64.85 kilodan geriye

Kasım 2022' de bu tabloyu instagramımda paylaşmışım

Şuanki ölçülerim

Göğüs 90
Bel 74
Kalça 95

Dambıl belimi inceltmeye çok yardımcı oldu 80 den aşağı hiç inmemiştim 1 kiloluk dumbell ile başladım takip ettiğim spor hocası daha da sıkılaşmak için ağırlığı da yavaştan artırmayı tavsiye ediyordu sonuç verdi ve belim 74 e kadar indi 70 hedefim kalça da 90 hedef
Screenshot_20231015_210235_Instagram.jpg

Bi 59.20'yi sindireydin be yavrucum ya akşam ayı gibi baklavalara saldırmanın alemi yoktu yani ne oldu şimdi yarına kadar aç duracaksın.

Şuan aç karna bir Türk kahvesi yaptım kendime ocakta 2 adet yumurta haşlanıyor
yarın sabah ki hedef tam 59!!! Artık yeşil çayla yıkanır mısın naparsın bilmem çok sinirliyim kendime
20231016_094827.jpg

Boyum 160 55 olmam gerekiyor boyuma göre benim hedefim 58
Cok kılon yok ya bence diyet psikolojisine girdiğin için kaçamak yapıyorsun, sağlıklı besleneyim diye düşünürsen çok yapmazsın, mesela bugün sadece karbonhidrat kes, yine güzelce kahvaltını yap, akşam yemeğinde yemeğini ye

Cok kılon yok ya bence diyet psikolojisine girdiğin için kaçamak yapıyorsun, sağlıklı besleneyim diye düşünürsen çok yapmazsın, mesela bugün sadece karbonhidrat kes, yine güzelce kahvaltını yap, akşam yemeğinde yemeğini ye
Sağlıklı beslenmek için de yapiyorum eğer diyet yapmazsam abur cubur çok tüketiyorum

Sabah 2 haşlanmış yumurta yedim öncesinde bir fincan Türk kahvesi öğle arası 1 elma az önce de 1 bardak ayran içtim akşam menüm de birazdan bol marullu patates salatası akşama yeşil çay ve spor yarınki hedefim tam 59
20231016_144236.jpg

Hâlâ spor yapmadım bu nasıl bir gevşeklik akşam açlığımı bastırmak için 1.5 elma yedim şuan maden suyu içiyorum 20 dk da olsa dumbell çalışıp yatacağım.

17 Ekim yediklerim;

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir

Atıştırmalıklar
2 elma
Nesfit yulaf bar
1fincan Türk kahvesi

Akşam yemeği
Dereotlu yoğurt eşliğinde 1 haşlanmış patates

Yatmadan evvel maden suyu

Adım 15 bin civarı
Su 1 litre
Bugün spor yoktu

2 gün çok az yiyerek 900 gr gitti şükürler olsun ama aç durmak mesele bu sabah çok zorluyor yiyecek bir şeyler almamam için çok açlık hissettiğimde hemen elma veya peynir yedim.
20231018_081639.jpg

Hedef burada tamamlanır şuan istediğim ölçülere ulaşmak için sıkılaşma sporu yapacağım. Bugün kendime izin veriyorum istediğim şeyleri yiyeceğim.

Eklentiler

• 20231019_073818.jpg
    20231019_073818.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 30
Bugün tartıda 58 leri görünce kahvaltıya dışarı gittik 680 kaloriyi bir oturuşta yedim. Akşam yemek yemeyeceğim 2 tane yumurta haşlayacağım dün spor yapamadığım için bugün spor yapacağım inşallah

X