Selaaamm: 2 dilim ekmek,6 zeytin ve 1 kk peynirle kahvaltimi yaptim geldim :))
Birazdanda 3 mil leslie mi yapicam...
günaydın kızlar bugünkü listem;
sabah :2 dilim ekmek,1 kaşık lor,maydanoz,5 zeytin (2 tahıl+1 et+1 yağ)
ara :1 portakal (2 meyve)
öğlen :2 kepçe çorba,ton balıklı salata (2 tahıl+1 et)
ikindi :1 kivi (1 meyve)
akşam :kereviz salatası,1 dilim ekmek (1 tahıl+1 süt)
5 tahıl+2 et+1 süt+3 meyve+1 yağ
bende artik kilo vermem lazim diyenlerdenim 23 yasindayim 2 cocugum var kucugu 7 aylik 157 boyunda 66 kiloyum hamilelik kilolarim gitti aslinda ama ben 60 olmak istiyorum 6 kilo fazlam var unutmadan bu arada oglusumuda emziriyoru
Bir tost vardı peynirli 5 tane de zeytincocuklardan kalan tartımda bgn baya gzl di tartı gununu cuma yapalımmı uygun mu sizlere de kızlar az ewı toparlayımda bende biraz lesli yapayım cnm hazır isterken hani
Bana komsu olaniniz yoktur ona eminim bak,olsa kesin bilirdim cunku :))
(fransa)
Harikasin canim yaa :)) ilk basladiginda kac kiloyduda 2 ayda 15 kilo verebilme basarisi gosterdin peki?
Birde su anki kilon ,yasin ve boyunu ogrenebilirmiyim?
Hosgeldin bu arada?
h :))
Bir tost vardı peynirli 5 tane de zeytincocuklardan kalan tartımda bgn baya gzl di tartı gununu cuma yapalımmı uygun mu sizlere de kızlar az ewı toparlayımda bende biraz lesli yapayım cnm hazır isterken hani
bende artik kilo vermem lazim diyenlerdenim 23 yasindayim 2 cocugum var kucugu 7 aylik 157 boyunda 66 kiloyum hamilelik kilolarim gitti aslinda ama ben 60 olmak istiyorum 6 kilo fazlam var unutmadan bu arada oglusumuda emziriyoru
İlk basladigimda 85 tim canim.
Arada yazdim ama tekrar yaziyim.
27 yasindayim.1.62 boyum evliyim bi oglum var.
Ve sabah tartildim.68.5 gordum:)
Hosbulduk tekrar.
İstanbuldayim n.
ooo masallah canim super kilo vermissinhadi bakalim kalanini beraber veririz insallah en geç 4-5 aya
Bende çamasır katlıyorum mutfaga girmeden sporumu yapayım
Ben de geldim.61.4 kg 160 boyunda 1 çocuk annesiyim.doğumdan önce 32 kg aldım sonra hepsini verdim.sigarayı bıraktım 7 kg aldım hedefim 10 kg vermek.:44:
En gec canim
Ben de geldim.61.4 kg 160 boyunda 1 çocuk annesiyim.doğumdan önce 32 kg aldım sonra hepsini verdim.sigarayı bıraktım 7 kg aldım hedefim 10 kg vermek.:44:
ben simdi basliyorumsonrada kahvemi içer oglumu okuldan almaya giderim
hosgeldin caniimmhamileyken baya almissin canim ne yaptin oyle? nasil basardin kiz? hadi bakalim hep beraber 5 li rakamlari gorucez burda insallah...
eveeeettt en gec... benim planim 3 aya kurtulmak bakicaz artik...spora cok yuklenicem bu sefer
hadi bakalim ben spora gidiyorummm
oooohhh hadı bakalım cumaya sonucları alalım o zmnBende kaciyorum.yarim litrelik bardak termosuma bitki cayimi yaptim onu icicem sonrada gelsin leslie.gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?