65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

İyi akşamlar
Gruba menü yazmayı zorunlu mu kılsak kimse bişey yazmıyor , burda amaç birbirimizi motive etmek aslında bugün sadece Muttapa7555 yazdı. Katılımı arttırıp birbirimize destek olalım .Kimler ne spor yapıyor , hangi besinleri sıklıkta tüketiyor, hangi bitki çaylarını ne amaçla içip etki görüyor ... vb soruların cevaplarını paylaşıp bilgilenelim

Bence de mantıklı menü yazmaktan vazgeçtim çok sessiz yine diye deneyimlerimizi paylaşıp birbirimizden yararlanabiliniz gibi geliyor bana

yazayım o zaman belki arkası gelir
Karatay uyguluyorum
Sabah 9.00
2 yumurtadan kıymalı biberli omlet
7 ceviz di sanırım
Yeşillik küçük dilim peynir 7 yeşil zeytin
Şekersiz çay
Ara yok
18.00 e kadar acıkmadım
Akşam yemwği olarak karnabahar haşlayıp yoğurtla yedim
Su 2.5 litre olur
Spor sadece bölgesel çalışabildim
Temizlik yaptım fırsat kalmadı.

roxen2303 canım bi video buldum bi baksana jillianla dönüşümlü yapmayı planlıyorum 1gün biri 1 gün biri şeklinde TK ile 40dk da 500 kalori diye bişey yorucu görünüyor ama kalbim dayanırsa deneyeceğim

Bol su içmeye, sağlıklı beslenmeye devam!
Benim belli bir düzenim yok, karatay veya dukan gibi.. bol su + yeşil çay + 1-2 fincan türk kahvesi ve acıkırsam elmalı, çiğ bademli araöğün acıkmazsam araöğünsüz.
Beni A AklinYolu1 tartı fotosunu geç attığım için zayıflattı ve çizelgede 68.8 yaptı da dediği gibi şimdi 68.0 olmaya çabalıyorum.

Benim iyi gidiyor şimdilik spor yapamasam da daha hareketli geçirmeye çalışıyorum günümü. Eşim evde o yüzden siteye giremiyorum alışveriş falan filan derken işler çok bugün akşam dışarda yiyeceğiz ama yine de dikkat edeceğim köfte ayran salata şeklinde menü yazarım sonra karatay olayına alışmaya çalışıyorum herşey iyi fakat hergün 2 yumurta beni biraz endişelendiriyor zararı olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…