-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.341
Günaydın ya ben geliyorum bakıyorum herhalde sadece tartı foto atıcaz deyip gidiyorum menü falan paylaşacak mıyızGünaydın grubu daha aktif kılalım nerede yarışmacılar :)
Menü zorunlu değil ama isteyen tabii paylaşabilir:)Günaydın ya ben geliyorum bakıyorum herhalde sadece tartı foto atıcaz deyip gidiyorum menü falan paylaşacak mıyız
arada lazım olur yine bazı yiyeceklerin kalorisi için sağolKalori sepeti diye bir internet sitesi var bakmanızı tavsiye ederim
Bence de mantıklı menü yazmaktan vazgeçtim çok sessiz yine diye deneyimlerimizi paylaşıp birbirimizden yararlanabiliniz gibi geliyor banaİyi akşamlar
Gruba menü yazmayı zorunlu mu kılsak kimse bişey yazmıyor , burda amaç birbirimizi motive etmek aslında bugün sadeceMuttapa7555 yazdı. Katılımı arttırıp birbirimize destek olalım .Kimler ne spor yapıyor , hangi besinleri sıklıkta tüketiyor, hangi bitki çaylarını ne amaçla içip etki görüyor ... vb soruların cevaplarını paylaşıp bilgilenelim
bunu daha önce denemiştim gerçekten yorucuroxen2303 canım bi video buldum bi baksana jillianla dönüşümlü yapmayı planlıyorum 1gün biri 1 gün biri şeklinde TK ile 40dk da 500 kalori diye bişey yorucu görünüyor ama kalbim dayanırsa deneyeceğim
Ay gerçekten mi bi debwywyim şansımı demiştim duruma göre bakarım artık aen ne kadar devam ettin fayda gördün mübunu daha önce denemiştim gerçekten yorucu
Bir kere yaptım ama kilolu olduğum dönemdi şimdi yapsam nasıl olur bilmiyorum ne kadar zorlar bilemiyorum denemekte fayda varAy gerçekten mi bi debwywyim şansımı demiştim duruma göre bakarım artık aen ne kadar devam ettin fayda gördün mü
5 gündür gribim baya ağır geçti şu an sağ kulağm tıkandı hatta
Geçmiş olsun havalar değişince döküldük hep artış olmaması iyi haber :)5 gündür gribim baya ağır geçti şu an sağ kulağm tıkandı hatta
Diyet biraz yalan oldu ama tartılıyorum artış yok en azından :)
Sağol canım inş böyle gider:)Geçmiş olsun havalar değişince döküldük hep artış olmaması iyi haber :)
Çok çok geçmiş olsun sabit kalsan yine yeter iyi olmak için beslenme önemli dikkat et5 gündür gribim baya ağır geçti şu an sağ kulağm tıkandı hatta
Diyet biraz yalan oldu ama tartılıyorum artış yok en azından :)
Benim iyi gidiyor şimdilik spor yapamasam da daha hareketli geçirmeye çalışıyorum günümü. Eşim evde o yüzden siteye giremiyorum alışveriş falan filan derken işler çok bugün akşam dışarda yiyeceğiz ama yine de dikkat edeceğim köfte ayran salata şeklinde menü yazarım sonra karatay olayına alışmaya çalışıyorum herşey iyi fakat hergün 2 yumurta beni biraz endişelendiriyor zararı olmaz inşallah