk sayfayı okuduysan bugün tartı fotosu eklemek şart :)Hadi ya banlandı Mı? Sen mi yapacaksın listeyi canım
Hayır banı açılınca o yapacak listeyi ama ilk sayfayı okuduysan bugün tartı fotosu eklemek şart :)