65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Gunaydin kizlar,
@_SinsireLLa_ Fatas Sarellam zerri Muttapa7555

Yarismaya 6 kisi devam ediyoruz.

Benim bademciklerim sisti. Antibiyotik kullanmam gerekiyor. O yuzden menum sabit degil ve biraz uzak kalacagim buradan. Bir sonraki tarti gunumuz 9 aralik. Gelenlerle 3 haftalik cok sıkı bir diyet programina girecegiz. Evde yapilabilecek gunluk spor , gunluk menu paylasimi, haftada iki kez kilo bildirimi gibi.

Genel olarak tavsiyelerim;

Kilo vermeye devam edin. Kilonuz ve tarti gunleri ilk sayfadadir. 4 hafta sonra en az 2 en cok 4 kilo vermis olarak gormek istiyorum. Yani ya haftada yarim kilo vererek devam edin ya da haftada bir kilo verin. Kis olmasindan dolayi yaglar depolaniyor ve kilo vermek zorlasiyor. O yuzden kritik bir donem bu donem. Yaza fit girmek gibi bir seceneginiz var. Bu secimi iyi degerlendirin tekrar basa donmeyin.

Iki ogune indirmeye calisin. Aralarda yogurt yeyin, sut icin. Antioksidan etkisi icin bitki caylari icin. Kafeini azaltin. Ekmek ve turevlerini azaltin. Sekeri sifira indirmeye calisin. Gunde en az 2 litre su icin. Tatli olmasindan ve fruktoz iceriginden dolayi insulin direnci olan insanlar icin genel olarak meyveyi tavsiye edemiyorum fakat mandalinanin bir zarari olmadigini gordum.

Tatli krizi olanlar icin sutlu tatlilari ya da sicak cikolata gibi icecekleri oneririm. Bir gun kacirirsaniz oteki gun gunluk kalorinizi 800 e indirin.

Aralar: sayi olarak 15 i gecmeyen badem , 2-3 mandalina, elmali yogurt, salata vs vs... olabilir.

Icecekler: Sodali ayran, normal ayran, limonlu su , elma sirkeli su, sutlu/sutsuz kahve, cay, bitki caylari gibi...

Merhaba kizlar naslsiniz.
Ben rahatsizlandim.her gun ugrardim.menu paylasirdim 2 gunun ugrayamadim hemende beni listeden silmişsindir A AklinYolu1 hemen listeden beni silmisin .
Bir sebeb bilib bilmeden canim bak sana ihtiyacim yok benim sen olmasanda kilo ben zaten veririrm canim .
Hastaydim gelemedim sebeb bilmeden listeden silmişsin .cok zoruma gittdi bunu bilmeni istedim.

Gunelim oncelikle gecmis olsun.

Resim yuklemek iki dakika yukleseydin dun. Hasta olabilirsin ama iki dakikani da mi ayiramadin. Ben de bir haftadir hastayim nefes darligi cekiyorum kusuyorum, antibiyotik kullaniyorum ama tartimi eksik etmedim. Size de yansittim mi hayir. Ustelik sizi de motive etmeye calisiyorum. Kimse yazmiyor , kimse tarti resmi yuklemiyor. Topigin kurallari belli. Tarti resmi yuklemeyen silinir diye yazmisim. Bu 3. yarismam. Yeni yarismaya girdik. 1 ay tarti bildirimi yok. Umarim kilo verirsin kimseye ihtiyacin yok zaten, bana da.

Gunelim Istersen , tarti resmini yukle simdi.

Son düzenleme:

Bir kralicem var baska kimse yok. Herkes yaziyor sonra kayboluyor. Ben bekci gibi . Bu hosuma gitmiyor. Ciddi olan gelir, takip eder.

Bugun eşim izinli oldugu için beni çok zorluyor acıkcası
Sabah biraz fazla kaçırdım ama aksam için brokoli salatası ve çorba içicem böylece dükkanı kapatırım inşallah bugünun acısı yarından çıkcak malesef iyi akşamlar çok gecmiş olsun bu arada arkadaşımıza da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…