- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.301
Tabi arada geleceğim :) ara ara foto da paylaşırım .
Tabi ki korumaya gectin cunku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi arada geleceğim :) ara ara foto da paylaşırım .
Katilmak istiyorsan simdi atmalisin. Bir kilo eksik yazarim seni.Bende katılabilir miyim fotoyu sabah atsam çünkü şuan yemek yedim tartı doğru olmaz
Sen çektigini bana email at ya da burdan mesaj at ben yüklerim resmi.Yüklenmiyor ki tablet ve telefonla denedim olmuyor boyuttan dolayı sunucu yüklemiyor diyo. Size kolay gelsin o zaman
Ay uğraşıp duruyorum olmuyor bi türlü ya
Merhaba kizlar naslsiniz.
Ben rahatsizlandim.her gun ugrardim.menu paylasirdim 2 gunun ugrayamadim hemende beni listeden silmişsindir A AklinYolu1 hemen listeden beni silmisin .
Bir sebeb bilib bilmeden canim bak sana ihtiyacim yok benim sen olmasanda kilo ben zaten veririrm canim .
Hastaydim gelemedim sebeb bilmeden listeden silmişsin .cok zoruma gittdi bunu bilmeni istedim.
Dün fotoğraf yüklemediği için katılamayan başka arkadaşlar da oldu yarışma listesinde olmadan devam edeceklerini söylediler. Aynı şekilde devam edebilir tabii günelimde böylece hak geçmemiş olur. Gunelim geçmiş olsun sana da
Evet doğru Fatma yetişebildi cumartesi günüBir kralicem var baska kimse yok. Herkes yaziyor sonra kayboluyor. Ben bekci gibi . Bu hosuma gitmiyor. Ciddi olan gelir, takip eder.
Evet ama o burdaydi gordum . Takip etti.Evet doğru Fatma yetişebildi cumartesi günü
Neyse arkadaslar, 9 Aralikta gelenlerle devam ederiz. Daha fazla kendimi yoramayacagim.