65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Aklın Yolu1 emeklerine sağlık, ellerin dert görmesin.
Bizim gruba yaptığın tablo için ayrıca teşekkürler

Bir sey degil . Umarim ugurlu gelir.

Eki Görüntüle 2066793

Kızlar 69.7 ile sınırdan aranıza katılmayı çoook isterim.
C.tesi Pazar günleri benim medeniyetten telefon ve bilgisayardan en uzak en ücra köşelere gittiğim günlerdir.

Yalniz bugunku kiloyu kabul edemem. Cuma gunu tartilmissin tarti resmini gordum : 69.3 . Senin kilonu yarim kilo eksik yazacagim.

Yani 68.8 kg.

Gunelim senin de kilonu gecen haftaki kilondan bir kilo az yaziyorum.

-------------

Gunaydin kizlar,

Eksik yazilmaniz sizin dezantavantajiniza. Bundan sonra zamaninda resim yuklemezseniz , +1 kilo yazilirsiniz.

insaflı insaflı

3. Yarismaya 8 kisi devam ediyoruz.

Tarti gunleri : 11 Kasim , 9 Aralik , 16 Aralik, 23 Aralik, 30 Aralik.

Belirtilen gunlerde, tarti resmi yuklemek zorunludur.

Ilk olmak sartiyla, ekleme yaptim ancak 9 Araliktan 30 araliga kadar , tarti gunleri haftada iki keredir. Gununde eklemeyen silinir. Boyut sorunu yasayan bana email atabilir. + Extra spor mecburidir. Gelince 9 Aralikta kalanlara detayli anlatacagim.

Simdi ki kilonuz ile 2 ila 4 arasi kilo verebilirsiniz. Tek diyecegim asilin.

Hepimize kolay gelsin arkadaslar.

GUN A AklinYolu1 @_SinsireLLa_ Fatas Sarellam zerri
[TH] Muttapa7555 [/TH]
[TH] Gunelim [/TH]
[TH] goldenheart [/TH]
[TR][TH]11 Kasim 2017 [/TH][TD1]64.200[/TD1] [TD1] 60.500 [/TD1][TD1]75.500[/TD1] [TD1]65.400[/TD1] [TD1]74.500[/TD1] [TD1]67.500[/TD1][TD]78.400 [/TD][TD]68.800[/TD][/TR]
[TR][TH]30 Aralik 2017 [/TH][TD1]-[/TD1] [TD1] - [/TD1][TD1]-[/TD1] [TD1]-[/TD1] [TD1]-[/TD1] [TD1]-[/TD1][TD]- [/TD][TD]-[/TD][/TR]

Abovvvv
Napptın kııııız!!!!!!

İYİ iyi sanal da olsa 68.8 oldum ya..

Anam gaza geldim kız emret komutanım diyesim geldi. Acaip motive oldum ya ben

Abovvvv
Napptın kııııız!!!!!!

İYİ iyi sanal da olsa 68.8 oldum ya..

Aslinda senin icin dezavantaj bu farkinda degilsin. Yarismayi kazanmak icin bir an once 68 lere inmelisin.

Anam gaza geldim kız emret komutanım diyesim geldi. Acaip motive oldum ya ben

Kilonuza bir kenara not edin, 4 haftada 2 kilodan az veriyorsaniz yonteminiz yanlistir.

7 Haftada en az 4 kilo en cok 8 kilo vermelisiniz.

A AklinYolu1 ben şimdi 2 öğün besleniyorum dediğin gibi ama şöyle oldu ben akşam yeşil mercimek yedim 18.30 da ama çok yedim 1.5 tabak yanında ayran 250ml ve salata. Mercimek fazla mı olmuş karatay olaylarında ölçüyü tam çözemedim sen tecrübelisin bi el atıver benim miktar meselesine.
Sabah 6 ceviz 1 dilim peynir yeşillik 10 zeytin 2 yumurta çay şeklinde yaptım

Canim herimden kalkamiyorum ki tartiylada ugraşayim hic son zamanlarda boyle agir kirip olmamisdim ben yazin ilk baslarinda boyle hastalanmjsdim birde simdi.
Kiz bir spor yapamadim 3 gunde amma diyet yemekleri yiorum nasil desen bir tencere pirinc lapasi yapdim ancak onan yiorum o da mecburen istah falan kalmadi bende o kadar kotu hastalaik ki yerimden kalkim kocami ise bile ugrlahamiyorum o yuzden size yarisda bol sanslar bir toparlanagim insallah sporlarimi dihetimi devam ederim .
Gunde 10000 addim atan ben simdi 100 addim bile.atmaya halim yok

Canim benim sagol var ol inan yerimden kalkasim yok o kadar hastayim sizlerden uzak olsun spor falan kaldi sanki kecmisde .
Inanin kizlar esim israr etmese gun boyu agzima bir seyde surmem isden geliyor mecbur dahada kotulesme.diyor cocuk kimi askim onu ye bunu ye hic birsey istemiyorum.
1 tencere pirin lapasi pisirmisim cok acikirsam 3 kasik ondan yiorum .
Yani anlayacaginiz hasta olsamda yatdigim yerden diyetimi devam ediyorum

Kizlar bir kendime geleyin toparlanayim yende devam edcem aklima koydum 60 rakkamin onuda gorcem.insallah sizlere basarilar hepnize allah ilk basda salikli yasam nasip etsin hahatin basinda en esas sey salikmis ben 3 gunde bunu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…