65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Menüm
Sabah 10.00
7 ceviz 2 yumurta dereotu roka lor 7 zeytin çay
Ara 15.30
Yarım bardak kefir çok acıktım o yüzden içtim
Akşam 19.30
5 ızgara köfte 1 bardak ayran bol salata
Spor 25dk yürüyüş
10 dk bölgesel ve ev süpürdüm sildim.
Oğlum anne hasta mısın niye hergün ev temizliyon diyo

Muzu dilimle üzerine kako serp yada kakoya bula ara öüün olarak ye çikolata gibi oluyor tavsiye ederim tabi muz seversen
Bayilirim ama genelde muz yerine mandalina portakal tercoh ediyorum 1 muz yerine 2 mandalin kalorisi esitmis kendimce uyarlamaya calisiyorum :) tavsiyeni dikkate alicam canim tesekkur ederim

Bayilirim ama genelde muz yerine mandalina portakal tercoh ediyorum 1 muz yerine 2 mandalin kalorisi esitmis kendimce uyarlamaya calisiyorum :) tavsiyeni dikkate alicam canim tesekkur ederim
Rica ederim canım ben de çok tercih etmiyordum karataydan önce ama çikolata isteyince canım öyle bastırıyordum. Artık meyve çok çok az oda sabah

Kahvaltıyı hazırlayıp yiyeyim günün menüsünü de yazacağım. Sizden de bekliyorum . Mecbur değil ama yazalım

Menüm
Sabah 10.30
7 ceviz 8 zeytin kaymak 2 yumurta domates turp roka lor yarım yeşil elma çay
Akşam 18.30
Ispanak yogurt salata
Spor gözüm açılırsa yaparım inşallah
Su 2.5 olur
Aralarda kahve yeşilçay falan içiyorum
Karatay diyeti iyi gidiyor şimdilik ama hala anlamadığım şeyler yok değil

Merhaba kizlar naslsiniz beni soranlar olmuş aranizda sagolun canlarim benim hala tam iyilişmedim iyne derman oluyorum canim amma azda olsa kilom girmis benimde dun bi ara tartildim amma 2 b su icdikden 1 saat sonra tartildim acaba sugun etgisi varmiydi yokmuydu acaba icmesem dahada gitmiş gorecekdimi

Amma bizim buralarda kizilcik receli soguk alginigina iyi gelihor baya hasta olurken limonla katdim cayla gun boyu icdim

Eklentiler

• Screenshot_20171117-131639.png
    140,4 KB · Görüntüleme: 37
Bende yazayım menü o zaman :)

Sabah
Peynir,domates, salatalık, yumurta,zeytin ve yeşil çay

Akşamda 18.00 de yerim
Brokoli Salatası, yoğurt,patlıcan yemeği.

Suyu çok içesim yok ama 2.5 a tamamlıyorum yınede 
Spor yapamıyorum şuan ama leslieye başlamak istiyorum yarın eşim izinli pazartesi inşallah onada başlarım 

Merhabalar Gunelim gecmis olsun bende yazayim bugun menumu :)
Sabah 09.00
1 dilim cavdar ekmegi
1 cay kasigi bal
20 gr peynir ve 1 ceri domates bugun sabah canim hic istemedi
Oglen uykudaydim :)
Aksam yemegi saat 17.30
1 adet karniyarik (koz patlicandan yaptim)
3y.k pilav
Buyuk bir bardak ayran (400 ml)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…