- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.321
Aklın Yolu1 emeklerine sağlık, ellerin dert görmesin.
Bizim gruba yaptığın tablo için ayrıca teşekkürler
Eki Görüntüle 2066793
Kızlar 69.7 ile sınırdan aranıza katılmayı çoook isterim.
C.tesi Pazar günleri benim medeniyetten telefon ve bilgisayardan en uzak en ücra köşelere gittiğim günlerdir.
insaflı insaflıBir sey degil . Umarim ugurlu gelir.
Yalniz bugunku kiloyu kabul edemem. Cuma gunu tartilmissin tarti resmini gordum : 69.3 . Senin kilonu yarim kilo eksik yazacagim.
Yani 68.8 kg.
Gunelim senin de kilonu gecen haftaki kilondan bir kilo az yaziyorum.
-------------
Gunaydin kizlar,
Eksik yazilmaniz sizin dezantavantajiniza. Bundan sonra zamaninda resim yuklemezseniz , +1 kilo yazilirsiniz.
9 aralığa kadar bir çözüm bulunur bulunurBundan sonra yuklemeyen dusunsun.
9 aralığa kadar bir çözüm bulunur bulunur
GUN | A AklinYolu1 | @_SinsireLLa_ |
|
|
|
---|
Bir sey degil . Umarim ugurlu gelir.
Yalniz bugunku kiloyu kabul edemem. Cuma gunu tartilmissin tarti resmini gordum : 69.3 . Senin kilonu yarim kilo eksik yazacagim.
Yani 68.8 kg.
Gunelim senin de kilonu gecen haftaki kilondan bir kilo az yaziyorum.
-------------
Gunaydin kizlar,
Eksik yazilmaniz sizin dezantavantajiniza. Bundan sonra zamaninda resim yuklemezseniz , +1 kilo yazilirsiniz.
Anam gaza geldim kız emret komutanım diyesim geldi. Acaip motive oldum ya ben3. Yarismaya 8 kisi devam ediyoruz.
Tarti gunleri : 11 Kasim , 9 Aralik , 16 Aralik, 23 Aralik, 30 Aralik.
Belirtilen gunlerde, tarti resmi yuklemek zorunludur.
Ilk olmak sartiyla, ekleme yaptim ancak 9 Araliktan 30 araliga kadar , tarti gunleri haftada iki keredir. Gununde eklemeyen silinir. Boyut sorunu yasayan bana email atabilir. + Extra spor mecburidir. Gelince 9 Aralikta kalanlara detayli anlatacagim.
Simdi ki kilonuz ile 2 ila 4 arasi kilo verebilirsiniz. Tek diyecegim asilin.
Hepimize kolay gelsin arkadaslar.
[TH]
GUN A AklinYolu1 @_SinsireLLa_ Fatas Sarellam zerri Muttapa7555 [/TH]
[TH]Gunelim [/TH]
[TH]goldenheart [/TH] [TR][TH]11 Kasim 2017 [/TH][TD1]64.200[/TD1] [TD1] 60.500 [/TD1][TD1]75.500[/TD1] [TD1]65.400[/TD1] [TD1]74.500[/TD1] [TD1]67.500[/TD1][TD]78.400 [/TD][TD]68.800[/TD][/TR]
[TR][TH]30 Aralik 2017 [/TH][TD1]-[/TD1] [TD1] - [/TD1][TD1]-[/TD1] [TD1]-[/TD1] [TD1]-[/TD1] [TD1]-[/TD1][TD]- [/TD][TD]-[/TD][/TR]
Abovvvv
Napptın kııııız!!!!!!
İYİ iyi sanal da olsa 68.8 oldum ya..
Anam gaza geldim kız emret komutanım diyesim geldi. Acaip motive oldum ya ben
Anam gaza geldim kız emret komutanım diyesim geldi. Acaip motive oldum ya ben
Börekçi geldi haaaaaağnııııımmmmmmm
Çıtır çıtır böreklerim vaaaaaargözlemelerim vaaaaaaar katmerlerim vaaaaaaar
Abla sarayım bi tane diyet gözlemesi bunlar sıfır kalori
Patates kızartmalı gözlemeli porsiyon patrona özel yapıldıA AklinYolu1
Eki Görüntüle 2066866 Eki Görüntüle 2066867 Eki Görüntüle 2066868
Canim herimden kalkamiyorum ki tartiylada ugraşayim hic son zamanlarda boyle agir kirip olmamisdim ben yazin ilk baslarinda boyle hastalanmjsdim birde simdi.Gunelim oncelikle gecmis olsun.
Resim yuklemek iki dakika yukleseydin dun. Hasta olabilirsin ama iki dakikani da mi ayiramadin. Ben de bir haftadir hastayim nefes darligi cekiyorum kusuyorum, antibiyotik kullaniyorum ama tartimi eksik etmedim. Size de yansittim mi hayir. Ustelik sizi de motive etmeye calisiyorum. Kimse yazmiyor , kimse tarti resmi yuklemiyor. Topigin kurallari belli. Tarti resmi yuklemeyen silinir diye yazmisim. Bu 3. yarismam. Yeni yarismaya girdik. 1 ay tarti bildirimi yok. Umarim kilo verirsin kimseye ihtiyacin yok zaten, bana da.
Gunelim Istersen , tarti resmini yukle simdi.
Canim benim sagol var ol inan yerimden kalkasim yok o kadar hastayim sizlerden uzak olsun spor falan kaldi sanki kecmisde .Dün fotoğraf yüklemediği için katılamayan başka arkadaşlar da oldu yarışma listesinde olmadan devam edeceklerini söylediler. Aynı şekilde devam edebilir tabii günelimde böylece hak geçmemiş olur.Gunelim geçmiş olsun sana da